kızlar sonuçları aldım doktorum normaldende iyi dedi çok güzelmiş çok sevindim
lavinya geçmiş olsun umarım düzeldin
oh üçlüde temiz çıktı buz gib oldum canıma değsin
kızlar aşırı meyve yiyen var mı kilolarca meyve yiyorum ..sonuıç mide ağrısı ve yorgunluk
kızlar sonuçları aldım doktorum normaldende iyi dedi çok güzelmiş çok sevindim
lavinya geçmiş olsun umarım düzeldin
oh üçlüde temiz çıktı buz gib oldum canıma değsin
kızlar ya bugün ağrım var sanki adet olacam sanccılanıyorum sizded oluyormu korkuyorum ya
günaydın kızlarrr,
yaw sabah sabah yiyecekler çatlaklar. benim popom çatladı epey bi ama çok erken çatladı onun dışında şimdilik çatlağım yok. ben de ilk başta lierac almıştım dünyanın parasını verip ama bu işin sırrı nemlendirmekmiş bende bebeyağı ve vazelin kullanıyorum. burda bi aktardan saf vazelin aldım beyaz renkli ve kokmuyorda. çok güzel nemlendiriyor.
yeme konusuna gelince acayip frenledim kendimi. kızlar size bir tavsiye hala bırakmadıysanız tuzu bırakın. inanmazsınız ama 2 kilo farketti benim. elim yüzüm şişmişti resmen. tuzu bırakınca 3-4 gün sonra 2 klilo ödem attım. alışmak çok zor oldu ama rahatladım resmen. kalbimin gümü güm sesinden uyuyamıyordum geceleri, sabahları ayaklarım acıyordu yere basınca demek ki heep ödemdenmiş.
olmaz olur mu otururken kalkarken sancı oluyorya kızlar size bişey soracğım gaz sancısı oldu mu kasıklarım çok acıyor eskiden böyle değildi peki sizde böyle olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?