2009 Mayıs Anneleri

bende çalışırken ikinci öğretimde üniversiteyi bitirdim. akşamları işten çıkardım. doğru okula. 10 a kadar derse girerdim. ordan ev. sabah tekrar iş. ölürdüm valla.

ben şimdi okudum kızlar ya mart annelerinden biri doğurmuş çok garip oldu içim çok duygulandım onunla ilgili yazılanları okuyunca inşallah bebeğine kavuşur ve bizler de zamanında alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza yaaa

alsucum ücretsiz alırsak 1 yıl ücretsiz izin hakkımız var yani 1.5 yaşına gatirebiliriz ama ben ücretsiz izin alamıyorum maalesef maddiyat nedeni ile ..(((ama babananemiz çok iyidir şimdiden kızımı çok seviyor gözü gibi bakacağına eminim bide süt iznimiz olcak zaten ben süt iznimi tam gün kullanıcam böylece 3 gün evde 4 gün çalışcam.

bengicim inşçalır.bizim komşu 24.haftada doğum yaptı.1,40 gr dı düşün artık.1,5 ay küvözde kaldı şimdi yeni hastaneden çıktı.maşallah çokda iyi allahım yardım eder inşallah.

bende çalışırken ikinci öğretimde üniversiteyi bitirdim. akşamları işten çıkardım. doğru okula. 10 a kadar derse girerdim. ordan ev. sabah tekrar iş. ölürdüm valla.

ne kadar azimliymişsin canım ya... helal olsun vallaha ben üniversiteye gittim mezun olur olmaz atandım 6. senemi çalışıyorum daha

alsucum ücretsiz alırsak 1 yıl ücretsiz izin hakkımız var yani 1.5 yaşına gatirebiliriz ama ben ücretsiz izin alamıyorum maalesef maddiyat nedeni ile ..(((ama babananemiz çok iyidir şimdiden kızımı çok seviyor gözü gibi bakacağına eminim bide süt iznimiz olcak zaten ben süt iznimi tam gün kullanıcam böylece 3 gün evde 4 gün çalışcam.

canım çok şanslısın o zaman babaanne yönünden
gerçekten bak bizimki kendi torunlarına bakamam ben diyor
yaptığı bir şey de yok evde oturuyor
anlatmaya başlasam vaktim yetmez ah ah :1no2:

bengicim inşçalır.bizim komşu 24.haftada doğum yaptı.1,40 gr dı düşün artık.1,5 ay küvözde kaldı şimdi yeni hastaneden çıktı.maşallah çokda iyi allahım yardım eder inşallah.

inşallah canım yaa . 24 haftada doğup yaşamasına çok sevindim yaa. mart annelerinden biri daha doğum yapmış onunki çok ufak 1 gr inşallah o da sağlıkla çıkar yaa

kızlar 4 ay da ne kadar az ya, benim 1 seneye kadar iznim var ama o 6 ay sonra ücretsizmiş
nasıl kıyarız bebeklerimize bilemiyorum :1no2:

özel sektörde çok zor sızdekı ımkanlar işveren beklemez 1 sene malesef bızımkılere ben calısmaya dönecem dedım ama bakalım iş cıddıye bınınce 5 - 6ay benı beklıcekler mi?

bence bebeklerimizin geleceğı için çalışmalıyıs daha cok yorulacaz yıpranacaz ama hersey gencken oluyo allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm:

kızlar bu altta cıkan takvımın yazılarını nasıl sıyah yapabılırım yardımcı olurmusunuz beyaz gözükmüyo bişeyyy?????

Bende liseyi bitirdiğim sene puanım şehir dışına tutuyor diye açıköğretime girdim. Hala 3.sınıftayım 9 senedir düşünün delikafadulden

Eğer şuanda çalıştığım yere geri dönmem gerekirse beni ancak doğumdan sonra 1,5 ay idare ederler. O yüzden mümkün değil eşim göndermez. Kasım ayında bir iş var. Eğer oraya girebilirsem süper olur. O zaman kayınvalideme bırakırım. Ama orası da olmazsa, evde de rahat edersem 3 sene ana okuluna verene kadar bakarım inşallah bebişime :CüvCüv:

kızlar slm... bugün hava çok kapalı ve yağışlı... insanın canı hiçbirşey yapmak istemiyor...
dün babamız şehirdışına gitti... bikaç gün oğlumla başbaşayız... önceden de giderdi ama hamileyken daha bi zor geldi nedense... fazla duygusalız ya ondan galiba... neyseki haftasonu dönecek... bu durumda cmtsi günkü randevumuzu iptal etmek zorundayım... oğlumu birkaç gün dah geç göreceğim:(((

anladığım kadarıyla bugün herkes havadan dolayı uykulu ve karamsar... havalar bi düzelse melekler bi dünyaya gelse ne isteriz ki başka allahtan....

Bende aynıyım kızlar sizin gibi uzun zamanlardır çalışıyorum.2002 den beridir.İşimden şuan memnunum ve imkanları açısından gayet iyi o yüzden izinlerimi bitirip geri dönücem sanırım 4,5 aylık ken işime dönmüş olurum.Benim oğluşumada kayınvalidem bakıcak.

kızlar hepimizin hakkında hayırlısı bakalı umaırm herşey güzle olur sağ salim alalaım da şu kuzuları her derdin bir çeresi bulunur kul sıışmaynca hızır yetişmezmiş

alsucum boşver kayınvalideni o tam kayınvalide sanırım olsun bir çözüm mutlaka bulunur

ojeli pınar kızlar vallahi çok azimlisiniz tebrik ederim arkadaşlarım çalışmak güzel insan gerçekten gençliğinde bir şeyler yapıyor sonra yaşlılığımızda rahat etmek için inş burdan bebklerimizin büyümelerinide paylaşırız

benim evde net yok şu anda nasıl olcak bakalım inş bilgisayar alma fırsatımız olur aslında eşim şu anda istiyor alalım taksitle diyor ama ben istemiyorum her şey taksit insan gerçekten bıkıyor taksit ödemekten bide şu doğumumuz sağ salim bir geçerse ama bebeğimin ilk aylarını sizinle paylaşamamak da beni üzüyor

Back
X