2009 Mart Bebişlerinin Yaramazlıkları Emekleyip Yürürken Neleri Alt Üst Ediyorlar:):)

ben bugün kafayı yedim kızlar... temizlik yapıyorum banyoya girdim kapısı açık kapının önündede vileda kovası var içinde kirli su değiştirecektim benim yaramaz ne zaman geldin de suyu döktünklava: ama nasıl sinir oldum üstünü kirli içinde temizlik maddesi olan suyla ıslatıp hasta olmasından korktum yaptığım temizliğin yarısı boşa gitti ona yandım... ama nasıl kızdım oğluşuma dur artık diye başedemiyorum bu bitanesi daha neler yaptımafoldumben tuttum kolundan salona oturtuverdim kızdım üztünü değiştirdim sonra mutfağa gittim yavrum arkamdan geldi al beni diye nasıl ağlıyo bişey diyorum hemen ağlamaya başlıyo aldım kucağıma sarıldım öptüm annecim yapma bidaha diye yavrum görseniz omzuma yattı bağırıp kızdığım için kendimede kızdım ama napim deli etti en sonunda patladım bide üstüne kirli ve deterjanlı suyu dökmüş 5 saniyede ne zaman geldim arkadama döktünkafamçokkarıştıcanım oğlum yaaa hem kıyamıyorum hem kızıyorum:çok üzgünüm:

uyy canım ya ben de kıyayam ona annesi :gitme:
bağırdım diye üzülme sen de. bazen hepimiz yapıyoruz. ben de ne zaman kablolara yönelse mutlaka HAYIR diye bağırıyorum. sonuçta neyin doğru neyin yanlış olduğunu sözlerden değil sesimizin tonundan ve yüzümüzdeki mimiklerden anlayacak yaştalar. yanliş yaptıkları bir şeyde sevimliliklerine kanıp gülünce otomatikman bu kötü davranışı pekiştirmiş oluyoruz. daha da fazla yapmaya başlıyorlar. alkisalkisalkis

doğru söylüyorsun canım zaten benimki yaramazlık yapacağı zaman bana bakıp gülüyo yaramaz ben hayır dedikce yapma dedikce daha çok gülerek yapmaya çalışıyobilmiyorumkismile

doğru söylüyorsun canım zaten benimki yaramazlık yapacağı zaman bana bakıp gülüyo yaramaz ben hayır dedikce yapma dedikce daha çok gülerek yapmaya çalışıyobilmiyorumkismile

aynı hepsi gerçektenn..benim kızda öyle...yapma dediğim şeyleri daha çok zevkle yapıyor...,canları oyun istiyor,oyun sanıyorlar ....onlara bişi olmasında yaramazlık yapsınlar dimi..kaydirigubbakcemile2

aynı hepsi gerçektenn..benim kızda öyle...yapma dediğim şeyleri daha çok zevkle yapıyor...,canları oyun istiyor,oyun sanıyorlar ....onlara bişi olmasında yaramazlık yapsınlar dimi..kaydirigubbakcemile2

çok haklısın yavrularımız sağlıklı olsunda yaptıkları bu ufak tefek yaramazlıklar gelip geçici canım

gördüm ki bütün bebeler aynı.ben pek engellememeye çalışıyorum gezsin ,dokunsun istiyorum,dokunarak keşfedecek herşeyi.ama abarttı yani artık.benim ki emekleme aşamasını çoktan geçti.9 aylık yürüdü.canıma okuyor.hepinizinkiler gibi çekmeceler en sevdiği şey.geçen gün knserve kavanozumu kırdı.buzdolabını açıp domatesleri boşaltıyor,çamaşır makinasının düğmelerine basıyor,mutfak masasının altında temizlik işlerimi yapıyor:))bugün hava güzeldi bahçeye çıkardım biraz.toprakla oynattım.kaşla göz arasında almış taşı yiyor.geçen günde vevi süpürürken bi döndüm ki arkamı almış eline kabloyu afiyetle kemiriyor.ben ona hayır diye bağırdıkça o bana daha çok bağırıyor vallahi.ne yapıcaz biz bunlarla.ALLAH hepsini kazalardan korusun.

Son düzenleme:
bu uyku sorunu nasıl düzelecek yaa anne kokusu süt kokusuyla uyumak istediği için sık uyanıyo diye giydiğim kıyafeti koydum yanına bazı bebeklerde işe yarıyormuş ama kar etmedi... deminden beri 5 dakikaya bi yanına gidiyorum ağlıyo sürekli uykusunda emzirdim azönce o zaman azıcık emdi ama yine ağlıyo yine ağlıyomafoldumben yanına yatmakta kar etmiyo emerek uyumak istiyo... bazen düşünüyorumda hasta olsa ama hiç uyku sorunu olmasa ne kötü Allah göstermesin bugünümüze şükür diyorum o zaman... rabbim sağlık versin yavrularımıza inşallah zamanla düzene girer uykularıda onlar bizim canımız Allah'ım acılarını göstermesin:Saruboceq:

hAdi sizinki emdiği için sıık uyanıyor desem benim ki emmiyor da neden gecede 10 defa uyanıyor.bir türlü anlam veremiyorum.tam 10 ay 1 haftalık oldu ama gecede 4 saat deliksiz uyuduğunu bilmem.artık kemiklerimin ağırdığını hissediyorum yorgunluktan.sanırım benimki hiç düzelmeyecek.böyle gelmiş böyle gidecek.uykuyu sevmiyor galiba.off offf.valla geçen gün dedim ki şöyle bi hasta olsam da 2.3 gün istirahat verse doktor ,çocuğu annem alsa bende uyusam.sanırsam psikopat oldumeyvahedigeldismile

bu dönemdeki uykusuzluğun nedeninin hareketlenmeleri olduğunu söylemişti doktorumuz bana yürüme emekleme yeni şeyler keşvediyolar ve uyumak istemiyolar demişti bu zamana kadar hiç uyku sorunu yaşamayanlar bile bi anda uykusuzluk sorunuyla karşılaşıyolar demişti acaba ondan mı oluyor:uhm::uhm: biz bugün sabaha kadar uymadıkboshayallersmile

vallahi neden oluyor bilmiyorum ama neden kaynaklanıyorsa bir an önce son bulsun istiyorum artıkkk.mor gözlerle dolaşmaktan bıktımmafoldumben

günaydın kızlar...bizimkisi emeklerken tvye tırmandı ve üstündeki biblomun bacağını kırdı..ilk siftahını yaptı..bu bişi değil ..fırsat vermediğimiz hali bu..engellemesek daha neler kırılır dökülür:ecrin_bebek:.birde eline ne geçirse yere fırlatıyor..yürütecinde gezerken kanepede vs..yetiştiği yerlerde ne varsa aynen yeri boyluyor.peşinden etrafı topluyoruz..çocuk bundan zevk alıyor..kızıncada yürüteciyle kaçıyor..bu enerjiye rağmen gecede uyumuyor....kaydirigubbakcemile2
çok yaramaz olacak sanki....ama genede olsun onu çok seviyorum..ballı lokma tatlım o benim..opuyorumnanaktan..

Son düzenleme:
benimkide aynıı:roflol: dün biblomun kenarını kırdı... eline ne geçse yere çarpıyo sehpaları çekiyo çiçeklerimi asılıyo ve bunlardan çok zevk alıyo haa bide klavye ve mouse oynasa sürekli kullanmadığımız klavyeyi verdim onu istemiyo çalışanı istiyokaydirigubbakcemile3 geceleride uyumuyooboshayallersmile

Benım kızımın bugun 2 tane vukuatı var ben mutfaĞa yemeĞın altıı ksmaya gıttım 2 dk bı dÖndÜm sandelyeyı devırmıŞ kıızm Şok oldum allah korumuŞ ÜstÜne dÜŞmemıŞ yandan devırmıŞ.
AkŞamda yemek yedırken mama sandalyesınden elımdekı tabaĞa oyuncaĞı attı ve yerler yemek oldu.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geçen gün benimkide çamaşırlığı devirmiş öyle üstüne Allah'tan ki bişey olmamış tellerin ortasına oturmuş korkmuş tabi çok şükür bişeyi yoktu.. .daha neler yapacaklar bakalımnaniknanik

günaydın anneler ve yaramaz bebişleri :teytey:
beni hatırladınız mııı, ben azranın mağdur annesiyim :gitme:
evde ne varsa ayakta, çekmeceler kilitli, bu arada iskemlelere tutunarak kalkan bebişim iskemle öne gidince aynı hızda hareket edemediğinden yerde mafoldumben
bide kapı arası var tabi, o küçücük parmaklar o daracık yeri nasıl bulur ya eyvahedigeldismile

off ya aynı dertten ben de muzdaribim. balkon yok salonda kurutuyorum çamaşırları. ne varsa o kadar ilginç gidip gidip ona tutunup ayağa kalkıyor. bi kapanıcak içinde tost gibi kalacak ya . en son atıcam camdan o çamaşır telini o olucak!klava:

yaa bu çamaşır makinesine çözüm bulan var mı benim yaramaz oğlum sürekli çamaşır makinasıyla oynuyo kapağını açıyoeyvahedigeldismile

bilmiyorumkismile
yaa bu çamaşır makinesine çözüm bulan var mı benim yaramaz oğlum sürekli çamaşır makinasıyla oynuyo kapağını açıyoeyvahedigeldismile

benimkide bayılıyor kapağını açıyor kafayı sokuyor sonrada bam bam içine vuruyor .seside yankı yapınca içinde naralar atıyor.henüz bir çözüm bulamadım bulabileceğimide düşünmüyorum.elbet sıkılır başka şeylere yönellir

inşallah sıkılırlar kaydirigubbakcemile3 benimkide açıyo ve sevinç çığlıkları atıyo... düğmelerini oynuyo... çok tatlı bunlar yaa ne kadar yaramaz olsalarda opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Benim kızım emeklemiyor ama kendi başına bir kaç adım atıyor uzun süre ayakta desteksiz durabiliyor el çırpıp sevinç çığlıkları atıyor akşam babası geldiğinde hemen elimden tutup babasına doğru koşuyor kızım on aylık oldu nerdeyse ama hala dişimiz yok bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…