4 haftada bir veriyor doktorum randevuyu canim.. özel bi durum olmazsa..
boddim.. bak oglun yigidin mali meydanda olur diyor gösteriyor.. sende söyle kilonu.. neyse ne.. olsun.. hersey bebelerimiz icin :lepi:
hacer verdin gazı söylesen bir türlü söylemesen bir türlü bende 75le hamile kalmışım işde 6 kilo aldım:dilcikar:
bizde sizi öpüyoruz buketcim...
ne kadar kuvvetliler dimi?? ben farkettim ne zaman iyice hareketlense tuvaletden cikamiyorum nerdeyse..
canlarım iyi akşamlarrr hepinize yarın görüşürüz çalışmayacak olanlara iyi tatiller
kizlar kiloyu dert etmeyin dogumdan sonra kilo vermek istiyorsaniz kuzucuklarinizi bol bol emzirin ben oglumda 13 kilo aldim dogumdan sonra 3 kilo kalmisti ustumde 6 ay emzirmeden sonra 42-43 kiloya dustum normal kilomdan 5 kilo asagi yani 8 kilo verdim, oglum oldu 12 kilo:roflol: millet kiziyordu bu bebek senden agir birak emzirme diye:ecrin_bebek: ama kuzumu 2 yasina kadar emzirdim yinede iligimi kemigimi kuruttu ama olsun deger canim feda kuzucuklarima:asigim:
masallah nazan
2 sene ne kadar cok emzirmissin.. bende cok istiyorum uzun emzirmeyi.. bebek icin cok saglikli.. insallah bebelerimiz emerlerde tadini cikaririz.. hani bebe anneyi emerken gözünün icine bakisi varya. eriyip bitiyorum ben ona.. varmi bunun ötesi
super birsey canim, hayatta bundan daha buyuk bir haz yoktur sanirim, emerken gozlerine bakiyor bir elinlede gogsunu tutuyor, elimden almasinlar der gibi, birde gogsunuzde uyuyup kalmiyormu agzindan sutler akiyor, emzirebildiginiz kadar emzirin kizlar inslh hepimizin goguslerinde bol bol sut olur, dolar dolar tasar:Saruboceq:
istanbulda oturan arkadaşlar ya size birşey soracağm siz hamile kıyafetlerini nerden alıyorsunuz ben hiç kendime göre kıyafet bulamadım bu konuda yarımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bişi soracam..bende göğsümün altında bir ağrı oluyor.kramp gibi..nefes alamıyorum.ter basıyor..ağrıdan duramıyorumm.arife günü gece acillik olmuştum bu yüzden..az önce gene oldu..yarım saat kadar sürdü ağrı...doktor normal demişti..çocuk baskı yaparmış..sizdede oluyormu..
kizlar kiloyu dert etmeyin dogumdan sonra kilo vermek istiyorsaniz kuzucuklarinizi bol bol emzirin ben oglumda 13 kilo aldim dogumdan sonra 3 kilo kalmisti ustumde 6 ay emzirmeden sonra 42-43 kiloya dustum normal kilomdan 5 kilo asagi yani 8 kilo verdim, oglum oldu 12 kilo:roflol: millet kiziyordu bu bebek senden agir birak emzirme diye:ecrin_bebek: ama kuzumu 2 yasina kadar emzirdim yinede iligimi kemigimi kuruttu ama olsun deger canim feda kuzucuklarima:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?