Önceki tarih süperdi 63 gün çok güldüm direk doğacağı tarihi yaz o bulyor.aMA tarih tutmadııı garip bişi oldu ayyy :))
Drımcım çıra da çırada bol bol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki tarih süperdi 63 gün çok güldüm direk doğacağı tarihi yaz o bulyor.aMA tarih tutmadııı garip bişi oldu ayyy :))
Canım sana şöyle bir örnek vereyim diyelim yanlışlıkla bebeği 1 saatliğine ona bıraktım 1 saat sonra bebeği evde bulamıycağım kesin gider sokakta gördüğü herhangi bir insana verir gelir sonrada kaçırdılar der.Bu kadar sıyırmış durumda yeterki ben öleyim.Takmış bana ailedekilerde söylüyor ondan uzak dur diye bildikleri bişey varki kendi çocukları bunu diyor.Demek neler konuşuyorsa.şimdi duyunca habersiz gelir kapıya dayanır bak rezilliğe.Hele eşimde Ankara ya gidince yalnızım zanneder Allah tan annem gelecek.senağlamasenağlama
mrehaba kızlar şimdi msn de arkadasımla görustum oda hamıle subatın 14 dogum yapcak sezeryanla bebegın cınsıyetıne bugune kadar doktor hep kız dedı dun dun kontrolde sen erkek de sok oldum dıyo surda doguma kac gun kaldı herseyı aldım yıkadım hazırladım dıyo çok üzgündü hayırlıs dıyo sız de duydunuzmu hıç bölesey bende cok sasırdım
Ay ne kötü insanın aklında şüphe kalır.cnm yaa bu neymiş böyle..insan denemez valla pesss...allah korusun cnm bebeğini ve seni onun serrinden
eveet bizim bi akrabamız doğruna kadar erkek biliyordu doğurunca kız cıktı :))) doktora bağırmıs kadın birde bu benim değil diye:))
Günaydın kızlar biz geldik
işler çok yoğundu gelemedim kusura bakmayın 1 ay sonra hep burda olucam işten çıkınca inş bir sorun yoktur herkez iyidir.
Kızlar bugün benim doğum günüm oğluşumda fıkır fıkır içimde
günaydın hoşgeldin canım nasılsın:))) maşallah bebişine
nice yıllara tatlım doğum günün kutlu olsun eşinle bebişinle nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah:))a.s.
işler çok yoğundu gelemedim kusura bakmayın 1 ay sonra hep burda olucam işten çıkınca inş bir sorun yoktur herkez iyidir.