Kızlar 2 gündür geçmişi okuyamamıştım, bugün okuyup toptan cevap yazıyorum baya uzun sürer heraldeeeee
ASLICIM,geçmiş doğumgünün kutlu olsuuuuuuun,şeker sonucun sınırda çıkmışya dikkat et falan dedimii doktor yasakladımı?
CERENCİM, çınar ismi güsel bence, hem herkeste yoktur bu isimden:CüvCüv:
OJELİFıstıkIM,berke ismini bende çok istedim,kağan berke olsun dedim ama eşimin tanıdığı var berke diye istemiyom die tutturdu adam maalesefff
Kızlar bu arada pınar altuğun normal doğurmasına şaşırmadım,sonçta 2.900 çok bi kilo değil,esas benim eşim 4.5 kg doğmuş hemide normallllllll,anaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
Bide mart annelerinden biri doğum yapmış demişiniss çok üzüldüm yaa inş. sorunsuz olur Allah yardımcısı olsun,çok korkuyorum erken doğumdan benn,Allah korusun öyle boşuna şeyler için sinirleniyorumki sırf bu yüzden bebişe bişi olursa asla affetmem kendimiiiiiiii
MUTAHHARACIM,canım yaa inş. geçecek bitanemm,hem 3 aydan az kaldı senin yatsan bile geçecek inş. şipşak,Allahım meleğini korusun inş.,sen doktorun sözünden çıkma tatlım
FULYACIM, güzel haberlerini bekliyorum canım,inş. şeker çıkmaz hiçibirimizdeeeee
Ayyy geberttin beni gülmekten yavss, geçmişi okuyodum koptum olaydan sana gülüyoruuuuuuuum