2009 Mayıs Anneleri

alımmmdoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllarara

ojelifıstık ne güzel olmuştur valla şöyle uzatıp ayakalarını yatmak neyse kızlar haftasonu yaklaşıyor

Herkese günaydınlarrrr....

Kahvaltımızı yaptık kızımla geldik teyzeleri... Kıpırdanıyor şu anda selamı var sizlere :) Bu hafta zor mu geçti ne? Hala çarşambadayız ya sinir oldum :)

Aslimmm Doğum Günün Kutlu Olsun Canım... Bebişin ve tüm sevdiklerinle birlikte nice senelere sağlıkla, sıhhatle inşallah...

Günaydın kızlar alsucum ,sibiko ojelifıstık semra bengi marylin hepinize tşk ederim kızlar
alsucum dün gece banyo yapıcaktım baktım çamaşırımda benimde leke var süt gelmiş annem bişey olmaz dedi

herkese günaydınlarrrr....

Kahvaltımızı yaptık kızımla geldik teyzeleri... Kıpırdanıyor şu anda selamı var sizlere :) bu hafta zor mu geçti ne? Hala çarşambadayız ya sinir oldum :)

aslimmm doğum günün kutlu olsun canım... Bebişin ve tüm sevdiklerinle birlikte nice senelere sağlıkla, sıhhatle inşallah...

sağol pınarcım tşk ederim canım

Günaydınlar Herkeslere!
Aslimm canım doğum günün kutlu olsun. tüm güzellikler seninle olsun.
Pınar evet ya bu hafta pek sinir durumdayım. Gün geçmiyor gibi geliyor banada.

o lekelenme süttür bence de sorun olmaz canım ya... benim de oğluşum çok hareketli bugün. ben de müzik dinletiyorum oğluşuma... bir de 1 aydır falan onun için günlük tutuyorum her şeyi gün gün yazıyorum çok zevkli oluyor... aranızda günlük tutan var mı bir de ben de istiyorum şu isim falından bilen yardımcı olsun bana ya

ona vereceğim günleri hayal ediyorum insan ister istemez olumlu şeyler düşünüyor. yani ben karamsarımdır ama ona yazınca içim aydınlanıyor yazmayanlara tavsiye ederim :)

Günaydınlar Herkeslere!
Aslimm canım doğum günün kutlu olsun. tüm güzellikler seninle olsun.
Pınar evet ya bu hafta pek sinir durumdayım. Gün geçmiyor gibi geliyor banada.

Evet bu hafta geçmedi ya... Hafta sonu şeker yüklemem var zaten. 100 gr'lık. Kusmasam bari :(

o lekelenme süttür bence de sorun olmaz canım ya... benim de oğluşum çok hareketli bugün. ben de müzik dinletiyorum oğluşuma... bir de 1 aydır falan onun için günlük tutuyorum her şeyi gün gün yazıyorum çok zevkli oluyor... aranızda günlük tutan var mı bir de ben de istiyorum şu isim falından bilen yardımcı olsun bana ya

Bende ilk öğrendiğim günden beri tutuyorum. Bazen her gün olmuyor. Ama çok sık aralıklarla tutuyorum... Çok güzel bi duygu. Bvüyüyünce onu öğrendiğimizde, ilk kalp atışını gördüğümüzde, ilk hareketinde neler hissettiğimizi bilicek... Çok heyecanlanıyorum...

benim iki tane var bir tanesi bilgiler güncesi o hazır doktorum vermişti, bir de kendi hazırladığım var :) inşallah o günleri görürüz. bir tanıdığım var ablası oğlunun ilk çıkardığı dişini bile saklamış en sevdiği kıyafetlerini oyuncakarını. şimdi delikanlı üniversitede ve onları nereye koyacağını bilemiyor el üstünde tutuyormuş duyunca içim bir garip oldu...

benim iki tane var bir tanesi bilgiler güncesi o hazır doktorum vermişti, bir de kendi hazırladığım var :) inşallah o günleri görürüz. bir tanıdığım var ablası oğlunun ilk çıkardığı dişini bile saklamış en sevdiği kıyafetlerini oyuncakarını. şimdi delikanlı üniversitede ve onları nereye koyacağını bilemiyor el üstünde tutuyormuş duyunca içim bir garip oldu...

Bebeğimin ilk yılları güncesinden bende alacağım bu hafta. Çok güzelmiş. Ojelifıstıktan duymuştum...

Birde ben İkea'da falan satılan saklama kutuları var ya. Böyle derili falan oluyor. Sağlam. Onlardan alacağım ilk gidişimde. Bebişimin biçok şeyini ona hatıra olsun diye saklayacağım içinde. Ve Allah izin verirse 18.yaş gününde hediye edeceğim... Eşime bunları anlattıkça sen kesin delisin diyo :)

kızlar benim de annem herşeyimi yazmış ben doğduktan sonra
ay ay neler yaptığımı, bütün yaramazlıklarımı, kreşe gittiğimi kime aşık olduğumu
ben de doğduktan sonra tutacağım günlüğünü oğlumun
her defasında okuduğumda bir tuhaf oluyorum, güzel bir şey

pınarcım seni çok iyi anlıyorum
benim eşim de delirdin diyor bazen :)
ama anne olacağız ne yapalım :CüvCüv:
onlar anlamaz bunu naniknanik

Bebeğimin ilk yılları güncesinden bende alacağım bu hafta. Çok güzelmiş. Ojelifıstıktan duymuştum...

Birde ben İkea'da falan satılan saklama kutuları var ya. Böyle derili falan oluyor. Sağlam. Onlardan alacağım ilk gidişimde. Bebişimin biçok şeyini ona hatıra olsun diye saklayacağım içinde. Ve Allah izin verirse 18.yaş gününde hediye edeceğim... Eşime bunları anlattıkça sen kesin delisin diyo :)

ben kocaman bir ayakkabı kutusuna koyuyorum şimdilik patikler çok çok önceden aldığımız ufak oyuncaklar resimleri dr un verdiği görüntüleri falan. kısmetse yarın balıkesir'e cumartesi de izmir' e gideceğiz ikeaya gideceğim ben de oradan bi şeyler bakacağım oyun halısı falan istiyorum çok özendim onlara... ben günceleri 12 yaşında falan vermeyi düşünüyoum. bir konu işledik okul kapanmadan önce 7. sınıflarda çocukluk ile ilgili etkinlikte küçüklüklerine dair ne varsa getirsinler diyordu öyle şeyler geldi ki:) çocukların heyecanını gözlerinden okudum... annemi daha çok sevdim öğretmenim diyenler bile oldu. çok güzeldi. ben de o yaşlarda vermeyi planlıyorum hihoyyyt

günlük tutan arkadaşlar ne güzel yapıyorsunuz vallahi bende yazmıştım bir iki kere ama sonrası gelmedi sanki kağıda dökünce hissime yabancılaşıyormuşum gibi geliyor bana

pınarcım bende haftaya gidicem şeker yüklemesine ama çok kilo aldım şeker çıkcak diye korkuyorum inş sonuçların iyi çıkar

pınarcım seni çok iyi anlıyorum
benim eşim de delirdin diyor bazen :)
ama anne olacağız ne yapalım :CüvCüv:
onlar anlamaz bunu naniknanik

evet kesinlikle katılıyorum buna. bazı şeyleri gereksiz görüyorlar ama biz anlaştık o da bir şeyler karaladı ilk heyecanını falan :) ileride de yazacaksın dedim nazlanıyor ama ikna edeceğim... sevgisini belli eden bir baba olmasını istiyorum... bizim göçmenlerde erkekler pek belli etmez duygularını çocuklarına, sen öyle olma diyorum bakacğız göreceğiz inşallah o günleri

kızlar benim de annem herşeyimi yazmış ben doğduktan sonra
ay ay neler yaptığımı, bütün yaramazlıklarımı, kreşe gittiğimi kime aşık olduğumu
ben de doğduktan sonra tutacağım günlüğünü oğlumun
her defasında okuduğumda bir tuhaf oluyorum, güzel bir şey

ne kadar şanslısın ya benim küçüklüğüme dair pek fazla şeyim yok keşke olsaydı... çocuğum öyle demesin diye ben de şimdiden yazıyorum işte :sm_cool:

alusucum doğduktan sonra daha bir müthiş olur günlüğü ya resimlerlede süsledinmi hazır olanlarda var sanırım ben real de baktım ama belli başlı şeyler var kendimiz hatıra defteri gibi bir deftere şöyle cicili bicili hem resim ekleyip hem yazsak daha iyi olur

Back
X