Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acibiberim dünürüm ben burdayim ya kizimi hissediyordur ondan heycanlanmistir hahaha
Evlenirken tek taş almıştı bana eşim... Ama ben tam tur alyans istiyordum. Yıllardır bir türlü imkan olmadı. Ben de hep diyordum ki; ben hamileyken almazsan tam turu, vallahi çocuğu çıkartmam!!! Ama büyük konuştum Allah da cezamı verdi...
Benim hamileliğim sırasında borç üstüne borç yaptığımız yetmezmiş gibi ikimizin de işleri bozuldu ve işsiz kaldık 1 ay arayla... Şimdi benim aldığım tazminat parasından başka paramız da kalmadı... Doğum parasını bile nereden bulurum diye düşünüyorum kara kara... Allah dedi ki, sen şükretmeyip böyle konuşursan ben böyle yaparım adamı...
hatta olan tek taşımı bile geçen hafta kirayı ödemek için bozdurmak zorunda kaldım. Şimdi ne tek taşı ne tam turu.... Kiramızı, kredilerimizi ödeyecek parayı bulsa ve doğumda hastanede rehin kalmayım başka bir hediye istemiyorum... senağlamasenağlamasenağlama
Bunları yazdım da diye de kimse kötü hissetmesin sadece paylaşmak istedim, çünkü aileden kimseye anlatamıyorum. Sizler de hediyelerinizi bolca şükrederek iyi günlerde kullanın canlarımmmm. :)
canım bebek nasibiyle gelirmiş.
Allahım size en kısa zamanda iyi birer iş nasip etsin inşallah.
işsizlik maaşı için başvurdunmu peki.eşinde sende alabiliyorsun çünkü.
doğumu devlette yapabilirsin bende devlette yapıcam canım.
canım bebek nasibiyle gelirmiş.
Allahım size en kısa zamanda iyi birer iş nasip etsin inşallah.
işsizlik maaşı için başvurdunmu peki.eşinde sende alabiliyorsun çünkü.
doğumu devlette yapabilirsin bende devlette yapıcam canım.
ben en iyisi doktora gideyim
slm cizlar ben geldim ama doktordan sonra annemlere geldim burda bi yas pasta yaptim ondan sonra size haber vermeden yatmiyim dedim...
Parali erken izin raporumu aldim :) sonunda ama yarin tekrar büyük doktora gidip onaylandirmam gerekiyor sonra onla sigortaya gidip vermem gerekiyorki parami alabileyim ... Birsürü is anliycaginiz ...
hosgeldin canim.kızlar bende mart annelerinden olacagım inşallah allah hepimize yardım etsin
ben en iyisi doktora gideyim