Benim kanamalarım kısa kısa sürer ben iğne vurulunca geçerdi.En sonuncusu biraz uzun sürdü doktor 10 günlük rapor verdi yerinden hiç kalkmayacaksın dedi.O 1.5 kiloyuda o 10 günde aldım zaten.Tam iyileştim derken bu çarşamba ishal+kusma hastanede yatırıp serum bağladılar.İki gündrü yine raporluyum.Allah kimseye göstermesin çok zor geçti bu 2 gün
merhaba kizlarr oncelikle hayatist cok gecmis olsun umarim bidaha yasamazsin boyle sorunlari. bu arada aksam aksam yuregim agzima geldi, bebegin kalp atislarini dinlemek icin internetten bi cihaz almistim bugun geldi aksam kocisle heyecan icinde cihazi kurduk kulakliklari taktik ama bebisimin kalp sesini duyamadik benimkini duyoyorduk ama kiziminki yoktu elim ayagim buz kesti zaten kipirdamiyor diye huzursuzdum offf o an hersey bitti kizim gitti dedimberbat bir andi hemen doktora gittik baska bi doktor vardi sakin ol dedi eminim bi sorun yok falan dedi ama oda ikincide buldu bebegin kalp atislarini o arada benim tansiyon falan gitti yani herhalde hayatimda duydugum en guzel sesti. 1 dk kadar dinletti 160 atiyomus dk da sonra ciktik geldik eve hala elim ayagim buz gibi. Allahim evlatlarimizi bize bagislasin.
merhaba ben yeni üyeyim ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorm .
bende sizin adınıza sevindim.
şu anda bende 4 aylık gebeyim
merhabalar hamiş anneler bende ikinci bebeğimi bekliyorum henüz oğlum kardeşe hazır değil gibi ama alıştırmaya çalışıyoruz ilkinde acemilik oluyor ewet ikincide tecrübe kazanıyoruz nede olsa
yaa keşke çok yakın olsak birbirimize gider gelirdik yada bi cafede kakaolu sütlerimizi içiyor olurduk
tatlım sorun şu ki.. doktorum hastane değiştiriyor.Bende 2 farklı hastanedeki doktor arasında karar vermeye çalışıyorum.Medical Park Gökmen bey yada Medipol hastanesi Leyla hanım arasında.
bir sonraki randevum haftaya 24.haftada hem şeker yükleme testi zamanım geldi hemde tetanoz yaptıracaksam zamanım geçmek üzere.
Şuan bir doktorum olmadığı içinde soramıyorum tetanoz yaptırmalımıyım yaptırmamalıyım? kımı doktorlar ıstıyor kımısı ıstemıyormusofff cok moralım bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?