2009 Mayıs Anneleri

Günaydın kızlar nasılsınız
Pınar cım hoşgeldin arattın kendini valla bebişede maşallah diyorum mobilyada da bu fuarda da yeni modeller bulabilirsiniz.
Dırımcım ne bu kusmalar ya bende bıktım.inşallah artık sondur.
ilgincim, sibikocum, bengicim, bigudicim ve ojelim ve diğer arkadaşlar nasılsınız Günaydın

kISLAR BENDE GÖBİŞİMİ EKLEDİM İLGİLİ TOPİĞE. BAKIN DA GÖZÜNÜZ KOCAMAN GÖBİŞ GÖRSÜN. ÇOK KİLO ALDIM YAW..

Bakalım hemennn :)

Pınar cım hoşgeldin arattın kendini valla bebişede maşallah diyorum mobilyada da bu fuarda da yeni modeller bulabilirsiniz.
ilgincim, sibikocum, bengicim, bigudicim ve ojelim ve diğer arkadaşlar nasılsınız Günaydın

Selam canım hoşbuldum... Valla bende özledim sizleri... Gideceğim inşallah o fuara bende mutlaka...

SANADA GÜNAYDINNNN . İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAKALIM İYİSİNDİR UMARIM. HOŞGELDİN.kaydirigubbakcemile2

Canım iyiyiz çok şükür oburluğumuz dışında bi sorun yok.
Dün alışveriş yaptık kızlar lcw acayip indirim var.Oğluma bitane tulum aldık mont gibi eldiveni ve patikleride var seneye kışa giysin diye 28 liraya aldık.Eşofman altı,sweat birde hırka kendimi kaybediyorum zaten alışverişlerde :lepi:

Bakalım hemennn :)
Selam canım hoşbuldum... Valla bende özledim sizleri... Gideceğim inşallah o fuara bende mutlaka...
Ay sabırsızlanıyorum

SANADA GÜNAYDINNNN . İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN BAKALIM İYİSİNDİR UMARIM. HOŞGELDİN.kaydirigubbakcemile2
iyiyim canım göbişi gördüm maşallah valla artık burdayım diyor.

Canım iyiyiz çok şükür oburluğumuz dışında bi sorun yok.
Dün alışveriş yaptık kızlar lcw acayip indirim var.Oğluma bitane tulum aldık mont gibi eldiveni ve patikleride var seneye kışa giysin diye 28 liraya aldık.Eşofman altı,sweat birde hırka kendimi kaybediyorum zaten alışverişlerde :lepi:

Bende dün çıktım dışarı valla gittik optimuma hiçbişey yoktu sinir oldum diğer mağazalarada ben girmedim bu göbekle ne alayım ki.LCW ye gittik ama hiçbişey yoktu normal bi mağazasına gidecem.Bu cuma tekrar dr gidicem dr tamam derse artık alışveriş çılgınlığına başlıycam.Tabi inşallah.

tutkuncum merhaba bitanem nasılsın tatlım
İyiyim canım kızınıda kardeşine göstermişsin ne sevinmiştir.Onun için daha heyecanlıdır.
Kızlar bu arada eşim bu hafta tahlillerini yapıp Ankara ya gidecek dua edin Bir an önce kızımız doğmadan nakili olsun dua edin arkadaşlar.Artık sağlıklı sıhhatli bişekilde hayatımıza devam edelim.

İyiyim canım kızınıda kardeşine göstermişsin ne sevinmiştir.Onun için daha heyecanlıdır.
Kızlar bu arada eşim bu hafta tahlillerini yapıp Ankara ya gidecek dua edin Bir an önce kızımız doğmadan nakili olsun dua edin arkadaşlar.Artık sağlıklı sıhhatli bişekilde hayatımıza devam edelim.

canım benim dualarım seninle tatlım gönlünü ferah tut herşey istediğiniz gibi olur inşallah:nazar:a.s.

Günaydın arkadaşlar....pınarcım hoşgeldin,tutkuncum dualarımızda seninle canım inşallah iyi haberlerler alırsın canım

Canım herşey iyi olacak inşallah. Gönlünü ferah tut sen. Dualarımız seninle a.s.

Günaydın arkadaşlar....pınarcım hoşgeldin,tutkuncum dualarımızda seninle canım inşallah iyi haberlerler alırsın canım

Günaydın canım hoşbuldum. Nasılsın bakalım?

canım benim dualarım seninle tatlım gönlünü ferah tut herşey istediğiniz gibi olur inşallah:nazar:a.s.

Canım herşey iyi olacak inşallah. Gönlünü ferah tut sen. Dualarımız seninle a.s.QUOTE]
Canlarım sağolun.Allah herkese sağlık sıhat versin.:nazar::nazar:

herkese günyadınnn
tutkuncum dualarımız seninle canım inşallah hakkınızda en hayırlısı olsunn
kızlar benim hala başım ağrıyorrrrrr

günaydın canım hastalıktan kurtulmaya çalışıyorum işte sen nasılsın ?
inşallah yoluna girer her şey
herkese günyadınnn
tutkuncum dualarımız seninle canım inşallah hakkınızda en hayırlısı olsunn
kızlar benim hala başım ağrıyorrrrrr

geçmiş olsun canım bende de oluyor minoset alıyorum ve başımı bir tülbentle sımsıkı sarıyorum iyi geliyor

Canım günaydın. Hoşgeldin... Geçmiş olsun ya...
teşekkürler canım sen nasılsın
günaydın canım hastalıktan kurtulmaya çalışıyorum işte sen nasılsın ?

inşallah yoluna girer her şey

geçmiş olsun canım bende de oluyor minoset alıyorum ve başımı bir tülbentle sımsıkı sarıyorum iyi geliyor
minoset içiyorum ama 2 saat geçiyor geri başlıyor sürekli de içmek istemiyorum kıyamıyorum kızımaaa gerçi dr um günde 3 defa alabilirsin dedi ama yine de elimden geldiğince az içiyorumm

kızlar biz biraz uyuyacağız oğlumla sabah babamız işe gidecek diye erken kalktık da. hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... görüşürüz

teşekkürler canım sen nasılsın

minoset içiyorum ama 2 saat geçiyor geri başlıyor sürekli de içmek istemiyorum kıyamıyorum kızımaaa gerçi dr um günde 3 defa alabilirsin dedi ama yine de elimden geldiğince az içiyorumm

Sağolasın canım çok şükür idare ediyoruz...

Evet minoset günde 3 tane demişti benim doktorumda... Tülbentle sıksan işe yarar mı acaba?

kızlar biz biraz uyuyacağız oğlumla sabah babamız işe gidecek diye erken kalktık da. hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın... görüşürüz

İyi uykular canım...

Back
X