2009 Mayıs Anneleri

ilgincim size kolay gelsin bebek şekerleri için bakalım biz ne yapıcaz.ama biz gnelde bebek için mevlüt yaparız o zaman hazırlarız galiba.

canım bizde mevlütte yaparız ama ben hastaneye götürmek içinde yapacağım gelenlere vereceğima.s. bu arada günaydın tatlım nasılsın hava bugün çok kapalı

kızlar günaydın.bizi bebişimle doktorda geldik maşşallah büyümüş benim ki sanırım ellerini çok sevecek sürekli onlarla oynuyor:))allahım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.

GÜNAYDIN TÜLAYCIM. OH MAŞALLAH. :nazar:NE KADAR OLMUŞ YAZMAMIŞSIN. RESİMDE YOK KISS.. HADİ KOYSANA. KİLOSUNUDA YAZ ŞEKER. BENİMKİNİNDE ELİ HEP YÜZÜNDEYDİ ÖYLE OYNUYORDU.BAŞ PARMAĞI AĞZINDA RESİMDE BİLE..:nazar:

canım resim siyah beyaz hiç iyi değil görüntü ama kendi doktoruma gidince mutlaka koyucam.şu an 800 gr olmuş.

Ojeli fıstıkımm,bende şaşırdım valla,kız bunlar hiç beklenmediği zaman yapıyomuş demekki boşuna bekleyip durmuşum ben:roflol::roflol:

:nazar:

Ilgıncım sağol tatlım iyiyiz oğluşumla,biraz erkenden uyandın bugün fırtına var burda heralde o yüzden 6:00 da açtım gözümü,hala oturuyorum,bakalım uykum ne zaman gelicek

ilgin canım saol iyiyiz bebişimiz nasıl.evet hava kapalı yağmurlu sabah zor kalktım yataktan h.sonu gelsekde uyusak canım bu arada patik şekerleri yapınca koy resmini belki kopya çekerim senden

ilgin canım saol iyiyiz bebişimiz nasıl.evet hava kapalı yağmurlu sabah zor kalktım yataktan h.sonu gelsekde uyusak canım bu arada patik şekerleri yapınca koy resmini belki kopya çekerim senden

tatlım bebişte iyi hava kapalı bende sabah zor kalktım tabi bitirince çeker koyarım tatlımkaydirigubbakcemile5:1hug:

canım resim siyah beyaz hiç iyi değil görüntü ama kendi doktoruma gidince mutlaka koyucam.şu an 800 gr olmuş.

maşallah tatlım bebişine:nazar:
yerim ben onu hangi doktora gittim medical parka mı bitanem bende çok özledim bir aydır görmedim bebişimi şubatta gideceğim doktoruma bakalım nasıl olmuş:):nazar:a.s.

ilgin canım ben şeker yüklemesini meydan tıpta yaptırdım hem yaptırmışken ordaki doktorada gideyim dedim merakımdan.kendi doktoruma şubat başı gidicem zzaten ona gitmeyince içim rahat etmiyor her ay:):)

semracım dırımkızım yeni annem fıstıklar nasılsınız bizde kahvaltımızı yaptık bebişimle hepimizin bebişlerine yarasın:))) hava çok kapalı yağmurlu ve iş yerindekiler ayrı bir havada gel iznim gel:)))))))))))
cnm sağol iyiyim vala bebeklerimde çok iyi şükür
benim kocam yok sadece bunalım yapıyom salı sabah erkenden çıktı
haftaya salı çarşamba gelecek şimdi afyonda oradan senin memlekete gelecekkk kız

24 haftada 800 gr hee süper yaww acep benimkilerde alırmı
22 haftada 507 564 gr lar

kızlar bugün pınar yok galiba.

evet yok cnm

Yaw pınar da kapsama alanı dışında yazıyor. Bende sabah soracaktım işim çıktı. Ne demek kapsama alanı dışında olmak. Yasaklandımı geçici süreliğine acaba?

birsencim canım olurlar merak etme.yine seninkiler çok iyi maşlahha o kadar kusmalarına rağmen.

inş. cnm yaa dombili olsunlarda erken gelirlerse eğer (allah korusun tabi) küveze girmesin
yatıp kalkıp dua ediyorum erken gelmesinler diye....

evet pınar ceza almış kovalamaca alanına girmiş
ne oldu aceppCADIARZU

merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum arasıra gırıp yazılarınızı okudum ama cevap vermeye fıkır almaya pek vaktım olmadı kocacıgım bılıyorsunuz kı askerde 113 günü kaldı :) yalovada askerlık yapıyor bende canım kızımla ıse gıdıp gelıyorum renklı ult.gırdım hıcbır problem cıkmadı seker sonuclarımda gayet ıyı cıktı allaha sukur akıntım dısında bı problemım yok onada doktorum hıc bı care bulamadı hangı ılacı kullandıysam gecmedı hayırlısı bakalım ... dun bende kıızmı gormeye gıttım cok sukur yarım kılo olmus:) ama ben 7 kılo almısım doktor dıkkat et yedıklerıne dedı cok takıyorum bu kıloları ben kafama ya gorunuste pek almamıs gıbı duruyorum soyluyorum cevremdekılere hıc bellı degıl falan dıyolar ama almısım yanı ne yapsam kı daha 22 haftada 7 kılo aldıysam sonuna dogru n yapacagım acaba allah hepımızın yardımcısı olsun canım kocacıgım olmadan da zor gecıyor valla yalnız cabuk gecssın 113 gun 113 gunde hem bebegım hem askım gelecek ...
YAYLALAR YAYLALAR Allah kavuştursun canım

kızlar günaydın.bizi bebişimle doktorda geldik maşşallah büyümüş benim ki sanırım ellerini çok sevecek sürekli onlarla oynuyor:))allahım hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza.
Amin canım

:sm_cool:Kızlar ben geldim dün hafif kanamam vardı hatırlarsınız bu sabah dr gittim idrar tahlili yapıldı biraz kum varmış onu döküyormuşum dr bol su iç dedi.Bebeğimin suyu iyi çıktı 1 haftada 630 gr olmuş bende 65 kilo şişko olmuşum.23 haftalığım sonunu düşünemiyorum diğer dr um 70 i geçme demişti.Bu arada benim kız bugün inanılmazdı.Ultrasonda önce poposu dönüktü sonra bize döndü ve el salladı dr bi şaşırdı ilk kez böyle birşey gördüm dedi dedim bu bizim ki gelecekte başbakan olacak şimdiden alışıyor dedim adını boşuna mı Türkiz koydum dedim.Bi güldük.Allah a şükür sağlığı yerindeydi kan ilacı verdi bende emme istemedim ben şırubu alayım dedim onu yazdı.Yani böyleyiz biz yatak odası için hemen hastanenin yanında bir mağaza var orda yatak örtülerine baktım içimdeki alışveriş çılgınlığını dindireyim diye tam set 400 000 dedi saten pikesi havlusu falan herşey dahil çok pahalı diyemedim çıktım.

Ya Pınar a ceza mı vermişler ama neden şu takışmadan dolayımı?Ya yazalım nasıl yazılıyorsa şu yönetime bize Pınar ı geri göndersinler.Yazan suçlu bizimki niye ceza alıyor.Doğruyu söyledi diyemi?:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

tutkun canım geçmiş olsun dikkat et kendine.valla bende 63 kiloyum şu an ne yesem yarıyor bide tatlı hamur işleri ekmek yesem nolcak bilmiyorum.bebişlerimizi sağlıkla kucaklıyalımda kiloları veririz.evet pahalıymış yatak örtüsü.arkadaşıma doğumunda almıştık biz 4 ay önce 120 tl çok şık zaten bordo yatak örtüsü.

allah korusun canım.valla dualarım hep seninle canım.pınar yaramazlık yapmış galiba.

amin cnm sağol
evet yaramazlık yapmışşşş

tutku cnm çok sevindim çokkkkkkkkkkkkk maşallah kızına cnm :nazar:
demek başbakan heeeeeeee olsun vallaaaaadelikafadulden

sen öle ne baktın kııı kendinemi baktın kızamı baktın o kadar para demiş

YAYLALAR YAYLALAR Allah kavuştursun canım

Amin canım

:sm_cool:Kızlar ben geldim dün hafif kanamam vardı hatırlarsınız bu sabah dr gittim idrar tahlili yapıldı biraz kum varmış onu döküyormuşum dr bol su iç dedi.Bebeğimin suyu iyi çıktı 1 haftada 630 gr olmuş bende 65 kilo şişko olmuşum.23 haftalığım sonunu düşünemiyorum diğer dr um 70 i geçme demişti.Bu arada benim kız bugün inanılmazdı.Ultrasonda önce poposu dönüktü sonra bize döndü ve el salladı dr bi şaşırdı ilk kez böyle birşey gördüm dedi dedim bu bizim ki gelecekte başbakan olacak şimdiden alışıyor dedim adını boşuna mı Türkiz koydum dedim.Bi güldük.Allah a şükür sağlığı yerindeydi kan ilacı verdi bende emme istemedim ben şırubu alayım dedim onu yazdı.Yani böyleyiz biz yatak odası için hemen hastanenin yanında bir mağaza var orda yatak örtülerine baktım içimdeki alışveriş çılgınlığını dindireyim diye tam set 400 000 dedi saten pikesi havlusu falan herşey dahil çok pahalı diyemedim çıktım.

Geçmiş olsun canım,bebişinede masallah:nazar::nazar:

Back
X