Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın herkese nasılsınız fıstıklar:)))))
selam kızlar! hatırlıyorsanız bugün ayrınıtlı ultrason için hastaneye gidecektim. hemde memnun kalırsam doğumu da orda yapacaktım. ama sabahtan itibaren bütün terslikler beni buldu! berbat bir gün geçirdim. heralde son iki saattir ağlıyorum, gözlerim burnum şiştisenağlama
önce sabah eşimle bir güzel kavga ettik. ağlamaya başladık o zaman. beni annesigilin evinde yatak odasında öyle bıraktı çekti gitti kahvaltı yapmaya pis adam! ben aç acına 1 saat ağladım içerde:1shok: neyse tek kelime bile konuşmadan randevu vaktinde gittik hastaneye. önce doktor muayenesi, doktor bi gıcık bi gıcık! hani derler ya yüzünden şer akıyor,öyle! neyse anlattım,maraşta görev yapıyoz ama doğumu burda düşünüyorum diye. adam demesinmi,biz 9 aylık takibini yapmadığımız bir hastanın doğumuna pek sıcak bakmıyoruz,siz en iyisi bir doğumevine gidin diye!:1shok: gerizekalı,ben doğumevine gidecek olsam o kadar parayı verip niye özel hastaneye geleyim?
neyse kızlar çok uzattım, adamla bi güzel tartıştık. sonra da ayrıntılı ultrsaonu da yaptırmadan geri döndük. o sinirle kocama da çattım,ona da kinimi kustum, yol boyunca ağladım sonrada. gözlerim yanıyorrrrsenağlama
arkadaşlar beşik alırken sallanan olması mı iyi yoksa sallanmaması mı. bir de büyüyen beşikler mi daha kullanışlı olur acaba. bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. biz kızım için bebek odalarına bakıyoruz da karar veremiyoruz.
Herkese günaydın arkadaşlar. Benim bugün hiç tadım yok nedense. Akşam geç yattım. Sabah kalktığımda başım zonkluyordu. Yeni yeni geçti. Izin aldım zaten eve gidecem saat 1 de.
Hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.
Pınarcım özelden gönderdiklerimi aldınmı?
Günaydın canım. Sana da geçmiş olsun. Bugün pek iyi değiliz anlaşılan :çok üzgünüm:
Ay bak kafam o kadar yerinde değil ki mesaj geldiğini görmemişim bile. Baktım canım şimdi çok tş kediyorum bitanem bilgiler için... Sen beğendiysen sorun yok. Bende vereyim ay başında netten siparişi a.s.
rica ederim cnm ne demek. dediğim gibi eğer içeriği değişmediyse ki zannetmiyorum değiştirdiklerini çok güzel bir anı.
Birde 2. dediğim bir yer vardı.hani arkadaşımın aldığı yazmıştımya. istersen oraya da bak canım.
ayyy cnm yaaaa neler olmuşşş ne desem ki böle salak doktorlar çok cnm
inş.iyi bir doktor bulursunnn...kocanada çok teseff ederim
biraz daha iyiyim öksürüğüm azaldı. oğlan da çok hareketli yavrum benim kocaman tekmeler atıyor ben de seyrediyorum onu hihoyyyt
canım bal bal bal ve ıhlamur ben öyle kendime geldim
canım dikkat et meyve ye ıhlamur iç buğuseptil kaynat odada. ilaç da kullan ama doğal yollardan iyileşmeye çalış yine de . çok geçmiş olsun
kendine ve bebişe iyi bak :dance:
canım benim ya zaten çok hassas olduğumuz bir dönem sen neler yaşamışsın... canını sıkmamaya çalış zaten eşin hatasını anlayacaktır gönlünü alacaktır. ama şu doktor çok gıcıkmış. hayret özel hastaneler böyle yapmaz ama sana denk gelmiş canım ya
Canım çok üzüldüm ve gıcık oldumkötükedihüsoklava:Sen başka bi doktora daha git.Kocanı da boşver anasını görünce dellenmiştir.Onlar analarını görünce huy değiştirirler.Üzme kendini
merhaba kizlar a.s.
cerencim ya sıkma canini..deli bi adam rast gelmişsin anlaşilan..baska bi doktora gitseydin..ayni hastanede farkli karakterde doktorlar oluyor..hemen sıkma canini..ama zaten esas canini sıkan kocan olmus anlasilan..inşaAllah biran önce akli basina gelir anlar halini bitanem..sıkma canini![]()
hasta hatunlara gecmis olsun diyorum..anacim iyi bakin kendinize..menapozlular gibi incecik giyinmeyin![]()
yeni ciciler hayirli olsunnn güle güle kullansin yegenlerimin hepsiiii a.s.
biz iyiyiz hmadolsun..yatmaya devam boncukumla :)) bakalim nereye kadar böyle gidecek..
öptüm hepiniziii Şeniz
cerencim gerçekten çok uyuz bir doktora denk gelmişsin sıkma canının hakkında senin ve bebişin için en hayırlısı ne ise o olsun :))))))
uğurnuriye tatlım bende sepet beşik kullanacağım 7-8 ay sonra mobilya beşiğe gececeğim:)))
Günaydınlar canlarım;
Cerencim umursama canım ya sanki ordan başka hastanemi yok.Eşinede dırımcımın dediği gibi teessüf Olur böle şeyler hayatım bende dün işyerinde birine çok bozuldum fırçaladı yani.Zaten kasığım çok ağrıyodu bide dün kustum falan iyice sinirlerim bozuldu.Eve geldim ağlaya ağlaya gözler şişti.Birazda bizim hassaslığımız var.Bebeğin herşeyden önemli çok ağladım diye oğluşum bile doğru düzgün hareket etmedi senağlama
bigudi canım çok haklısın valla ben hesapladım nisan 17 de ayrılıyorum yani 37 haftanın sonunda tabi sağlığım izin veririse
cerncim yaıznı okudum bitanem eşinle sanırım ailesi yüüznden tartıştın sakın canım bu dönemde böyle tartışmaya girme azcık sabret bu dönem tek iyi olması gereken sensin ve bebişin ama biraz sabret geçecek bebiş doğduktan sonra herkese haddini billdiririsin öpüyourm sıkma canını annesi
Herkese günaydınlar bacılar... Hayırlı bir gün olur inşallah. Ben biraz rahatsızım. Dün akşam söylemesi ayıp evde kızartma yaptım diye mutfağı baştan aşağı temizledim. Sonra biraz uzanayım , yürüyüşe çıkarız diye düşündüm. Koltuğa uzanmamla belime bir ağrı girdi. Ama öyle böyle değil yani. Biri bir bıçak sokmuş ve sürekli çeviriyor gibi. Eşim dedi yürüyemezsin bu halde hadi uyu da dinlen dedi. Ben zar zor uyudum. Sabah bi kalktım kasıklarımda bir sancı. Şimdi azaldı neyseki ama akşam farketmeden çok yordum heralde kendimi :çok üzgünüm:
Canım gerçekten hödük bir doktora denk gelmişsin. Yuh yani. Normalde özel hastaneler hasta kapmak için yarışırlar. Daha iyi bi doktor bulursun canım sıkma canını...
Eşin de hatasını anlar özrünü diler. Sen bebeğini düşün bitanem...
Valla canım cumartesi mobilya bakarken nerdeyse tüm mağazalar sallanan yatakları tavsiye etmediler. Bizimde bir mobilyacı tanıdğımız var. Oda sallanan alma yatağını dedi. Hatta altında arkadaş yatağı yada çekmece de olmasın dedi. Bir süre sonra kırılıyormuş. Onun yerine kademeli olsun dedi. Bebek biraz büyüyünce korkuluklardan sarkacağı için 20 cm aşağı indirebiliyosunuz yatağın boyunu dedi. O şekilde alacağım bende. Ama hani 6-7 aylığa kadar yatıracağın odanda duracak beşikten bahsediyorsan onlar zaten hafif oluyorlar. Sallanan olmasında sakınca yokmuş...
kızlar bugün benimde pek keyfim yok eve gitmek istiyorum ama izin alma gibi bir şansım olmuyor nedense(
pınarcım marlyıncım tutkuncum ojefıstığım nasılsınız benim bütün eklemlerim ağrıyor hamişken çalışmak ne zor yaaaa
Günaydın canım. Valla hepimiz aynıyız bugün. Hamileyken çalışmak gerçekten zormuş. Eşim çık artık işten diyor ama evde de sıkılırım bu sefer diye hemen ayrılmak istemiyorum. Evde olup dışarı gezmeye çıkarsam biliyorum ki bütün gün arayıp rahat bırakmayacak. Yürüme, gezme, evde dinlen, aman üşüteceksin, ona dikkat et buna dikkat et diye başımı yiyecek benim... Bende ne memnuniyetsiz insan oldum be. çalış dese kabahat, çık dese kabahat, ilgilense ayrı kabahat. Ay çok fena gördüm bugün kendimiklava:
Günaydın canım. Valla hepimiz aynıyız bugün. Hamileyken çalışmak gerçekten zormuş. Eşim çık artık işten diyor ama evde de sıkılırım bu sefer diye hemen ayrılmak istemiyorum. Evde olup dışarı gezmeye çıkarsam biliyorum ki bütün gün arayıp rahat bırakmayacak. Yürüme, gezme, evde dinlen, aman üşüteceksin, ona dikkat et buna dikkat et diye başımı yiyecek benim... Bende ne memnuniyetsiz insan oldum be. çalış dese kabahat, çık dese kabahat, ilgilense ayrı kabahat. Ay çok fena gördüm bugün kendimiklava:
yaa aklıma geldikçe delleniyorum yaa! adam diyorki, biz ebemiyiz diyor! 9 ay başka doktora git,sonra gel ben doğuracam diye. e be salak, bende o duruma düşmemek için 6.ayda ilk fırsatta gittim yanına işte.
başka doktorda vardı ama onun tüm randevuları doluydu. demek hastaların da bir bildiği varmış bu doktoru tercih etmemekle. güya birde mersin'in en lüks en pahalı hastanesi. oğluşumu da göremedim pis doktor yüzündenbenneyaptımki