Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde sabah 5 te uyandırıyor iyi işte acıktıklarını biliyorlar yoksa ban saat 10-11 e uyurum kaldırıyoda doyuyo en azından.benim uykumu yemek düzenimi sağladı ben düzenli değildim şimdi adam etti beni valla.evet tutkuncum düşürüyorlar.. çok güzel bi duygu ama.ama benim kız bu aralar gecenin 4 ünde tekmeye başlıyor.bişeyler yiyince sakinleşiyor.tabi gecenin bir vakti yiyince kilo oluyor:)))
Tv seyredeyim diyorum ama bişey yok.Dizimde yarın son bölümmüş yeni başlaycakkızlar bende sütümü içtim bebişim başladı tekmelemeye hayatımızın en güzel yanı valla onlar :)))) sizler neler yapıyorsunuz kızlar
Maşallah bebişineilgincim bende şimdi sütümü içtim.benimkide öyle kıpır kıpır
Canım dr un ne dedi herkesin fiziği farklıdır takma kafana dr rahim normal diyorsa bişey olmazmeraba kızlar..
benim canım çok sıkkın 2 gündür sürekli midem bulanıyor, halsizlik ve tansiyon düşmesi var
bi de üstüne üstlük kasıklarımda sancı:1no2:
işe geliyorum ama yemeğe kadar zor çıkıyorum dışarı
bu arada bi de dün akşam görümcem dedi ki: senin göbeğin çok aşağıda, bi problem olmasın dedi ve canım sıkıldı:çok üzgünüm:
gerçekten de dediği doğru çünkü diğer hamilelere göre bayağı aşağıda benim göbeğim ve yataktan kalkarken falan hep desteklemem gerekiyo....
ooofff ruhum sıkıldı yaa
meraba kızlar..
benim canım çok sıkkın 2 gündür sürekli midem bulanıyor, halsizlik ve tansiyon düşmesi var
bi de üstüne üstlük kasıklarımda sancı:1no2:
işe geliyorum ama yemeğe kadar zor çıkıyorum dışarı
bu arada bi de dün akşam görümcem dedi ki: senin göbeğin çok aşağıda, bi problem olmasın dedi ve canım sıkıldı:çok üzgünüm:
gerçekten de dediği doğru çünkü diğer hamilelere göre bayağı aşağıda benim göbeğim ve yataktan kalkarken falan hep desteklemem gerekiyo....
ooofff ruhum sıkıldı yaa
kızlar bende sütümü içtim bebişim başladı tekmelemeye hayatımızın en güzel yanı valla onlar :)))) sizler neler yapıyorsunuz kızlar
ooooooo hamaratsın valla.iş-ev valla süperilgincim evet mesai bitsekde gitsek.ama benim evde yemek yapmam lazım ortalığı toplamam bide börek falan yapcam evde mesai başlıcak benim:)))
Aman kendine dikkat et bizim gibi yatsan ne yapacak tı acaba?Ay ben evde çok sıkılıyorum artık ev bunalttı.Annem gelecek haftaya eşim gidince yalnız kalmayım diye en azından evde konuşçak biri olcak.Deli gibi oldum arada kızımla konuşuyorum yoksa akşama kadar susuyorum.Bunalımdayımsenağlamasenağlamasenağlamatutkuncum valla mutfağı severim ama bunun yanında yemeyi seven bir eşim var mutlaka hazırda börek tatlı olcak ama artık zoruma gitmeye başladı çok yoruluyorum. hım bende ne zaman doğurcak diyodum
kızlar ben geldim aman yaa laptop yatakta olduğundan bende yatar vaziyette yazdığımdan uyumuşum amma uyuyorum yaa.........şimdi annemle balkonda oturacaz az güneş çıkmış sanki bahar üzerime bişey alıp çıkacam...nefes alayım yawww...
tutkucuğum ben çok sıkılmıyorum gezmeye tozmaya enerjim yok biri gelse çok sohbet edemiyorum
böle seszi sakin takılıyorum.........oğluşlarımda uyuyor sanırım sesleri yok....
kızlar bende doğumu hesepaladım benim 40 haftamda doğum birazzcıkkkınnn zor
37 haftam mayıs başına geliyor 36 hafta bile olsa nisanın sonu oluyor ben oratalama baktım 1 mayıs olsa 94 gün ....msn yazdım hergün bir gün silecem çok güsel olacak hahaha
kafayı yedim dimi