2009 Mayıs Anneleri

kızlar tünaydınnn ben sabah çok erken kalktımmm malesef alerjim sapıttı
yine kabarmaya başladım ilaçlarımı sürüyorum .......bir iğne var daha önce oldum
ama bu sefer tekrardan doktora sormak istiyorum.....işte sabah erkenden yıkandım
kremlendim yattım uyumuşummm.......

herkess kocişi ile tartışmışşşşşş benim tartışmaya kocam bile yoksenağlamasenağlama
hala yollarda kocam özledimmmmmm özledimmmmmmmm

Canım tünaydın. Yine mi tuttu şu gıcık alerji beee :oklava:

Canım ayakta çokmu kalıyorsun biraz yukarı çekip otur yada yat eve gidince ayağının altınada destek koy eşinede söyle ılık bi masaj yapsın.EEEEEEEEEE baba olmak kolay değil.

Canım sevindim iyi olmana.

Valla hastayım dün gece boğazlarım şişti burnumun akıntısı limon içtim ballı yattım sabah bi bulantıyla kalktım acı su çıktı midemden ta.Sonra sabah ballı sıcak süt içip bi minoset içtim uymuşum biraz önce kaltım ter içindeyim üzerimi değiştirdim bişeyler yedim şimdide bal alıyorum ağzıma bide çay demledim açık limonlu.Evde de grip olunurmu ya dedim aklıma geldi pazar aylardan sonra ilk kez sokağa çıktım çarptı heralde.

Boşver canım takma kafana.

Yat dinlen bence önce sıkıldım ama bende alıştım bi daha böyle tatili nerden bulcan
Kızlar geri kalanı okuyup geliyorum

Hayır zaten korkum bi yatarsam bi daha vinçle kaldırıcaklar beni :roflol:

Arkadaşlarım ben gidiyorum. eve gidip dinlencem biraz. hala çok uykum var sersem gibiyim.kendinize iyi bakın hepinizi çokkkkkkkkkkk öptüm.yarın görüşürüz.

Canım güle güle. Hadi yat dinlen güzelce. Öptüm kocaman...

valla pınar bırakma durumun varsa bırak bence erkenden.dinlenirsin gezersin bolbol tatlım...

ılgııın cnm takma şekerr.. benimkinin saatlerce unuttuğu oluyor:):) onları takınca kavga cıkıyor ne yazık ki...

Ya canım bide benim yerime biri alınacak. Hala bi gelişme yok. Onun içinde bekliyorum. Böyle yüzüstü bırakmak kötü olur şimdi. Ama dedim valla mart başına kadar buldunuz buldunuz yoksa yolcudur abbas bağlasan durmaz kaydirigubbakcemile4

Kızlar dün eşimin nakil işlemleri için dr gittiğini yazmıştım dua istemiştim.Akşam eşim eve geldi bugün işim o kadar rast gitti ki dedi bütün tahlillerim bu hafta bitiyor ve pazartesi Ankara ya gidebilcem çok iyi oldu dedi.Dedim bugün sana birsürü hamile bayan dua etti ondandır dedim valla devam etsinler sağolsunlar dedi.Kızlarrrrrrrrrrr sağolun dualarınızı bekliyoruz.Bakarsınız doğum yaparken ben eşimde naklini olur dünyaya 2 kişi getirmiş olurum hem eşimin hayatı hem bebeğimn.
Allahım duy sesimi ve yardım et.:nazar::nazar:

Ay canım çok sevindim. Hadi inşallah herşey böyle yolunda gider ya. Tüm dularımız seninle valla a.s.

kızlar alerjim gebeliktenn gebelik sona erince bitecek
elimde kaşınma sopasııı kaşınıyorumm hayır sırtım sivilce kaynıyorrr
acıyor tabiiiiiiii 2 şubata az kaldı yawww o zamam gidecem doktoraaa

kocişimde bu hafta gelecek ama ne zaman belli değilllllll

tutkuncum şekercim hadi hayırlısı dualarımız seninle tatlım .:)))))))

dırımkızım geçmiş olsun canım alerjide ne kötü olur bitanem ya prensler nasıl sen nasılsın

ojefıstığım iyi istirahatler bizim yerimizede dinlen bitanem kendine iyi bak

bizde yemek yedik geldik bebişimle herkese afiyet olsun yarasın bebişlere

ilgiciğim miniklerimm çok iyi sanırım sabah gece oynadılarr ama yemekten sonra sanırım ağrılık çöktüü
sesleri çıkmıyorrrr

Rüyan çok güzel valla inşallah bizlerde böyle rahat doğururuz.Bense her gece kabuslar görüyorum geçen günkü kabusum çıktı eşimin üvey babannesi öldü.Korktum valla.

Benim de rahim öyle oluyor benim kızda artık eskisi gibi hareketli değil tedirginim

oooooo canım geçmiş olsun aman aman diyelim
Kızlar dün eşimin nakil işlemleri için dr gittiğini yazmıştım dua istemiştim.Akşam eşim eve geldi bugün işim o kadar rast gitti ki dedi bütün tahlillerim bu hafta bitiyor ve pazartesi Ankara ya gidebilcem çok iyi oldu dedi.Dedim bugün sana birsürü hamile bayan dua etti ondandır dedim valla devam etsinler sağolsunlar dedi.Kızlarrrrrrrrrrr sağolun dualarınızı bekliyoruz.Bakarsınız doğum yaparken ben eşimde naklini olur dünyaya 2 kişi getirmiş olurum hem eşimin hayatı hem bebeğimn.
Allahım duy sesimi ve yardım et.:nazar::nazar:

cnm amin inşallah..her gün ediyorum hepimiz için dua

Canım tünaydın. Yine mi tuttu şu gıcık alerji beee :oklava:

Hayır zaten korkum bi yatarsam bi daha vinçle kaldırıcaklar beni :roflol:

Canım güle güle. Hadi yat dinlen güzelce. Öptüm kocaman...

Ya canım bide benim yerime biri alınacak. Hala bi gelişme yok. Onun içinde bekliyorum. Böyle yüzüstü bırakmak kötü olur şimdi. Ama dedim valla mart başına kadar buldunuz buldunuz yoksa yolcudur abbas bağlasan durmaz kaydirigubbakcemile4

olsun 1 ay kalmıs..birazcık daha dayanırsın..seni bırakmaya pek niyetleri yok gibime geldi :))))
ben 4 aydır gitmiyorum işe.kendi işimiz olmasaydı mecbur ayrılırdım.
bende evdeyim hep artık iyiyim ya kurtlandım duramıyoruum yerimde.zor tutuyorlar artık beni evde:))

Aman fazlada kaşıma canım. İzleri kalmasın sonra...

tutkuncum şekercim hadi hayırlısı dualarımız seninle tatlım .:)))))))

dırımkızım geçmiş olsun canım alerjide ne kötü olur bitanem ya prensler nasıl sen nasılsın

ojefıstığım iyi istirahatler bizim yerimizede dinlen bitanem kendine iyi bak

Afiyet şeker olsun. Yarasınnnnnn :)

olsun 1 ay kalmıs..birazcık daha dayanırsın..seni bırakmaya pek niyetleri yok gibime geldi :))))
ben 4 aydır gitmiyorum işe.kendi işimiz olmasaydı mecbur ayrılırdım.
bende evdeyim hep artık iyiyim ya kurtlandım duramıyoruum yerimde.zor tutuyorlar artık beni evde:))

Evet canım 1 ay kaldı diye idare ediyorum işte. Yoksa Her akşam 1,5 saat yol inanılmaz yoruyor beni :(

kızlar biz oğlumla sağlık ocağına gidiyoruz ikinci aşımızı olacağız
hava da alırız, yakın evimize :CüvCüv: :emir_bebek:
öpüyorum hepinizi a.s.

Ay canım çok sevindim. Hadi inşallah herşey böyle yolunda gider ya. Tüm dularımız seninle valla a.s.
Amin canım

tutkucuğum gözünüz aydınnn rabbim kapılarını hep açık tutsunn
Amin canım.Kız kocan gelince biraz naz yap bırak masaj yapıp kaşısın iki bebişide sevdir yoksa sevdirmem valla doğana kadar beklersin de.Bırak biraz ilgilensin senle.

tutkuncum şekercim hadi hayırlısı dualarımız seninle tatlım .:))))))

Amin arkadaşlar bu arada afiyet olsun

Amin ARKADAŞLAR SAĞOLUN

kızlar biz oğlumla sağlık ocağına gidiyoruz ikinci aşımızı olacağız
hava da alırız, yakın evimize :CüvCüv: :emir_bebek:
öpüyorum hepinizi a.s.

Hadi şimdiden geçmiş olsun canım. Benimde cuma günü aşım a.s.

ya şu hafta resimlerini nasıl koyuyosunuz deli oldum koyamadım bennn....

Canım ImageShack® - Image Hosting bu adrese gir. Gözattan resmi seçip yükle. Açılan sayfada en altta. +'lı bi yazı var. Onu tıklayınca altında bi link açılıyor. Onu mesajındaki sarı çerçeve gibi olan kısmı tıkladıktan osnra yapıştır a.s.

kız tülaycım valla kalbimiz bir tülayı işten bir arayım dedim telefonu elime aldım bir baktım mesaj yazmışsın:)))))))))))))))))))) nasılsın tatlım yok takmıyorum

kızlar acayip uyku var benim öğlen yemeğinde yoğurt vardıda yürüyüş yaptık geldik kızımla karnım bir kafa daha büyüdü bu hafta 1 şubatta tam 6 aylık olucam allah iizn verirse ya valla inanamıyorum kaldı 3 ay bide diyorlar kız çocukları 9 ay 10 günü beklemiyormuş bakalım sağlıkla gelsinler .:)))))))))

tüm çalışan arkadaşlarıma kolay gelsin fedakar anneler tabi bende :::::::::::::::))))))))))))))))))))

Kızlar molfix den ve nivea dan bebek için numune istedim ama şu an gönderemediklerini yazmış.Daha önce bir grup arkadaş istemiş hatta gelen olmuş bu siteden arkadaşlara bende yazdım bazı yerlere, bunlar cevap verdi.Bide ülker adres istemiş ama ordan ne istediğimi hatırlamadım.CADIARZU

ilgincim kalp kalbe karşıymış gerçekten.iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl..tutkuncum banada gönderdiler nivea dan ama pek işe yarar değiller:)))

kızlar kulaktan ateş ölçer alanınız oldumu ben almak istiyorum bu ara önerdiiniz marka ve fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirm

ilgincim kalp kalbe karşıymış gerçekten.iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl..tutkuncum banada gönderdiler nivea dan ama pek işe yarar değiller:)))
Bende dün gece istedim bakalım ne olacak dedim.
Bu arada biraz önce farketmeden kumandayı karnımda bırakmışım benim kız delirdi nasıl vuruyor ta düşürene kadar düşürdü de rahatladı o zaman ultrasonda bizim farkımızdadır.Hissetmiyor dediler ama dr lar o zaman kumandayı nasıl hissedip düşürüyor.:uhm::uhm::uhm:

Back
X