2009 Mart Bebekleri Yaramaz mı Yaramaz...

TLAYSI

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
283
0
621
İstanbul
bebeğim büyüdükçe yaramazlıklarıyla beni hem kızdırıyor hem de güldürüyor. sizde durum nasıl?
ben bir tanesiyle başlıyorum. geçenlerde balkona çıktım ece gelmesin diye kapıyı kapattım sen gel kapının arkasına dikil, iyiki arkada olduğunu camdan gördüm, in aşağıya içeri girecem diye bağırıyorum o ise ordan bana sırıtıp kendince birşeyler söylüyor, epey bir süre soğukta bıraktı beni cadı

meriçte aynı şekilde.... hareketli maşallah yerinde durmuyor nerde ilgisini çeken (zararlı!!:)) ) bişey varsa hemen onun yanında alıyor soluğu, bazen soluğum kesiliyor yorgunluktan...... ama onu herşeyden çok seviyorum, bakıcımızdan alıp eve girerken hadi yaramazlık yapalım oğlum evi dağıtalım diyorum:))) hakediyorlar çünkü herşeyi, özlüyor evi :))) ve onun bu hareketliliğine bayılıyorum, hasta olunca sessizce ateşli yattığı bi gün olmuştu hiç unutmuyorum kolunu bile oynatmamıştı.... Allah korusun yavrularımızı.... sağlıklı olsunlarda yapsınlar yaramazlık napalım :))))))))

nida nurda aynı...özellikle yapma dediğim şeyleri yapmaya bayılıyor...kikir kikir gülüp birde gıcık veriyor..
oyuncak dışındaki herşeyle oynamayı seviyor....kendisini rahat bırakmamı istiyor..(heryeri kurcalamak için)ama zafer benim çünkü bırakmıyorum.....emeklemeye başladı şimdi hiç durmuyor..yürüse yandık yandık...hayırlısı..meralin dediği gibi sağlıklı olsunlarda..naparlarsa yapsınlar..

benim kızımda baya hareketlendi yemek yaprken yürütece koyuyorum yoksa heryere tırmanıyor düşüyor daha dün yürütecte sıkıldı indirdim damacanaya tırmandı pompayla oynuyordu oynarken eli kayıp düştü arkamızda da gözümüz olmalıymış çünkü arkamı dönmeye gelmiyor biryerleri karışırtıyor

evet nermincim çok güzel bişey ya bu çocuklar bayılıyorum:))))))... meriçte öle bi yığın oyuncağı var hala plastik kapların peşinde, mutfağa bayılıyor o yüzden, bl. makinasına özellikle, kapağını açınca çılgına dönüyor ve favorimiz elektirik süpürgesi ben süpürürken almak için benden yaptığı şebeklikleri bi görsen :)))))
nita'cım damacanayı meriçte çok seviyor su azaldığı zaman sürükleyip örümceğiyle oturma odasına kadar götürebiliyor :))))

buğrahan tam aksine elektirik süpürgesinin sesinden çok korkuyor... alıştırmaya çalışıyorum ama ben süpürgeye tutarken bazen kucağıma almak zorunda kalıyorum çünkü çok ağlıyor... ama genelleme yaparsak valla aynı yaramazlıklar bizdede var dediğiniz gibi arkamızdada gözümüz olsa ii olacakmış...buğrahan'da mutfağı çok seviyor, tırmanmayı çok seviyor, hele çekmeceleri açmak kapatmak bayılıyor elini kıstıracak iye ödüm kopuyo bazen bantlıyorum :lepi:

bu damacanalarda ne var kisırnaşık şey buğrahnada eğer suyu bitmek üzereyse tuttuğu gibi götürüyor salona, örümcekte gezerken damacanada geziyorsırnaşık şey

canım nida hanımda elek.süpürge sesinden korkuyor..o varken süpüremiyorum evi...birde fön makinasından korkuyor...çok korkak benim kızım..:1shok:
şu resimdeki halinde cingöz bişi gibi duruyor....

benimkide öyle ya.mahfoldum valla.bide yürüyor.peşinden gidincede koşuyor sonra da düşüyor.ne yapcamı şaşırdım.taha da en çok mutfağı seviyor.tencere,tava,kavonoz kapağı,buzdolabı süsleri en sevdiği oyuncakları.

benim kızımın tek görevi tehlike ocagın düğmeleriyle oynuyo gazı açması an meselesi çöpü kurcalıyo çöpten seçip seçip agzına götürüo çöpleri, çeknmeceleri açıyo elini sıkıştırıo yardım istiyo kurtarıorum anında tekrar yapıo, su bidonuyla güreşiyo, prizleri ellemek söyle dursun yalamaya kalkışıo, televizyon camını yalıyo, bulaşıuk makinasının içine kafasını sokuyo off allahım dahaneler neler.. benim kızım öyle emniyet aparatlarını falanda sevmiyo. mesela köşelere koruyucu taktık önce onları tek tek söktü yaladı attı sonrada köşeleri yaladı:)) valla ruhum yoruluo çok kuduruk benim neşem ama hep uçlarda tehlikeli oyunlar oynuyo o ayrı mesele:sinifsinif:

benım kızda harekket yok daha ne emeklıyor ne kalkıyor neden acaba sızınkıler oldukca hareketlı geldı bana bende mart annesıyım 5 mart ta dogdu kızım neden acaba soylermısınız....... yardım edın.........

canım hiç endişelenme hatta kendini şanslı say, benim yeğenim köşe minderi gibiydi yaşına kadar hiç hareket yoktu, şimdi 4,5 yaşında çok akıllı ve hala sakin, kardeşim hiç zorlanmadı onu büyütürken, 2 yıl önce bir tane daha yaptı bu seferki tam bir ayaklı felaket, şimdi 3.yolda bakalım bu nasıl olacak.

benım kızımda emklıyo kalkıyo falan ama bı yaramazlıgını gormedım tvde ızlemıyo emeklıyerek gııyo oyuncak sepetıne cıkarıyo teker teker oynuyo hepsıyle bı kac sefer prıze gıttı hayır dedım kızdımortadan kaldırdım 3lu prızlerı gıtmıyo artık o tarafa ama yıne de yalnız bırakamıyorum gozum ustunde bı anda kasla goz arası koltuga tutunup kalkıyo sonra ellerı bırakıyo yere dusuyo ama sızın bebıslerı okudumda cok sanslıymısım:)) allah sıze kolaylıklar versın..

kızım son hareketinide yaptı kalan sebze çorbasını çöpe dökmüştüm arkamı döndümki ne göreyim benimki parmaklamış çorbayı yiyo allahta yeni döktüm vede hemen farkettim. hani derler ya evde olsa yemez valla benimki de kaşıkla versen yemezkaydirigubbakcemile3

benım kızım felaket yaramaz durduramıyorum acayıpte meraklı bes dk tek bırakmaya gelmıyo gecenlerde mutfaga su almaya kar gıttım bı dondum laptop yerde sırıtıyo neyse yanıma mutfaga aldım zeytınyag tenekesını cekmesıyle gümmm yerler vıcık vıcık z.yag ayy sınırımden hem agladım hem temızlıyorum yaa daha bı cok sey anlatsam hepsını sayfalr yetmez allah saglılgından ayırmasın saglıklı olsunda napım artık buyucek oyle boyle 1 yasına geldı annelık babaska bıseymıs kızım bsna cok sey ogrettı oncelıkle sabırlı olmayı ogreendım ıyıkı varsın sudemım benı delırtsende suan saclarımı cekıyo evet sacımı cekksende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…