ne güzel esma teyzesi küstük tebrik etmedin bizi
elifcim mail attım sana aldınmı canım msnleri.
herkese günaydın canlarım dün randevumuz iyi geçdi ama benim ufaklık bize poposunu döndü yüzünü göstermedi o yüzden bizim fotomuz yok bu sefer babası çıldırdı ben geldiğimde böle yapıyo diye:)) gerçekdende öle geçen sefer yalnız gitmişdim bana neler neler yaptı neyse oğlumun sağlığı yerinde tam 593 gr olmuş doktor düz 600 dedi 30 cmde boyu varmış oğlumun maşallah barekallah 24/02/2009 oldu bu seferde tahmini doğumu duramayacak bu oğlan yerinde neyse kızlar benden bu kadar işlerim var haber vereyim merakda bırakmayım dedim
boddim maşşşallah oğluna maşşallah..neden bilmem ama banada benimki şubatta doğacak gibi geliyor hep..hiç kendimi marta alıştıramadım..sanki hep önceden gelecekmiş gibi(tabi gelişimini tamamlayıp) hayırlısı olsun..rabbim en doğru zamanı bilir..hadi gözünüz aydın...
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ben rüyamda gördüm 14 şubatta doğum yapıyordum heryer güllerle doluydu o yüzden 14 şubatta ısrarlıyım hala
bayramda aliniyor melekcim yaa :1no2:
bende bayrama kadar 0,5 kg almistim bayramda masallah sovv yaptim
ya kocişde kafayı bana taktı esma nasıl nefes alıyorsun diye sana kompresör alacağım diye yardımcı olur diye deli ediyo beni kafayı nefes alışımla bozacak:)
ne güzel esma teyzesi küstük tebrik etmedin bizi
hahaha çok komik
bence
çok güldüm
hahahaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
denizciğim valla işleri dün erken bıraktığım için bir iş bi burası zor oldu özür olsunoğluma kardeş geliyormuş sevinmemmi tebrik ederim hayatım sonuçlarda iyi çıkmış allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben artık iyice sabırsızlanmaya başladım zaten
selence canım maşallah senin ufaklıkda iyimiş çok sevindim
bu arada canlar dün benden muayene parası almadılar çok komik oldu kıza ücret yokmu diyomuşum zorla para uzatıyorum kız yok dedi kocişde esma ne meraklısın para vermeye diyo ne biliyim özel hastane her zaman alıyorlardı şimdi ne değişdi demi
balık hapını yazdırdık doktorumuza ayrıca süt sağma makinasınıda sordum elifciğim senin dediğin gibi avent manueli tavsiye ederim ben onu kullandım gayette iyi dedi ama kesinlikle elektrikli alma kiralayalım ben sana yardımcı olurum dedi elektrikli düşünürsen dedi
bu arada unutmadan artık eczanelerde para alıyor kızlar çok şaşıdım valla yeni çıkmış bu kanun
eğer özele gidiyorsanız eczane 10 ytl (reçete yazılmışsa) devlet hastanelerine gidiyorsanız 4 ytl alıyor ayrıca eskiden hamilelerin ilaçları bedavayken aetık yüzdeleri alınıyor bilginize....
ya kocişde kafayı bana taktı esma nasıl nefes alıyorsun diye sana kompresör alacağım diye yardımcı olur diye deli ediyo beni kafayı nefes alışımla bozacak:)
kızlar bugun ben kontrole gidegecegim hayırlısı bakalım cok heyecanlıyım :teytey: saruboceq bende veriyimmi msn adresimi :))):1hug:
hayırdır inşallah diyorum. O kadar da erken olmasın canım yaa..
arkadaşlar geçen gün bi haber okudum yazmayı unuttum anne doğum yapıyor sonrasında dudağında uçuk çıkıyor ve bebeğini öpüyor ve bebeği uçuktaki mikroptan hayatını kaybetmiş halbu ki doğumdan önce çıksa o uçuk bebek bağışılık kazanacakmış aman arkadaşlar çok dikkatli olalım bebişlerimize doğduğunda çünkü kimi insanlar hemen öpmeye çalışıyorlar bebeği bi şekilde önlemimizi alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?