Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım haklısın aslında. ya tamam deseydi ben bu adamla kesin kavga ederdim zaten. başka bi hastaneden de randevu aldım ama haftaya çarşamba yer buldum. diğeri kadar lüks değil,epidural doğum filan yoktur burda ama aman doktor iyi olsunda.hem burası anneme de kaynanama da yakın.canım böyle insanlarda dokturum diye çalışıyor yaaa ben ne diyeyimklava::mymeka: hiç takma inan başta böyle kendini göstermesi daha iyi oldu doktorun herşeyde vardır bir hayır en liks hastanede en dengesiz doktor sanırım stres yapma bitanem umarım en kısa zamanda iyi bir doktor bulursun şekercim
a.s.
canım yaa noluyor böyle hepimize? olan bebişlere oluyor.biz kavga ederken benim kuşum dört döndü karnımın içinde. dikkat et kendine,haklıysan da bırak gelsin özür dilesin, hiç alttan alma!kötükedihüsoherkese merahba kızlar canım çok sıkkın bende eşimle tartıştım ama bu seferki baya bir büyük oldu çenemde sağolsun hiç durmaz 2gündür konuşmuyoruz amannn inanın hiç umrumdada değil çünkü ben haklıyım gönlümü alması gerekirken ne arıyor ne soruyor insan hamile kadın ne yapıyordur die merak eder neyse ya hiç sinirlerimi bozmayacağım,Bugün işe başladım kızlar evde oturmak güzeldi alışmıştım,buarada dün sonunda aşımı oldum kolum çok sızlıyor birde dün akşam üstüne yatmışım sabah kalktığımda çok ağrıdı umarım herkes iyidir işlerden fırsat buldukça giricem bugün
sorma yaa! o anda aklıma saece ordan uzaklaşmak geldi. yoksa oracıkta ağlamaya başlayacaktım. ama web'de varsa öyle bir bölüm şikayet mesajı yazacam.günaydın kızlar cerencım çok üzüldüm doktorum öle yapmasanına keşke hastanennın bas hekımıne sıkayet etseydın ben ederdım çok sınır oldum ya nasıl böle bişe der gerı zekalı
bende de oluyo yaa,çok geriliyo karnım. korkuyorum bazen. kremle masaj yapınca biraz geçiyor.kızlar ben ev işinde yormamaya çalışıyorum kendimi, çoğu işi oturarak yapıyorum
bir şey kalmadı sonuçta
son 3 ayımız var şurda,
size de şunu soracaktım, kasıklarda gerilme oluyormu, günde 1-2 defa olması normalmiş, ama fazla değil herhalde
benim bazen oluyor da, rahim toparlanıyor gibi his veriyor, çocuk bir yere toparlanıyor gibi, sonra da normale dönüyor
bende çok severim mutfak işini ama dediğin gibi zor geliyor artık ya. biri yapcak ben yicemkaydirigubbakcemile3tutkuncum valla mutfağı severim ama bunun yanında yemeyi seven bir eşim var mutlaka hazırda börek tatlı olcak ama artık zoruma gitmeye başladı çok yoruluyorum. hım bende ne zaman doğurcak diyodum
merhaba canım çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine tansiyon düşmesi ve kasıklarımda ağrı bendede var özellikle akşam yattım mı kalkamıyorum sağa sola dönemiyorum ağrıdan bu haftalarda normal tatlım
görümcen anlamaz ki şekerim önemli olan doktorunun dediği canını sıkma hiç dikkat et kendine bol bol dinlen tatlım geceleri sol yanına doğru yat belini yastıkla destekle ben bacaklarımın arasınada yastık koymaya başladım daha rahat oluyor
stres yapma bebişini düşün herşey onlara kavuşmak için canıma.s.
kızlar ben geldim aman yaa laptop yatakta olduğundan bende yatar vaziyette yazdığımdan uyumuşum amma uyuyorum yaa.........şimdi annemle balkonda oturacaz az güneş çıkmış sanki bahar üzerime bişey alıp çıkacam...nefes alayım yawww...
tutkucuğum ben çok sıkılmıyorum gezmeye tozmaya enerjim yok biri gelse çok sohbet edemiyorum
böle seszi sakin takılıyorum.........oğluşlarımda uyuyor sanırım sesleri yok....
kızlar bende doğumu hesepaladım benim 40 haftamda doğum birazzcıkkkınnn zor
37 haftam mayıs başına geliyor 36 hafta bile olsa nisanın sonu oluyor ben oratalama baktım 1 mayıs olsa 94 gün ....msn yazdım hergün bir gün silecem çok güsel olacak hahaha
kafayı yedim dimi
kızlar bu bebişimin albümü :))) paylaşmak istedim sizlerle
kızlar bu arada 31 ocak benim doğumgünüm bir yaş daha yaşlanıyorum:))))))))) iki kızımla birlikte olmak en güzel hediye bana:))))
sağol canım haklısın aslında. ya tamam deseydi ben bu adamla kesin kavga ederdim zaten. başka bi hastaneden de randevu aldım ama haftaya çarşamba yer buldum. diğeri kadar lüks değil,epidural doğum filan yoktur burda ama aman doktor iyi olsunda.hem burası anneme de kaynanama da yakın.
canım yaa noluyor böyle hepimize? olan bebişlere oluyor.biz kavga ederken benim kuşum dört döndü karnımın içinde. dikkat et kendine,haklıysan da bırak gelsin özür dilesin, hiç alttan alma!kötükedihüso
sorma yaa! o anda aklıma saece ordan uzaklaşmak geldi. yoksa oracıkta ağlamaya başlayacaktım. ama web'de varsa öyle bir bölüm şikayet mesajı yazacam.
bende de oluyo yaa,çok geriliyo karnım. korkuyorum bazen. kremle masaj yapınca biraz geçiyor.
bende çok severim mutfak işini ama dediğin gibi zor geliyor artık ya. biri yapcak ben yicemkaydirigubbakcemile3
bu arada bende kendime doğum için bir gecelik aldım.ondan keyfim yerine geldi biraz. doğum çantasını hazırlamak lazım artık yavaş yavaş. yarım kollu aldım buralar mayısta çok sıcak olur. ama sabahlık alsam mı kararsız kaldım. tatilden dönünce resmini çekip gösteririm size de:1hug:
Canım sana şöyle bir örnek vereyim diyelim yanlışlıkla bebeği 1 saatliğine ona bıraktım 1 saat sonra bebeği evde bulamıycağım kesin gider sokakta gördüğü herhangi bir insana verir gelir sonrada kaçırdılar der.Bu kadar sıyırmış durumda yeterki ben öleyim.Takmış bana ailedekilerde söylüyor ondan uzak dur diye bildikleri bişey varki kendi çocukları bunu diyor.Demek neler konuşuyorsa.şimdi duyunca habersiz gelir kapıya dayanır bak rezilliğe.Hele eşimde Ankara ya gidince yalnızım zanneder Allah tan annem gelecek.senağlamasenağlamatutkun canım boşver.onlar bakcak değil bebeğine.hiç takma bile kaynananda delimi ne sevinceği yerine tepki gösteriyor.canım benim dualarımız seninle.