Canm ilaç tüketme bence mecbur kalmadıkça,zararlı sonuçta bebişlere biraz daha sabret bakalım,daha kötü oursan gidersin
![]()
9 gün sonra şeker yüklemem var doktoruma diyecem cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ilaç tüketme bence mecbur kalmadıkça,zararlı sonuçta bebişlere biraz daha sabret bakalım,daha kötü oursan gidersin
![]()
Dırımcım Akşam eşimde senin gibiydi sıcak limon içine bir kaşık bal attım sonra sabah sıcak süt ballı öğlen geldi geçmiş.Ama sen bunlarıda yaptıysan bi dahiliye yada kulak burun boğaza git.İhmale de gelmez.Bu arada benimde diş etlerim kanıyor söylemesi ayıp bu sebeple 2-3 gün fırçalamıyorum:roflol:fırçalarken de öğürme yada kusma oluyor.kızlar benim hala boğazım acıyor öksürük yok
sadece acıma var dişlerimi fırçalayamıyorum diye doktorum gargara verdi onu yapıyorum
ama yinede damağım acıyor dişimi fırçaladımmı da kusuyorum
benim genzim akıyor sanki sigara içer gibi tıkanıyor boğazım dahiliye doktorunamı gitsem diyorum
detay ultrasonda sağ gözü tam seçemiyorum dedi bide tek ayağı 6 parmakmış o yüzden aslında gelişmesi kilosu herşey normalmiş ne olun çok dua edin dularınıza ihtiyacım var
İyiyim canım doktora gittim moralim yerindeydi Pınarı engellemişler üzüldüm.Seni de göremeyince merak ettim.Kızının doğum günü nasıldı?Ay ne güzel valla Allah uzun ömürler versin diyorum ve tüm çocuk isteyenlere nasip etsin diyorum.![]()
detay ultrasonda sağ gözü tam seçemiyorum dedi bide tek ayağı 6 parmakmış o yüzden aslında gelişmesi kilosu herşey normalmiş ne olun çok dua edin dularınıza ihtiyacım var
Dırımcım Akşam eşimde senin gibiydi sıcak limon içine bir kaşık bal attım sonra sabah sıcak süt ballı öğlen geldi geçmiş.Ama sen bunlarıda yaptıysan bi dahiliye yada kulak burun boğaza git.İhmale de gelmez.Bu arada benimde diş etlerim kanıyor söylemesi ayıp bu sebeple 2-3 gün fırçalamıyorum:roflol:fırçalarken de öğürme yada kusma oluyor.
Arkadaşlar yönetime pınarın cezasının affedilmesi ile ilgili yazmıştım cevapladılar diğer yasaklananlara haksızlık olur diye kısaca bekliycez cezası bitene kadar, karşılıklı atışmaların yasak olduğunu yazmışlar ve şu andan itibaren bu konuyla ilgil karşılıklı konuşmamamızı önerdiler gelince geçmiş olsun diyecez yani merak ettiğimizi msj lamalarını rica ettim olmazmış.Bekliycez.
Arkadaşlar yönetime pınarın cezasının affedilmesi ile ilgili yazmıştım cevapladılar diğer yasaklananlara haksızlık olur diye kısaca bekliycez cezası bitene kadar, karşılıklı atışmaların yasak olduğunu yazmışlar ve şu andan itibaren bu konuyla ilgil karşılıklı konuşmamamızı önerdiler gelince geçmiş olsun diyecez yani merak ettiğimizi msj lamalarını rica ettim olmazmış.Bekliycez.
Buradada garip bir hava var sıkıcı boğuk karanlık neler oluyor güzel ülkeme.Kızlar dışarısı sapsarı oldu yaa nooluyooo, böyle sis falan oldu her yer,oralar nasıl? amanın korktum:1shok::1shok: