- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
aşkolsun kızlar ya abla falan:))) ama ben minyon tipliyim o yüzden hiç 32 yaşında gibi değilim:))))) ojeli canım valla içinden geldiği gibi konuş canım.birsencim sevindim bunu duyduğuma:))
Tülay Ablaaaaaa kaydirigubbakcemile3
kızlar slm..ben yine anca geldim..yarın seker testim vartam 24 +o oluyorum yarın
mutahharacım cnm allah beterinden saklasın tatlım..zaman geciyor bak..
birsencim genelde ikiz anneleri senin gibi oluyor tatlım...sıkma canını..tabiiki sorunlarını paylaşacaksın bizimle kuzuuuum :)))
pınar ılgın tülay nasılsınız kızlar?
bende büyük sayılırım 27yim:))
birsencim evet cnm ben boğa burcuyum ve en iyi anlaştıım ve en cok basak burcundandır arkadaslarım...
Hoşgeldin canım. İyiyim çok şükür. Uykusuzluk hariç naniknanik
fulyacığım hoşgeldin cnm evet ikiz annelerin çoğunda sıkıntı var
şimdi bişey daha soracammm benimki çatlayan varmı bilmiyorum ama ben çok çatladım o çatlayan yerler çok kaşınıyor ölee bir vuruyorkiii kaşımamak imkansızzz acaba bebişler rahatsız oluyormu
doktor krem verdi ....olmadıı vazilim badem yağııı hiçbişey fayda etmediii
Ben henüz çatlamadım çok şükür. Ama bebişlerle bi alakası yoktur canım. Rahatsız olmazlar merak etme sen a.s
kızlar ikiz annelerinde okudum 9 aylık ikizleri varmışşş sabaha karşı aynı anda uyanıp annelerini aynı anda emiyormuş çok güselll yaaaa kocam bana sen inek olacaksın diyorr bu tanım doğruluyorr:roflol::roflol:
Ayyy ne güzel ya. Biz 1 sen iki ohhhh :lepi: