Ayrıca ZAKKUM orda mısın sana doktor ismi göndermiştim ulaşmamış sanırım
kızlar bişey soracağım cam siliyormusunuz. 4 tane cam sildim acaip sancı girdim uzanıyorum şimdi....
Canım benim doktorum Herman İşçi. O da öğretim üyesi çok bilgili özellikle riskli gebelikler konusunda. 6 yıldır kendisiyle birlikte hareket ediyorum. Herkonuda içini rahatlatan yanından bile ayrılmak istemeyeceğin biri. Süper bir elektrik veriyor ve ne olsa şıp diye anlıyor. İnternetten de araştırabilirsin istersen ama bir görünmeni mutlaka tavsiye ederim.
Valla eşime en son büyük bir kıyamet kopardım beni sen hiç anlamıyorsun diye :jeyyar: O zaman bu zaman üstüme gelemiyo. Zaten iş güç yapmam konularında hep hassastı kendimi yormama çok kızardı bu konuda çok üstüme düştü sağolsun. Sadece hamilelik psikolojisini yarattığım küçük kıyametimle anlattım. Şimdi artık "sen haklısın canım, sen başımın tacısın, sen olmasan ben ne yaparım" diye yağ yapıyor. Olsun bu da hoşuma gitmiyo değil kaydirigubbakcemile2
e senden tüyo alalım bari, ben yapı gereği çok bağıramam. başka bi yol göstersen:)
hoşgeldin canım ne kadar dingin bi gün ya böle etrafa boş boş bakıyorum canım sıkkın iş yerinden maaş problemi yaşıoyorum ama sigortam için bekliorum dolsunda en azından yaralanıyım doğumda diye heee olmasa da bi şekilde hal olur ama neden sigorta imkanım varken sabır ediorum bu iğrenç yere patronlarım takıklar bana bir an önce gitmemi istiolar hamileyim ya şimdi benim çıkmam için ellerinden geleni yapıolar bende sabır edince deli oluolar ama napıyım yani heppp stres başka bişey yok valla çok gerginimm bu mübarek günde iyi değil böle bi gerginlik ama napıyımSLM kızlar ben geldim;
bugün bi rahatladım sormayın.size içimi doktum.
sonra ben sirlenince jnm çok sıkılca saçımın rengini değiştirirdim.patron anlamış sıkkın olduğumu sen kofore gitmiyon mu dedi.manevi dayım gibidir kendisi eşim 2.katta ben 4. katta aynı handayız.patrona dalgamı geçiyosunuz dedim.Senin jnn sıkkın git dedi. Koydu harclığımı cebime yolladı bende süs püs yaptırdım. boya yapılamadı tabi ama iş yerinde terör estirdim desem yeridir. Güle Güle geldim valla bi moral depoladım ki sormayın patron bile rahatladık artık dedi. Üzüldüm sonra ...ama şimdi daha iiiyim. iyiki sizlerde varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?