ben bugün kafayı yedim kızlar... temizlik yapıyorum banyoya girdim kapısı açık kapının önündede vileda kovası var içinde kirli su değiştirecektim benim yaramaz ne zaman geldin de suyu döktünklava: ama nasıl sinir oldum üstünü kirli içinde temizlik maddesi olan suyla ıslatıp hasta olmasından korktum yaptığım temizliğin yarısı boşa gitti ona yandım... ama nasıl kızdım oğluşuma dur artık diye başedemiyorum bu bitanesi daha neler yaptımafoldumben tuttum kolundan salona oturtuverdim kızdım üztünü değiştirdim sonra mutfağa gittim yavrum arkamdan geldi al beni diye nasıl ağlıyo bişey diyorum hemen ağlamaya başlıyo aldım kucağıma sarıldım öptüm annecim yapma bidaha diye yavrum görseniz omzuma yattı bağırıp kızdığım için kendimede kızdım ama napim deli etti en sonunda patladım bide üstüne kirli ve deterjanlı suyu dökmüş 5 saniyede ne zaman geldim arkadama döktünkafamçokkarıştıcanım oğlum yaaa hem kıyamıyorum hem kızıyorum:çok üzgünüm:
uyy canım ya ben de kıyayam ona annesi :gitme:
bağırdım diye üzülme sen de. bazen hepimiz yapıyoruz. ben de ne zaman kablolara yönelse mutlaka HAYIR diye bağırıyorum. sonuçta neyin doğru neyin yanlış olduğunu sözlerden değil sesimizin tonundan ve yüzümüzdeki mimiklerden anlayacak yaştalar. yanliş yaptıkları bir şeyde sevimliliklerine kanıp gülünce otomatikman bu kötü davranışı pekiştirmiş oluyoruz. daha da fazla yapmaya başlıyorlar. alkisalkisalkis
doğru söylüyorsun canım zaten benimki yaramazlık yapacağı zaman bana bakıp gülüyo yaramaz ben hayır dedikce yapma dedikce daha çok gülerek yapmaya çalışıyobilmiyorumkismile
aynı hepsi gerçektenn..benim kızda öyle...yapma dediğim şeyleri daha çok zevkle yapıyor...,canları oyun istiyor,oyun sanıyorlar ....onlara bişi olmasında yaramazlık yapsınlar dimi..kaydirigubbakcemile2
benimkide aynıı:roflol: dün biblomun kenarını kırdı... eline ne geçse yere çarpıyo sehpaları çekiyo çiçeklerimi asılıyo ve bunlardan çok zevk alıyogünaydın kızlar...bizimkisi emeklerken tvye tırmandı ve üstündeki biblomun bacağını kırdı..ilk siftahını yaptı..bu bişi değil ..fırsat vermediğimiz hali bu..engellemesek daha neler kırılır dökülür:ecrin_bebek:.birde eline ne geçirse yere fırlatıyor..yürütecinde gezerken kanepede vs..yetiştiği yerlerde ne varsa aynen yeri boyluyor.peşinden etrafı topluyoruz..çocuk bundan zevk alıyor..kızıncada yürüteciyle kaçıyor..bu enerjiye rağmen gecede uyumuyor....kaydirigubbakcemile2
çok yaramaz olacak sanki....ama genede olsun onu çok seviyorum..ballı lokma tatlım o benim..opuyorumnanaktan..
Benİm kızımın bugun 2 tane vukuatı var ben mutfaĞa yemeĞİn altıı ksmaya gİttİm 2 dk bİ dÖndÜm sandelyeyİ devİrmİŞ kıızm Şok oldum allah korumuŞ ÜstÜne dÜŞmemİŞ yandan devİrmİŞ.
AkŞamda yemek yedİrken mama sandalyesİnden elİmdekİ tabaĞa oyuncaĞı attı ve yerler yemek oldu.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 geçen gün benimkide çamaşırlığı devirmiş öyle üstüne Allah'tan ki bişey olmamış tellerin ortasına oturmuş korkmuş tabi çok şükür bişeyi yoktu.. .daha neler yapacaklar bakalımnaniknanik
yaa bu çamaşır makinesine çözüm bulan var mı benim yaramaz oğlum sürekli çamaşır makinasıyla oynuyo kapağını açıyoeyvahedigeldismile
bilmiyorumkismile
benimkide bayılıyor kapağını açıyor kafayı sokuyor sonrada bam bam içine vuruyor .seside yankı yapınca içinde naralar atıyor.henüz bir çözüm bulamadım bulabileceğimide düşünmüyorum.elbet sıkılır başka şeylere yönellir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?