Merhaba kızlar.....birşey sormak istiyorum sizlerinde bilgisayar başına geçtiğinizde başınız ağrıyormu...ya ölüyorum ağrısına ama mecburumda işyerinde her işimiz onunla...nasıl dayanıcam bilmem işten ayrılana kadar bu ağrılara......acaba dr.dan ilaçmı istesem hiçte içmek istemiyorum ilaçları..offf offff bilmiyorum ne olacak benim halim...
rica ederim canım a.s.
dip baliklari uzun omurlu olduklarindan denizdeki pisliklerde diplere indiginden civa gibi zararli maddeleri icerebiliyorlarmis zamanla.
ciftlik baliklarida omega 3 bakimindan deniz baliklari kadar zengin degilmis.oyle dedi...
somon copk zengin omega 3 bakimindan dedi,buyuk balık oldugu halde dipte yasamiyormus.
teşekkür ederim canım sağolcanım hayırlı uğurlu olsun oğluşun.sağlıkla büyüsün inşallah.
hayırlı olsun senin adına çok sevindim bebişinin sağlıklı olduğunu öğrenmek çok güzelbişey eğer sana sorduysam beni bağışla canım aşırı unutkanlık başladı bende senin bebiş ilk nerde oynadı sana sorduysam kusura bakma canım aynı yaşlı ninelere benzer oldum çok unutuyorum oruçtanmı nedense
evet sormuştun dememe gerek kalmadı canım iyi dilekerin için teşekkür ederimcanımya sana sormuşun :bbo:gerilere baktımda bu hamile ve yaşlı bayanı mazur gör:tomato:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
benimde 2li normal çıktı ama cumartesi gittiğimizde dr yapacağız dedi bende tamam dedim bakalım yarın alacağız sonuçlarıarkadaşlar ikili testi normal çıktığı için doktoru 3 lü yapmayan var mı? çok kararsızım. doktorumuzun ultrasound u yeni olduğu için nöral tüp defektlerini görebiliyormuş. kan testine gerek yok. zaten ikili test daha doğru sonuç veriyor dedi. zaten bu saatten sonra allah korusun bişey olsa da insan kıyamaz yavrusuna. var mı bizim gibi olan?
kızllllaaarr oğlan anası oluyomm Doram geliyooooo!!!kocaman pipisi var oğlumun nohut gibi burnu var herşeyi normal dedi doktor amcası edepsiz hemen gösterdi:ecrin_bebek:
kızllllaaarr oğlan anası oluyomm Doram geliyooooo!!!kocaman pipisi var oğlumun nohut gibi burnu var herşeyi normal dedi doktor amcası edepsiz hemen gösterdi
maşallah jnm gözün aydın umarım herşey gönlünce olur:sm_cool::sm_cool::sm_cool: :sm_cool:
kızllllaaarr oğlan anası oluyomm Doram geliyooooo!!!kocaman pipisi var oğlumun nohut gibi burnu var herşeyi normal dedi doktor amcası edepsiz hemen gösterdi:ecrin_bebek:
somonu biliyorum evet...hem tadi da cok güzel..Bol bol ondan yemek lazim..hem de cok hafif biliyorsun degil mi? kilo da yapmaz hic kaydirigubbakcemile3
bilgiler icin bir kez daha saol cnm,merakimi gidermis oldun..öptüm :içelim:a.s.
kızlar bana yardım edin lütfen ne yersem çıkıyo çok kötüyüm.ne yapmalıyım.
bende senin gibiydim canım belki çok bilinen şeyler ama tuzlu şleylerle bastırmaya çalış beyaz leblebi çubuk kraker gibi 1 kaç damla limon da iyi gelir çok geçmiş olsun bu arada
12. haftanın içerisindesin canım bu önümüzdeki 2 hafta içinde gidebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?