aslında ben en çok kayınbabamdan korkuyorum çok şımartacak oğlumu ona birşeyde diyemiycem kaynanama söylüyorumda ona nasıl söyleyeceğim yaaaa
aslında ben en çok kayınbabamdan korkuyorum çok şımartacak oğlumu ona birşeyde diyemiycem kaynanama söylüyorumda ona nasıl söyleyeceğim yaaaa
sizinki uzaktan gelip sizde kalacak kızlar benim kayınvalidem karşı dairemde ona rağmen bizde kalacak.Eşime dedim gerek yok olsun dedi biz susturamadığımızda yardımcı olur. bi de işin kötüsü biz oturma odasında yatacağız bebekle o yatak odasında yatacak en sevmediğim şey birinin yatağımda yatması eşime istemediğimi nasıl söylerim acaba
esine soyleyeceksin o babasina solicek esmacim..
sen hiccc kotu olma sengözlerimebaksanab
ay bugun amma cekistirdik insanlari yaa -tatlicadiarzu-
merak etme Esmacim insallah herseyi zamanla rayına oturtursun, sen bilinclisin.kayınvalidenle iletisim kurabliyorsun bak esinde oyle diyormus.simdiden takma kafana
Ya Çerez nerde yaa cok merak ediyorumm
hakkımızda hayırlısı öncelikle sağlıkla kucağımıza alalımda bebeklerimizi bunları düşünecek uygulayacak zamn bol olacak sositososito
ben gurbette yaşıyorum eşiömin aileside benim ailemde uzak.bnede bazen üzülüyorum. ailevi ilişkileri nasıl olur diye düşünüyorum
ayni sorun bendede var ya birbirlerine isinamazlarsa diye cok korkuyorum ailem tabiki cok severde benim kizim yakin olurmu onlara bide dil sorunu var tabi, ya ogretemezsem turkceyi nasil konuscaklar nasil anlascaklar.
merhaba anneler...
dün yazmaya firsatim olmadi malesef..
gittik geldik dün.. kizim iyi.. ultrasona girdiginde yeni uyanmis olmali.. esniyordu .. mirmirmirmir elinide agzina götürmüs.. doktor diyo pek bi kibar kizin var ..
kocaman acti ama agzini.. sonra bi türlü rahat durmadi.. bi oyana döndü bi buyana. ayagini kafasina cekti.. akrobatik hareketler :))hihoyyyt
557 gr olmus.. boyuda 30 cm.. kipir kipirdi kizim.. hersey yolunda masallah :narar: dedi..
iste böyle arkadaslar.. 1 ay sonra tekrar buluscaz kizimla insallah
2 kilo almisim bu arada..cokacimcoook bu sefer kizmadi.. az daha dikkat et.. bidakine 2 kilodan daha az almis olursun dedi.. amaaaaan tek sorun o olsun raziyim ben..
canım ya senin işin daha zor..ben türkiyedeyim yine.bana doğumda sırayla gelecekler.ilk önce annem sonra kayınvalidem..ben dayımlarla teyzemle ve onların çocuklarıyla büyüdüm.çok eğlenceliydi.çocuğumun bundan yoksun olması bazen düşündürüyo beni
walla isim zor acibibercim kaldik kimsesiz buralarda ay simdi agliycam. neyse ya ben yapicam elimden geleni oldugu kadariyla artik. ama bilirim o kalabalik aileleri kuzenlerle gezmeler oyun oynamalar misafirlikte bi odaya tikisip kudurmalar:)) bebisim yalniz kalicak buralarda
hic öyle düsünme.. bak bir kisiydin 2 kisi oldunuz.. 2 kisiydiniz 3 kisi olacaksiniz.. cevren genislicek seninde.. ihtiyaci olan herseyi vereceksin sen ona annesi.. dert etme sen.. :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?