2009 Mayıs Anneleri

kızlar benim oksürüğüm giderek ilerledi sesim kısıldı bayağ bayağ hasta oldum sabah işe gidince hemen muayene oldum kendım kbb kliniği elemanıyım ama askeri hast. olunca öğleye kadar ancak 3 gün istirahatimi alabildim o kadar kotuyum kı ayakta duramıyorum, yatıyorum belım kiltlenıyo bebegımde ben oksurdukdukce tekmelıyo rahatsız oluyooo kadındoğum doktoruna da sordum bebege zararı olmaz ama atese dikkat dedi antibiyotik oksuruk surubu bıde tamol verdı ken cok dikkat edın cok zor bı durum

Canım aman dikkat et.Sen bide hastanede olduğun için çabuk kaparsın.Biz evde kapıyoruz.Bolca yat dinlen

selam kızlar..

bugün yeni internet i açtım
işler o kadatr yoğun ki:bbo:

yazdıklarınızı bile okuyamadım ama hasta olanlar var galiba dikkat etsinler...

boğaz ağrısına da karabiber ve bal karışımını tavsiye ederimsengözlerimebaksanab

Hoşgeldin canım. Ay sonu yoğunluğu heralde hepimizde...

kızlarrr kilo muhabbeti dönmüşşşşşşş haha ben tartıya bile bakmıyorum
zaten kusuyoruz ne tartısı ne kilosu
ben hamiş pantolonu almıştım 2,5 aylıkken şimdi son kademelere getirdim iliği
tunik almıştık kurban bayramında şimdi yapıştı karnıma beni gören ne zaman doğum diyor
kalçalarda basenlerde yok kilo üste varsA var
......aman ne yapalımmmmmmmm bebeklerimiz iyi olsun
zaten kustuğum için kocam vitamiz kalıyon diyor
göbişlere bakem gidem

Canım sen iki bebek bekliyosun. Kaç alırsan al valla hiç sorun etme a.s.

slm kızlar!
gün boyu okadar yoğundum ki ancak okudum ve yazbildim. bıktım bu acil işlerden. bide tepende ne zaman biter, bitermi diye gelen müdürün olması işi fena halde sıkıcılaştırıyor. hele şükür bugün öğlen bitirdikde normal işlerimize döndük.
ilgincim sende iyiki varsın canım. senin iki tane prensesin var onlar için kendine çok iyi bak. geçmiş olsun canım.
pınarcım sanada ancak şimdi hoşgeldin diyebilyorum. özlemiştik seni.
yeni anne yumurta kokusu normalde bile kötüdür hele yanmışını düşünemiyorum.:(
tutkun sizin için istediğiniz herşey inşallah en kısa zamanda olur. umarım herşey yoluna girer bebek gelmeden önce.
diğer tüm arkadaşlar hepiniz için güzel bi hafta diliyorum.
ben biraz süt içeyim kendime geleyim.

Selam canım. Sağolasın geldim sonunda :)

kızlar benim oksürüğüm giderek ilerledi sesim kısıldı bayağ bayağ hasta oldum sabah işe gidince hemen muayene oldum kendım kbb kliniği elemanıyım ama askeri hast. olunca öğleye kadar ancak 3 gün istirahatimi alabildim o kadar kotuyum kı ayakta duramıyorum, yatıyorum belım kiltlenıyo bebegımde ben oksurdukdukce tekmelıyo rahatsız oluyooo kadındoğum doktoruna da sordum bebege zararı olmaz ama atese dikkat dedi antibiyotik oksuruk surubu bıde tamol verdı ken cok dikkat edın cok zor bı durum

Çok geçmiş olsun Aysun'cum ya. Zor valla. Etrafta herkes hasta. Kaçıyorum bende mümkün olduğunca... Bebişe bişey olmaz tabi. Sen kendine dikkat et canım a.s.

Ben kaçıyorum artık kızlar. Eve git yemek yap, ye , sonra yürüyüşe çık , halim kalırsa akşam girerim nete :) Öptüm sizi ve kuzularınızzııııııııı

herkese ii akşamlar arkadaşlar. pek fazla aranızda olamadım ama. öpüyorum hepinizi. bebişleride tabiki...

:nazar:tam gidiosunuz ben geldim kızlar..yazdıklarınızı anca okudum.. öğlen kalkınca böyle oluyor işte.sabah uyuyorum öğlen kalkıyorum.kahvaltı yemek derken..hemen akşam oluyor :)))
yaa göbişleriniz çook tatlı kızlar maşallahh:nazar: bende bir ara çekip koyayım..

Ay dışarda yağmur var sanki gök delinmiş korktum valla eşimde gelmedi inşallah elektrikler falan kesilmez.senağlamasenağlama

selam kızlar! hatırlıyorsanız bugün ayrınıtlı ultrason için hastaneye gidecektim. hemde memnun kalırsam doğumu da orda yapacaktım. ama sabahtan itibaren bütün terslikler beni buldu! berbat bir gün geçirdim. heralde son iki saattir ağlıyorum, gözlerim burnum şiştisenağlama
önce sabah eşimle bir güzel kavga ettik. ağlamaya başladık o zaman. beni annesigilin evinde yatak odasında öyle bıraktı çekti gitti kahvaltı yapmaya pis adam! ben aç acına 1 saat ağladım içerde:1shok: neyse tek kelime bile konuşmadan randevu vaktinde gittik hastaneye. önce doktor muayenesi, doktor bi gıcık bi gıcık! hani derler ya yüzünden şer akıyor,öyle! neyse anlattım,maraşta görev yapıyoz ama doğumu burda düşünüyorum diye. adam demesinmi,biz 9 aylık takibini yapmadığımız bir hastanın doğumuna pek sıcak bakmıyoruz,siz en iyisi bir doğumevine gidin diye!:1shok: gerizekalı,ben doğumevine gidecek olsam o kadar parayı verip niye özel hastaneye geleyim?
neyse kızlar çok uzattım, adamla bi güzel tartıştık. sonra da ayrıntılı ultrsaonu da yaptırmadan geri döndük. o sinirle kocama da çattım,ona da kinimi kustum, yol boyunca ağladım sonrada. gözlerim yanıyorrrrsenağlama

selam kızlar! hatırlıyorsanız bugün ayrınıtlı ultrason için hastaneye gidecektim. hemde memnun kalırsam doğumu da orda yapacaktım. ama sabahtan itibaren bütün terslikler beni buldu! berbat bir gün geçirdim. heralde son iki saattir ağlıyorum, gözlerim burnum şiştisenağlama
önce sabah eşimle bir güzel kavga ettik. ağlamaya başladık o zaman. beni annesigilin evinde yatak odasında öyle bıraktı çekti gitti kahvaltı yapmaya pis adam! ben aç acına 1 saat ağladım içerde:1shok: neyse tek kelime bile konuşmadan randevu vaktinde gittik hastaneye. önce doktor muayenesi, doktor bi gıcık bi gıcık! hani derler ya yüzünden şer akıyor,öyle! neyse anlattım,maraşta görev yapıyoz ama doğumu burda düşünüyorum diye. adam demesinmi,biz 9 aylık takibini yapmadığımız bir hastanın doğumuna pek sıcak bakmıyoruz,siz en iyisi bir doğumevine gidin diye!:1shok: gerizekalı,ben doğumevine gidecek olsam o kadar parayı verip niye özel hastaneye geleyim?
neyse kızlar çok uzattım, adamla bi güzel tartıştık. sonra da ayrıntılı ultrsaonu da yaptırmadan geri döndük. o sinirle kocama da çattım,ona da kinimi kustum, yol boyunca ağladım sonrada. gözlerim yanıyorrrrsenağlama

ayyy cnm yaaaa neler olmuşşş ne desem ki böle salak doktorlar çok cnm
inş.iyi bir doktor bulursunnn...kocanada çok teseff ederim

bengicim sağol tatlım bir kere geçirdim gribi işte çok zorlandım ilaçta vermedi doktorum inşallah şimdi olmam sen nasılsın bebiş nasıl:)))
biraz daha iyiyim öksürüğüm azaldı. oğlan da çok hareketli yavrum benim kocaman tekmeler atıyor ben de seyrediyorum onu hihoyyyt
kızlar boğazım ağrıyor :((( ne yapabilirim sizce
canım bal bal bal ve ıhlamur ben öyle kendime geldim
canım dikkat et meyve ye ıhlamur iç buğuseptil kaynat odada. ilaç da kullan ama doğal yollardan iyileşmeye çalış yine de . çok geçmiş olsun
Ben kaçıyorum artık kızlar. Eve git yemek yap, ye , sonra yürüyüşe çık , halim kalırsa akşam girerim nete :) Öptüm sizi ve kuzularınızzııııııııı
kendine ve bebişe iyi bak :dance:

canım benim ya zaten çok hassas olduğumuz bir dönem sen neler yaşamışsın... canını sıkmamaya çalış zaten eşin hatasını anlayacaktır gönlünü alacaktır. ama şu doktor çok gıcıkmış. hayret özel hastaneler böyle yapmaz ama sana denk gelmiş canım ya

Canım çok üzüldüm ve gıcık oldumkötükedihüso:oklava:Sen başka bi doktora daha git.Kocanı da boşver anasını görünce dellenmiştir.Onlar analarını görünce huy değiştirirler.Üzme kendini

merhaba kizlar a.s.

cerencim ya sıkma canini..deli bi adam rast gelmişsin anlaşilan..baska bi doktora gitseydin..ayni hastanede farkli karakterde doktorlar oluyor..hemen sıkma canini..ama zaten esas canini sıkan kocan olmus anlasilan..inşaAllah biran önce akli basina gelir anlar halini bitanem..sıkma canini ;)

hasta hatunlara gecmis olsun diyorum..anacim iyi bakin kendinize..menapozlular gibi incecik giyinmeyin :D

yeni ciciler hayirli olsunnn güle güle kullansin yegenlerimin hepsiiii a.s.

biz iyiyiz hmadolsun..yatmaya devam boncukumla :)) bakalim nereye kadar böyle gidecek..

öptüm hepiniziii Şeniz

arkadaşlar beşik alırken sallanan olması mı iyi yoksa sallanmaması mı. bir de büyüyen beşikler mi daha kullanışlı olur acaba. bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. biz kızım için bebek odalarına bakıyoruz da karar veremiyoruz.

merhaba kizlar a.s.

cerencim ya sıkma canini..deli bi adam rast gelmişsin anlaşilan..baska bi doktora gitseydin..ayni hastanede farkli karakterde doktorlar oluyor..hemen sıkma canini..ama zaten esas canini sıkan kocan olmus anlasilan..inşaAllah biran önce akli basina gelir anlar halini bitanem..sıkma canini ;)

hasta hatunlara gecmis olsun diyorum..anacim iyi bakin kendinize..menapozlular gibi incecik giyinmeyin :D

yeni ciciler hayirli olsunnn güle güle kullansin yegenlerimin hepsiiii a.s.

biz iyiyiz hmadolsun..yatmaya devam boncukumla :)) bakalim nereye kadar böyle gidecek..

öptüm hepiniziii Şeniz
Valla artık seni göremiyoruz aman kendine iyi bak.

arkadaşlar beşik alırken sallanan olması mı iyi yoksa sallanmaması mı. bir de büyüyen beşikler mi daha kullanışlı olur acaba. bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. biz kızım için bebek odalarına bakıyoruz da karar veremiyoruz.
Canım ben sallanan yana doğru beşik aldım ama mobilyada çok ta sallananı tercih etmezdim.Çünkü zaten bebek 5 yaşına gelene kadar kullanılcak çok sallanmayı severse ana kucağında sallayıp uyuyunca yatırırım.

günaydın kızlar hayırdır bugün kimsecikler uğramamış siteye bu pıyasa durgunluğunda işler ıyı galıba herkezin:))
kızımla süt,simit keyfı yapıyorus artık ezıyet oldu işe gelmek 32 hafta bı dolsada ozamanda evde daral basacak ama olsun yatarım bol bol
bugun sol ayagım agrıyo şişmişte bıraz galıba ödem oluşuyo:( bugun arıcam doktoru bakalım

ugurnuriye bende yatak konusunda cok kararsızım şu park yataklar cok ideal gıbı duruyo her yana tasınmasından ama saglıklı degıl gıbı gelıyor bana sallanan mobılya beşiklerden almayı dusunuyorum ben yaa cok zor bu işlerrr ama cokta zevklı
neyse kızlar herkeze güzel günlerrr

Back
X