Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok kötüyüm yarım saat önce wc gittim tam tuvalet kağıdıyla silerken su gibi bulanık bişey aktı elim ayağım tutmuyor ya sonra selpak koydum biraz bekledim sonra tekrar tuvalete gittim selpak kupkuruydu ama tuvaletim yine geldi böle tam sarıda değil bulanıkta değil hiçbişey anlamdım ağrım sızım hiç bişeyim yok kızımda tekme atıp duruyor ya işyerindeyim bide napıyım kızlar selpakta sonradan kuruydu acaba ben karıstırıyormuyum çok korkuyorum bebğimi kaybetmek istemiyorum akıntısı gelenler sizin nasıl olmuştu çokmu geldi ağrınız varmıydı?
marylin gözünaydın canım
semracım doktorunu ara sor tatlım bakalım ne dicek
günaydın canım benımde aynı anlattıgın gıbı gecen cmt bırden bacaklarımdan su gıbı bulanık bısey akmıstı apar topar doktora gıttık turnusollu ped koyduk muane ettı akıntı bırden boşalmıs dedı senınkıde böle bısey olabılır bebegın suyu normal su gıbıymıs bulanık veya renkı degıl selpak koy bak bakalım tekrar olacakmı tekrarlarsa ara doktorunu ama panık yapmaa emiii
semra endişelenme ben hapşırırken bacaklarımın arasından bile aktı bence o bölgede kas gevşemesi bu akıntıların hızlı bir şekilde gelmesini sağlıyor ben pazartesi gittiğimde doktora sorucam ama endişenlenme aynısı bendede oldu hemde kaç kez ama renkli dopplera girdim bebeğimin suyu çok çok iyi dedi doktor üstelik kendi doktorumda dedi suyu gayet iyi diye benim akıntım da aynı anlattığın gibi bulanık bir su gibi bir şey
günaydın ojeli öpsünler koklasınlar senin oğluşunu iyiyiz canm sende iyisin umaırm
semracım endişelenip stres yaşatma kuzuna olsa hepsnin bri açresi var doktora giidnce turnusollu ped istiycem ben snede site içimiz rahat eder
bu rada size bir şey sorcam kızlar benim diş etlerim hergün fırçalarken ve bazen sert bir şeyler yerken mesala ekmeğin çıtır yerleri kanıyor ve bu bir kaç aydır böyle nette araştırdım gebelik hormonları nedeni ile diş etlerinde şişme olabildiği ve kanayabildiği yazıyor merak ettim diş etleri kanayan varmı benim bu ara hergün kanıyor ve ne gibi bir önlem aldınız
Kızlar çok kötüyüm yarım saat önce wc gittim tam tuvalet kağıdıyla silerken su gibi bulanık bişey aktı elim ayağım tutmuyor ya sonra selpak koydum biraz bekledim sonra tekrar tuvalete gittim selpak kupkuruydu ama tuvaletim yine geldi böle tam sarıda değil bulanıkta değil hiçbişey anlamdım ağrım sızım hiç bişeyim yok kızımda tekme atıp duruyor ya işyerindeyim bide napıyım kızlar selpakta sonradan kuruydu acaba ben karıstırıyormuyum çok korkuyorum bebğimi kaybetmek istemiyorum akıntısı gelenler sizin nasıl olmuştu çokmu geldi ağrınız varmıydı?
mrb ben geldim. hastanedeydim. akdeniz anemimden dolayı hemoglobin seviyem 7,5 a düşmüş. bir gece yattım hastanede serum ve kan yedim. Bir de idrarımda mikroorganizma çıktı. çok kötü ve yorucu 2 gün geçirdim. Allah beterinden esirgesin. ama berbattı yani. neyse ki kızım iyi. 906 gr olmuşuz. 24+6 günlüğüz. sizden hiç idrar tahlili sonucunda mikroorganizma çıkan oldu mu neler yapıldı.ben antibiyotik yedim inşallah bebeğime zararı olmaz.herkese selam.
kızlar merhaba
hastaneye gittim, kum döküyormuşumdoktor bol bol su içeceksin dedi, yat demedi çalışabilirsin dedi
beterin beteri var diyorlar, çok şükür erken doğumla ilgili değil
tetanoz aşımı da oldum 2. dozunu
bu arada fotolarım geldi, çoktandır yüklemek istiyordum, fotoğraf makinemiz çalınmıştı ama bebişim doğmadan alacağım bir tane
akşam yükleyeceğim kızlar göbüşümü
öptüm hepinizi
kizlar ne olur bana yardimci olun bisey soruam dun gece hic uyumadim midemde tuhaf bisey var
anlatamiyorum boyle birden midemden gogsume dogru bi balon sisiyo gibi bi heyecan basmasi gibi bisey oluyo o ara kalbimde guclu atiyo hemen geciyo ama sik araliklarla cok korkuyom ya ne bu boyle butun keyfim kaciyo yemek yiyemiyorum korkudan dahada artar diye ne olur boyle bisey yasayan varmi kizlar cevap yazin bende rahatlim opuyorum cok sagolun simdiden
günaydın canlarım buugün çok mutluyum yarın annem babam ve kardeşlerim bizi ziyarete istanbula geliyorlar şimdiden çok heyecanlıyım en son kurban bayramında gçörmüştüm ailemi şimdi ben anakaraya gidemiyorum diye onlar karar vermişler buraya gelmeye hafta sonum çok güzel geçicek bu akşamdan gidip hazırlıklara başlıycam ailesinden yarı olanları tez zamanda kavuştursun inş herkesi öpüyorum
defnemde çok iyi bu sabah serviste hep kıpır kıpırdı yalnız bu ara yeni bir şey öğrendi kuzum bir tarafıma toplanıyor orayı böyle yumruk gibi sert hale getiriyor inş en kısa zamanda daha net elllerini ayaklarınıda görürüz tüm arakadaşlarıma güzel bir gün diliyorum hepinizi seviyorum
günaydın arkadaşlar.biz yine oğluşla işe geldik.çalışıyoruz.nasılsınız bugün bakalım?
günaydın ojeli öpsünler koklasınlar senin oğluşunu iyiyiz canm sende iyisin umaırm
semracım endişelenip stres yaşatma kuzuna olsa hepsnin bri açresi var doktora giidnce turnusollu ped istiycem ben snede site içimiz rahat eder
bu rada size bir şey sorcam kızlar benim diş etlerim hergün fırçalarken ve bazen sert bir şeyler yerken mesala ekmeğin çıtır yerleri kanıyor ve bu bir kaç aydır böyle nette araştırdım gebelik hormonları nedeni ile diş etlerinde şişme olabildiği ve kanayabildiği yazıyor merak ettim diş etleri kanayan varmı benim bu ara hergün kanıyor ve ne gibi bir önlem aldınız