2009 Mayıs Anneleri

kizlar cok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için :) bebegim iyi olsunda yatmak cokta problem degil..aliştim artik..ama o iyi olsun tek derdim o hepimizin oldugu gibi :))

buarada bende 1983lüyüm kizlar :) 31 temmuz-aslan burcuyum :)

kızlar bir arakadaşım aşılama yaptırmıştı.3,5 aylık hamileyken tiroid bezlerinin çok çalışmasından dolayı bebeğini kaybetti. mart ayını bekliyorlardı tüp bebek için.ama 2 gün önce aradı beni 1 aylık hamileymiş.gerçekten allahın takdiri.çok sevindim.inşallah bu sefer herşeyi yolunda gider.

ay maşaAllah yaaa..inşaAllahhh sag salim saglikcakla kucagina alir bebişiniii a.s.

kızlar bir arakadaşım aşılama yaptırmıştı.3,5 aylık hamileyken tiroid bezlerinin çok çalışmasından dolayı bebeğini kaybetti. mart ayını bekliyorlardı tüp bebek için.ama 2 gün önce aradı beni 1 aylık hamileymiş.gerçekten allahın takdiri.çok sevindim.inşallah bu sefer herşeyi yolunda gider.
ayyy çok güsellll yaaa allah tamamına erdirsinn
kizlar cok teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için :) bebegim iyi olsunda yatmak cokta problem degil..aliştim artik..ama o iyi olsun tek derdim o hepimizin oldugu gibi :))

buarada bende 1983lüyüm kizlar :) 31 temmuz-aslan burcuyum :)

bende 1 eylül başak burcuyumm

valla aranızda en yaşlı ben miyim kızlar bende 81 liyim yengeç burcu 26 haziran kızım da boğa olucak babası gibi işte kızlar muhtemel boğa bebeklerimiz

İnatçı bir bebek olmasına rağmen onu yetiştirmek zevklidir. Genelde güçlü ve sağlıklıdır. inatçıdır. Çabuk kırılıp gücenmez, saldırganlık yapmaz. Kendi kendine oynamayı sever, üzerine varırsanız kavgacı olur. Smirlere karşı çıkabilir. Makul açıklamalar yapılmasını bekler. Müziğe karşı yeteneklidir. Okul hayatında başarılı ve düzenlidir. Ev işlerinede yardımcı olur.Boğa Bebeği

Ders çalışması için çikolata ile kandırabilirsiniz

Onun ruhuna giden yol sevgi, şefkat ve güzellikten geçer. Boğa bebekleri genelde her şeyden memnun olan bir yaratılışa sahiptirler. Mutlu ve gülen ifadeleri ile herkese kendilerini sevdirirler. Bebekliğinden itibaren dikkat çekici derecede kendilerinden emindirler. Bebeklere özgü olmayan sabırları vardır. Bu tutumları çoğu zaman anne-babaların şaşırmasına yol açabilir çünkü onlar karınlarının doyurulmasını sessizce bekler ya da gecenin bir vakti ellerinden geldiğince ağlamadan durup büyüklerinin kendileriyle ilgilenmesini beklerler. Beklediği ilgiyi göremezse sonunda avaz avaz bağırmayı ihmal etmezler. Boğa çocuğu cömert porsiyonlarla yemek isterler. Büyümeye başladıklarında sevecen, cana yakın, kucaklanmaktan, sevilip okşanmaktan, öpülmekten çok hoşlanan afacanlar haline gelirler. Çok fazla sevgi ve ilgi beklerler. Eğer istediği ilgi ve sevgiyi buluyorsa ebeveynlerine hiçbir sorun çıkarmazlar. Boğa çocukları tensel temastan çok hoşlanır. Fiziksel dokunuşlarla onu ne kadar çok sevdiğinizi görmeye ihtiyaçları vardır. İlerleyen çağlarda, sahiplenme istekleri su yüzüne çıkar.

Kendilerine ait olan eşyaların farkına varınca bunları paylaşma güçlüğü çekebilirler. Özellikle kendine ve ailesine ait eşyaları paylaşmaktan hoşlanmayabilirler. Genellikle çalışmaktan, okula gitmekten hoşlanmayan bu çocukları ikna etmek için güzel renkli resimlerden, objelerden yararlanılabilir. Güzelliklere düşkün olan bu çocuklar yavaş yavaş okumaya, çalışmaya alışacaklardır. Okula alıştıktan sonra da birinciliği bırakmazlar. Disiplinli olan Boğalara ebeveynlerin "ders çalış" ikazında bulunmasına da gerek kalmaz. Geleceğe ait planlar yapmaya küçük yaşlarda başlarlar. Gariptir ki küçük yaşta ne olacaklarını ve kariyerlerini dikkatle seçmek isterler. Genç bir Boğa burcu insanını disipline etmek isterken gösterilecek en iyi yaklaşım, kibar bir yaklaşımdan ok direkt bir meydan okuma olmalıdır. Boğa gençleri her ne kadar bağımsız olmaktan hoşlansalar da aileleri tarafından sıkı bir desteğe ihtiyaç duyarlar. İnatçı ve dik kafalı olduklarından ipleri onların eline bırakmak kötü sonuçlar doğurabilir. Kendi bildiğini yapma yoluna giderler ve sonra büyüklerinin sözünü tutmayacak asi bir kişiliğe bürünebilirler.

AİLE HAYATI:

Boğalar ailelerini hayatlarında yer alan ciddi bir kurum olarak görürler. Boğa burcu çocukları kendilerini, geleneksel bir aile atmosferi içinde çok daha rahat hissederler. İnatçı tutumlarıyla uzlaşmayı öğrendikleri takdirde, aile içi anlaşmazlıklar en aza indirgenebilir. Boğalar sevdikleri aile bireyleri ile birlikte olmaktan büyük haz duyarlar. Boğa çocukları için para kavramı çabuk gelişir. Verilen harçlığı disiplinli bir şekilde harcamayı daha okula başlamadan kavrayabilir. Paranın kumbarada artması onu rahatlatır ve heyecanlandırır. Biriktirdiği paranın, istediği pahalı oyuncağa kavuşmanın en emin yolu olduğunu bilir.

Boğa çocuklarını pahalı ve etkileyici hediyelerle mutlu etmek kolaydır. Büyüyen genç Boğa yaratıcı ve eğlenceli kimliğini çevresine yayar. Esprileri beklenmedik bir anda ve doğru bir yorum şeklinde gelir. Boğa insanları akrabalarına da sıkı sıkıya bağlıdır. Kız kardeş ve erkek kardeşlerle arası iyidir ama çoğu zaman da katı bir tutum sergilerler. Bu durum zaman zaman sorunlar çıkartıp, iletişim kopukluklarına yol açabilir. Aslında söylemek istediğini bir türlü söyleyemediği için tatsızlıklar olur. Ailenin büyükleriyle de cana yakın tavırlarıyla iyi iletişim kurar. Aile kurumunun onun hayatındaki yeri yadsınamayacak kadar önemlidir. Boğalar büyüdüklerinde aileleri ile birlikte olmaktan daha fazla mutlu olurlar. Şefkat ve sevgi çerçevesinde başarılı ilişkiler kurarlar. Akrabalık ilişkileri daha gelişir ve gençlikteki kırgınlıklarından ve katılıklarından vazgeçebilirler. Onların katılıklarını törpüleyecek tek unsur zaman ve hayat tecrübeleridir

ben ve eşim başsk burcuyuz anlaştığımız en iyi burç boğa ve oğlak boğa olmaları çok başak çocukları çok nazik ve evlerinden başka yerde huzursuz olurlar herşeyden nem kaparlar

aşkolsun kızlar ya abla falan:))) ama ben minyon tipliyim o yüzden hiç 32 yaşında gibi değilim:))))) ojeli canım valla içinden geldiği gibi konuş canım.birsencim sevindim bunu duyduğuma:))

kızlar slm..ben yine anca geldim..yarın seker testim vartam 24 +o oluyorum yarın
mutahharacım cnm allah beterinden saklasın tatlım..zaman geciyor bak..
birsencim genelde ikiz anneleri senin gibi oluyor tatlım...sıkma canını..tabiiki sorunlarını paylaşacaksın bizimle kuzuuuum :)))
pınar ılgın tülay nasılsınız kızlar?
bende büyük sayılırım 27yim:))
birsencim evet cnm ben boğa burcuyum ve en iyi anlaştıım ve en cok basak burcundandır arkadaslarım...

fulyacığım hoşgeldin cnm evet ikiz annelerin çoğunda sıkıntı var

şimdi bişey daha soracammm benimki çatlayan varmı bilmiyorum ama ben çok çatladım o çatlayan yerler çok kaşınıyor ölee bir vuruyorkiii kaşımamak imkansızzz acaba bebişler rahatsız oluyormu
doktor krem verdi ....olmadıı vazilim badem yağııı hiçbişey fayda etmediii

fulyacım iyiyim tatlım sen nasılsın bu hafta çok yoğun anlatamam iş ev gidip geliyorum ama harap ve bitap düştüm hafta sonu gelsin diye bekliyorum

kızlar ben de başağım ben de hihoyyyt
ablam boğa benim, annem anlattığına göre pek uslu çocukmuş
yani şanslıyız kızlar ama tabi ki önce sağlıklı olsunnar da gerisi boş :CüvCüv:

kızlar ikiz annelerinde okudum 9 aylık ikizleri varmışşş sabaha karşı aynı anda uyanıp annelerini aynı anda emiyormuş çok güselll yaaaa kocam bana sen inek olacaksın diyorr bu tanım doğruluyorr:roflol::roflol:

fulyacım iyiyim tatlım sen nasılsın bu hafta çok yoğun anlatamam iş ev gidip geliyorum ama harap ve bitap düştüm hafta sonu gelsin diye bekliyorum

fulyacım saol canım iyiyimm.uykusuzum mesai bitse diye bakıyorum. bende başak burcuyum:)

az kaldı kızlar... dayanın akşam oldu.. ama zor tabi çok haklısınız.bazen kolumu kaldırmak zor gelio valla bana.. işte olunca ne kadar zordur

kızlar selam..
ben bi süredir uzak kaldım aranızdan..muhabbet bayağı bi koyulaşmış kıskandım:a015:
iki üç gündür ben de bi halsizlik durumu vardu..sürekli böyle midem bulanıyodu
dün gece midem çok bulandı ve kustum..bu arada miniğim içimde bir titredi, öyle korktum ki..
sabah da pek bişiy yiyemedim ..neyse sonra doktora gittik, çünkü endişelendik kuzum için..
neyseki bi şeyi yokmuş, hatta abla olmuş benim kızım 960 gr.hihoyyyt
ama doktorum dedi ki: bu haftalardan itibaren mide bulantısı ve kusma pek iyi karşılanmamalıymış..
rahim ağzı açıldığında da bulantı ve kusma olurmuş, ağrıyı faretmeyebilirmişsin..
o yüzden aman kızlar dikkat edin..bi de 24. haftadan itibaren düzenli haftada 3-4 kez tansiyon ölçmek gerekiyomuş, gebelik zehirlenmesi olabilme ihtimalimizin en yüksek olduğu dönem son 3 aymış...
dikkat edin kızlar:CüvCüv:

Back
X