2009 Mayıs Anneleri

canım anlamı : Emiroğlu beyi, hükümdar soyundan gelen. 2. Doğu Türk devletlerinde asalet unvanı. 3. Dubb-i Ekber yıldız kümesindeki parlak yıldız.
ya aslında çok kötü bir isim değil ama ben berke mirza olsun istiyorum.elimden gelse dedimya mirzayı koymayacağım. eşimin yüzünden koyacağız. şu an tek derdim yanına bir isim daha koydurabilmek. tek mirza olsun istemiyorum.:çok üzgünüm:
Kız anlamı süpermiş sen eşine kızma bence anlam çok önemli sen Berke Mirza yı koy.Valla oğlum olsa bende Kutay Kağan koyacaktım Uğurlu ay ve hükümdarların hükümdarı anlamları birleşince uğurlu olan ayın hükümdarı oluyor sende Mirza gibi güzel bir ismin yanına anlamı tamalıycak bir isim bul bence Türk kökenli bir isim olmasıda ayrıca güzel ben ismi çok beğendim farklı duruyor hem ismin arkasındayım valla.Mirza güçlü telaffuzu var ilerde büyüdüğünde önemli bir mevki olursa Berke Beyi değil oğlun Mirza Beyi kullanır sen beni dinle ismi koy için rahat olsun

kızlar megadin içen vardır tam yazılışıda böle değil ama anlarsınız sanırım
ben içtiğim anda en fazla bir saat sonra kusuyorum doktorum kusturmaz diyor ama bir hafata içmedim hiç kusmadım bu sabah içim elvermiyor çocuklara zararı vardır diye içtim kusutum bütün yediklerimi
demir hapımı hiç içemiyorum .....p.tesi gittiğimizde ikisininde iğnesini isteyecem inş. vardır...
Sana daha önce de demiştim Elevit daha az kusturuyor Megadin ağzıma attığım gibi kusturuyordu.Şu şuruplu demir ilacını içiyorum 3 gündür kusuyorum bende yarın dr söyleyim ne diycek
kızlar bir arakadaşım aşılama yaptırmıştı.3,5 aylık hamileyken tiroid bezlerinin çok çalışmasından dolayı bebeğini kaybetti. mart ayını bekliyorlardı tüp bebek için.ama 2 gün önce aradı beni 1 aylık hamileymiş.gerçekten allahın takdiri.çok sevindim.inşallah bu sefer herşeyi yolunda gider.
Allah dualarını kabul etmiş ne mutlu.

yok canım en yaşlı benim:))))) 32 yaşındayım geç evlendim ve geç anne oluyorum:))))))
Bende bende 32 ve Terazi burcuyum kızlar şimdi bastonlamı gelelim biz yani bak şunlara biz çıtırız diyorlar.

kızlar ikiz annelerinde okudum 9 aylık ikizleri varmışşş sabaha karşı aynı anda uyanıp annelerini aynı anda emiyormuş çok güselll yaaaa kocam bana sen inek olacaksın diyorr bu tanım doğruluyorr:roflol::roflol:
Maşallah inşallah diyelim hepimiz bir inek olucaz cinslerimiz belki farklı olur bizim işyerindekiler öyle derdi gülerdik.

kızlar selam..
ben bi süredir uzak kaldım aranızdan..muhabbet bayağı bi koyulaşmış kıskandım:a015:
iki üç gündür ben de bi halsizlik durumu vardu..sürekli böyle midem bulanıyodu
dün gece midem çok bulandı ve kustum..bu arada miniğim içimde bir titredi, öyle korktum ki..
sabah da pek bişiy yiyemedim ..neyse sonra doktora gittik, çünkü endişelendik kuzum için..
neyseki bi şeyi yokmuş, hatta abla olmuş benim kızım 960 gr.hihoyyyt
ama doktorum dedi ki: bu haftalardan itibaren mide bulantısı ve kusma pek iyi karşılanmamalıymış..
rahim ağzı açıldığında da bulantı ve kusma olurmuş, ağrıyı faretmeyebilirmişsin..
o yüzden aman kızlar dikkat edin..bi de 24. haftadan itibaren düzenli haftada 3-4 kez tansiyon ölçmek gerekiyomuş, gebelik zehirlenmesi olabilme ihtimalimizin en yüksek olduğu dönem son 3 aymış...
dikkat edin kızlar:CüvCüv:
Ya naptın şimdi İİİİMMMMMMMMMMDDDDAAATTTTT
Ben de 3 gündür kusuyorum 2 aydır rahim ağzı açıklığından yatıyordum bir haftadır leke yoktu seviniyordum şimdi kapanmamışmı yani.Ağlıycam bak.Şaka yapıyorum Allah inşallah yardım eder
Bu arada arkadaşlar biz hala gidemedik 8 gibi gidicez sanırım diyorum istemiyorum ya bi türlü evden çıkamadık yani.Hakkınızı helal edin diyorum.Hepinizi ve bebşleri öpüyorum.
Mutaharacım bu arada inşallah iyi olucak canım az kaldı öpüyorum senive tüm BEBİşşşşşşşşşşşşşlerisenağlamasenağlamasenağlama

kızlar iyi akşamlar. hepinizi ve beişleri öpüyorum...

iyi aksamlarrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar kızlar bebişlerinize iyi bakın :CüvCüv:
öpüldünüz a.s.

öpüldünüz kızlar...
biz çıkıyoruz kızımla birlikte....

Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrr.:1hug:

Bizde çıkıyoruz oğluşumla yarın sabah görüşürüz artık

kızlar iyi akşamlar. hepinizi ve beişleri öpüyorum...

iyi akşamlar kızlar bebişlerinize iyi bakın :CüvCüv:
öpüldünüz a.s.

öpüldünüz kızlar...
biz çıkıyoruz kızımla birlikte....

hepinize iyi akşamlar canlarım.öpüldünüzŞeniz

Kız anlamı süpermiş sen eşine kızma bence anlam çok önemli sen Berke Mirza yı koy.Valla oğlum olsa bende Kutay Kağan koyacaktım Uğurlu ay ve hükümdarların hükümdarı anlamları birleşince uğurlu olan ayın hükümdarı oluyor sende Mirza gibi güzel bir ismin yanına anlamı tamalıycak bir isim bul bence Türk kökenli bir isim olmasıda ayrıca güzel ben ismi çok beğendim farklı duruyor hem ismin arkasındayım valla.Mirza güçlü telaffuzu var ilerde büyüdüğünde önemli bir mevki olursa Berke Beyi değil oğlun Mirza Beyi kullanır sen beni dinle ismi koy için rahat olsun

Sana daha önce de demiştim Elevit daha az kusturuyor Megadin ağzıma attığım gibi kusturuyordu.Şu şuruplu demir ilacını içiyorum 3 gündür kusuyorum bende yarın dr söyleyim ne diycek
Allah dualarını kabul etmiş ne mutlu.

Bende bende 32 ve Terazi burcuyum kızlar şimdi bastonlamı gelelim biz yani bak şunlara biz çıtırız diyorlar.

Maşallah inşallah diyelim hepimiz bir inek olucaz cinslerimiz belki farklı olur bizim işyerindekiler öyle derdi gülerdik.

Ya naptın şimdi İİİİMMMMMMMMMMDDDDAAATTTTT
Ben de 3 gündür kusuyorum 2 aydır rahim ağzı açıklığından yatıyordum bir haftadır leke yoktu seviniyordum şimdi kapanmamışmı yani.Ağlıycam bak.Şaka yapıyorum Allah inşallah yardım eder
Bu arada arkadaşlar biz hala gidemedik 8 gibi gidicez sanırım diyorum istemiyorum ya bi türlü evden çıkamadık yani.Hakkınızı helal edin diyorum.Hepinizi ve bebşleri öpüyorum.
Mutaharacım bu arada inşallah iyi olucak canım az kaldı öpüyorum senive tüm BEBİşşşşşşşşşşşşşlerisenağlamasenağlamasenağlama

bizde seni öpüyoruz canımŞenizisim hakkındaki fikirlerin için çok teşekkür ediyorumhihoyyyt

İyi akşamlar canlarım. Bende toparlanayım artık. Hepinizi kuzularınızla birlikte öptüm kocamaaaannnn a.s.

Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrr.:1hug:

Bizde çıkıyoruz oğluşumla yarın sabah görüşürüz artık

sizlerede iyi akşamlar.yarın görüşürüz.öptümŞeniz

BENDE ÇIKAYIM BARİ.ZATEN VAKİT GELDİ.KENDİNİZE İYİ BAKIN ŞEKERLER..kaydirigubbakcemile2

ya %99 öyleymiş bizde eşimle kara aldık ne olursa olsun doğuracam bebeğime kıyıpda öldürtemem ben allahıma yalvarıyorum onu bana sağ salim bağışlasın

eşimle benden kan aldılar zaten 2 gün önce şeker yüklemem vardı ordada kriz geçirmişim gözümü bi açtım hastanede yatıyorum hamileliğimi doyasıya yaşayamadım bütün olumsuzluklar beni buldu herşeyim ters gidiyor hastaneden dün çıktım emar ve eeg çektiler gebelik şekeri varmış diyet yapacam şimdide

ya %99 öyleymiş bizde eşimle kara aldık ne olursa olsun doğuracam bebeğime kıyıpda öldürtemem ben allahıma yalvarıyorum onu bana sağ salim bağışlasın

cnm tebrik ederim seni evet belki çok zor olacak çocuğun için ama allahım o kadar büyükki belki doğar doğmaz tedavisi olacak ....belki doktorlar yanılcak
nice down sendromlu bebek denilip sapa sağlam doğan çocuk var ....

üzülmeyin cnm allahım başka hastalık vermesin....ve şunu asla unutmayalım
sağlıklı doğupda özürlü olan...hastalanan nice çocuk var rabbim hakkımızdakinin hayırlısını versinna.s.

eşimle benden kan aldılar zaten 2 gün önce şeker yüklemem vardı ordada kriz geçirmişim gözümü bi açtım hastanede yatıyorum hamileliğimi doyasıya yaşayamadım bütün olumsuzluklar beni buldu herşeyim ters gidiyor hastaneden dün çıktım emar ve eeg çektiler gebelik şekeri varmış diyet yapacam şimdide

cnm sana bişey anlatmak istiyorum 3 aylkken gebelik alarjisinden tahlillerim vardı
bir çocuk geldi annesi ve babannesi ile 1,5 yaşındaydı o kadar güzel o kadar güsel bir çocukki anlatamam çocuğa sesleniyorum kafasını sallıyor ama gelmiyor
herkes çocuğu seviyorrr ama çocuk gitmiyor kimseye meğersa bir kulağı doğuştan duymuyormuş...çok doktra gitmiş olamayan damar takılcakmış kulak ameliyatı olacaktı duyma şansı varmış...belki seninde böle bir şansın olacak..............

allah razı olsun moral veriyosun bana bizde öyle düşünüyoruz yaradanım inşallah onu bize sağ salim sağlıklıca bağışlayacak bize minik kızım doktorları utandıracak inşallah.içimde bir oynuyor böyle zamanlarda bi görsen sanki anne ben iyiyim bana kıyma diyor.kıyamam ben ona kızım nasıl doğarsa doğsun benim boynumun borcu bakacam ona allahım nasıl uygun gördüyse kaderim buymuş diyecem

allah razı olsun moral veriyosun bana bizde öyle düşünüyoruz yaradanım inşallah onu bize sağ salim sağlıklıca bağışlayacak bize minik kızım doktorları utandıracak inşallah.içimde bir oynuyor böyle zamanlarda bi görsen sanki anne ben iyiyim bana kıyma diyor.kıyamam ben ona kızım nasıl doğarsa doğsun benim boynumun borcu bakacam ona allahım nasıl uygun gördüyse kaderim buymuş diyecem

içimizde hop hop ederken onlar için her çileği çekerken yolu yarılamışken
nasıl kıyılır kıyamam bende kıyamam .......hem bütün uzmanlar sağlıksız gebelik kendini bi şekilde sonlandırıyor diyor 4 aylıkta olsa o bebek ölüyor ......bak senin kuzun içerden sana sesleniyor...........nice çocuksuz aile var rabbim bizi böyle sınamasın........
seni ve kuzunu çokk öptümma.s.

canım hayırlısı olsun...hersey Allahtan...harseyın varmış bı hayrı...
tıp cok ılerıı hemen cozumu bulunur belkı bebişinin..kıyamam ona ben...bole soyleyıp karamsarlıga dusme,isyan etme...bebişin ne olursa olsun sıkı sıkı tutunmus sana sende sarıl ona..karar için senı tebrık ederım ...Rabbım melegını sana bagıslasın..:nazar::nazar:

cnm benim tebrik ederim..allah büyük bellide olmaz.herseyin hayırlısını verir hepimiz için ..

canim benim..bu tevekkülünün karşiliğini muhakkak alacaksindir..inşaAllah her acidan saglikli hayirli olcak bebişin..dualarimiz seninle..herşey yoluna giricek inşaAllah..bak o sana moral vermek için neler neler yapiyor..sende ona moral ver..inşaAllah sapa saglam turp gibi gelicek bebişin Şeniz Şeniz

canım %99 denilipte yanıldıkları çok oluyor ablamın bebeğine de büyük ihtimalle down sendromlu demişlerdi ama maşallah sapa sağlam doğdu hem öyle bişe de olsa nasip bu senin ve bebeğinin imtihanı sağlıklı doğupta sağlığını kaybeden nice insan var yarın bizim bile ne olacağımız belli değil sen en doğru kararı vermişsin
inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bol bol dua et dualarla değişmeyecek şey yoktur yeterki mevlam ol desin

Allah yardımcın olsun canım en iyisini ediyosun kıyılmaz tabi.Sözler yetersiz kalıyo inan ne desek boş dualarımız hep seninle olacak,inanıyorumki hiçbirşey çıkmayacak sağlıkla büyüteceksin yavrunu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bu arada lütfen o öyle demiş bu böyle demişleri kendinize uyarlamayin..cok sukur hepimiz doktor kontrolunde akli basinda insanlariz..sadece doktorlarin dediklerini yapalim..gerisi Allah'a kalmiş..evhamin stresin ne bize ne bebeklerimize faydasi yok..tam aksi zarari var..tabi bunu öncelikle kendime söylüyorum :))) cünkü bende sürekli bişeyler okuyup acaba bende de mi böyle vs diyip strese giriyorum..ama daha faydasini görmedim bunun :) ne zaman sadece doktorun dediklerini yapip sacma sapan araştirmalara girmesem bebişimde bende gayet iyi günler geciriyoruz..en iyisi bu..az bi zamanimiz kaldi..inşaAllah hepimiz saglikla hayirla mutlulukla bebişlerimize kavuscaz..az sabir :)

öpüyorum hepiniziii a.s.

Back
X