elifcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar bi sıcak bi soğuk insanı aldatıyor
iyi yapmışsın bugün gitmeyip evde kalmakla bol bol dinlen
aynen yaa, eskiden yatar yatmaz uyurdum simdi gobekten rahat pozisyonu bulana kadar off saga don sola don ugrasıyorummkaydirigubbakcemile3Hiç sorma sabahları kalkıp işe gelmek o kadar zor geliyorki, geceleride uyuyamıyorum zaten bir sağa bir sola sabahı ediyoruz bebişle....:bbo:
kızlar yarın detaylım varrrrrrrrrrrr 13:30da çok heyecanlıyımmmmmmmm
süpperrrrr.. detaylı çok güzel birşey... hem süre açısından daha uzun süre bakılabiliyor. Hemde renkli görüyorsun. Hemde ayrıntılı olarak herşey inceleniyor ve için rahatlıyor.
Güzel sonuçlarını bekliyoruz tatlımhihoyyyt
sende de yok mu hala ses?
Ben kilo alamamaktan şikayetçiydim onu sordum bir sorun yok bebeğin gelişimi iyi dedi.Çok şükür ama bu haftada olmama rağmen daha 1 kilo aldım....
gelelim asil mevzuya...
kizlar ben gecen gece ölüyordum. Hakikaten ölecegime kanaat getirmeye baslamistim. Dün gece yine oldu ama daha rahat atlattim. Ne oldugunu tam anlamamakla birlikte tahminim ilk geceyi gecirdikten sorna anladim ki gaz sikismasi. o gün patates salatasi yapmistim ve icine sogan da koydum esim seviyor diye. Bir de sogan tazeydi,öyle koku yapacak cinsten degildi iste... Gecesinde sabaha kadar uyutmayan ve kalbime kadar vuran bir agriyla ancak 8 e dogru yatabildim. Migdem ve bagirsaklarim dügümlendi sanki. Dün gece yine oldu ama o kadar yogun degildi cok sükür. Bugün de beklicem belki etkisi bugün daha da azalir diye ama her ihtimale karsi yarin muhakkak doktora gidecegim insallah.
kalp krizi sikayetiyle basvuran hastanin asil rahatsizligi gaz sikismasi diye haberler olur ya hep, bende de öyle oldu sanirim...Allah düsmanimin basina bile vermesin ne diyeyim
gelelim asil mevzuya...
kizlar ben gecen gece ölüyordum. Hakikaten ölecegime kanaat getirmeye baslamistim. Dün gece yine oldu ama daha rahat atlattim. Ne oldugunu tam anlamamakla birlikte tahminim ilk geceyi gecirdikten sorna anladim ki gaz sikismasi. o gün patates salatasi yapmistim ve icine sogan da koydum esim seviyor diye. Bir de sogan tazeydi,öyle koku yapacak cinsten degildi iste... Gecesinde sabaha kadar uyutmayan ve kalbime kadar vuran bir agriyla ancak 8 e dogru yatabildim. Migdem ve bagirsaklarim dügümlendi sanki. Dün gece yine oldu ama o kadar yogun degildi cok sükür. Bugün de beklicem belki etkisi bugün daha da azalir diye ama her ihtimale karsi yarin muhakkak doktora gidecegim insallah.
kalp krizi sikayetiyle basvuran hastanin asil rahatsizligi gaz sikismasi diye haberler olur ya hep, bende de öyle oldu sanirim...Allah düsmanimin basina bile vermesin ne diyeyim
Geçmiş olsun canım. Bi tanıdğımda hamileyken öyle acile gitmişti sıkışmadan kaynaklı. Ta omuzlarıma vurdu çok fenaydım dedi. Meğer gazmış. Benimde gazım oldumu sırtlarım kopuyo sanki.gelelim asil mevzuya...
tebessumcum bravo ne guzel arastiriyon bizide bilgilendiriyon vermis oldugun bilgilerden dolayi cok tesekkurler seni kk nin bilimsel arastirmacisi ilan ediyorum:)) demek havuc yagda cozunenlerdendi unutmusum herseyi gormustuk aslinda bunlari okulda. ben hamile olmadan once haftada 4 yada 5 kez brokoli yerdim buharda kisa sure pisirirdim cok vitaminli oluyo. ama artik kesinlikle yiyemiyorum gecen gun denedim cignedim cignedim yutamadim. haftaya bi daha deniyim bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?