geçmiş olsun pınarcım. hadi bak aşı maceramız da bitti çok şükür. yalnız ben vurunalı çok oluyor senle aramızda 3-4 gün olmasına rağmen.anlayamadım ya neyse.
Bende bugün oldum ikinci dozu bidahaki 30 temmuzda kurtuldum sayılır:lepi:
sibiko aynı canım bir ilgi istiyorum gösterince sıkılıyorum yalnız kalmak istiyorum of ya çok tuhaflaştım bakalım bu akşam nasıl olucam umarım düzelirim
Nolcak bizim bu halimizzzzzzz :CüvCüv:
kızlar merhaba
ben geçen gün olamadım aşımı, öğle yemeğinde gidebilirsem giderim sağlık ocağına, işe çok yakın
pınarcım sağol iyi ki söyledin makina hakında ben de isteyeceğim oğlumun kalplerini dinletmelerini
ben önce şu steteskopla dinletiyorlar sandım, evde bazen dinliyorum ama bir şey duyamıyorum
Bende dinledim bugün kalp atışlarını pır pır :sm_cool:
günaydın kızlar. hatırlıyorsanız dün doktor randevumuz vardı yine. çıktık gittik. biraz da erken gitmiştik, beklerken gidip doğum ücretleri hakkında vezneyle konuşayım dedim. anaaa bi gittim, kadın demesin mi burda doğum yapılmıyor:1shok: tıp merkezi statüsünde olduğundan!delikafadulden deli olacam yaaa! kocamda dalga geçiyor,sen evde doğur en iyisi diyor. tavana bir urgan bağla dedim, fatma girik filmlerindeki gibi tırmanırken doğururum!klava:
giriş işlemlerini filan iptal edelim bari dedim. muayene olmaya da gerek yok. sonra öğrendimki 4 boyutlu usg varmış. buraya kadar gelmişken oğluşumu göreyim bari dedim. ilk defa baktık 4 boyutludahihoyyyt bana benziyor sanki kızlarkaydirigubbakcemile3
çok şükür iyiymiş. 677gr 30cm olmuş.
bu arada ÇINAR ismi konusunda yorumlarını yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. çok kararsızım. üstüne üstlük kocamda iki üç gündür tutturmasın mı babamın adını da koyalım diye!! mehmet çınar olsun diyor. şu zamana kadar hep karşıydım buna ama bakalım kocamla nasıl mücadele edecem:çok üzgünüm:
Cerencim nolcak senin bu belirsizliğin böle :roflol: oğluşunada maşşallah allah nazarlardan saklasın

saol pınarcığım demekki benimkide naz yapıyor. bizim sağlık ocağı bir tuhaf ya.sabah gidersin şikayet ederler akşam üstü gidersin bu saatte olurmu derler.o yüzden valla içimden gitmek hiç gelmiyor.mahkeme duvarı gibi suratları var...
Aynen canım ya benide fırçaladılar sabah gebelere öğleden sonra gelin dedik ama diyolar lülülülülülü bende çalışıyorum nasıl gün içinde geleyim dedi bi surat görceksiniz.
kızlarrr bende p.tesi yükletecem şekerii hastaneden döndüğümdede annemlerin sokağındaki sağlık ocağına gidecem yapsın tetenozu bana 24 hafta yaparlar sanırım
bu arada benim ömerim köfte dudaklımı olacak nee hergün ultrason resmine bakıyorum bende köfte dudaklıyımdaa.......
bu arada o ikizler varya annelerini aynı anda emen onlar emerken elele tutuşuyormuşş
allahımmmmmmmm ne güsell bişeyy kadın isyan etmiş ben özendim hehe
Allah yardımcın olsun canım umarım bişey çıkmaz ama bu tetanoz fena kolunu çok ağrıtıyo senağlama
kızlar yarın benim doğumgünüm ama sağolsuın arkadaşlarım yarın izinliyiz diye bugünden hediyelerini verdiler doğumgünümü kutladılar çok mutlu oldum ayrıca siteden arkadaşımda bana doğumgünü hediyesi yollamış kıyamam ya bana çok iyi morel oldu :))))))
bu arada geceleri ağrım çok fazla ne sağa ne sola dönemiyorum kızlar normal ama bazen ağlayacak dereceye geliyorumbebişim sağlıklı olsunda herşeyi çekerim
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara ilgincim.
O ağrılar ah bendede fena uyuyamıyorum 2 ay sonra nolcak acaba :a015:
kızlar p.tesi doktora giderken allah izin verirse süslenip gidecem evde pijamlarla dolanmaktan pijama kraliçesi oldum....makyaj felan yapacam ........ahhh eskiden hergün giydiğim kıyafete göre oje sürerdim işyerimdeki kızlar hem ev hem koca bide sabahın köründe nasıl böle oluyorsun derdi....
ama kocişşşşşş kıskanabilirr doktora giderken neden süsleniyon der şimdi sağolsun kayınvalidem oğluna doktor senden yakışıklı dediiii
:roflol::roflol: bak sen kaynanaya adamın aklına kuşku sokuyo:roflol::roflol:
Kız bu arada resimdeki halin acayip güzel dehşet olmuşun böle gül hep kaydirigubbakcemile5
akşam 3 boyutlu görüntüleme merkezine gittik bebeğimin yüzündeki tüm organlarının gelişimi normal miş iç organları kemik yapıları sadece sağ tarafına bakamadı yan yatıyodu yarın bi daha gidecem ama o kadar tatlıki kızlar esniyo elini emiyo ve ayrıca anormal bişey görmedi doktor kızlar dualarınızı benden esirgemeyin hepinize çok teşekkür ederim![]()
Çok şükür canım bak anormal bişey görmemiş.Dualarımız hep seninle
tamam pınar gelecem ben çocuklarla senin kız saldırmasın benim oğluşlara heee benim banka diyee
kızlar göğüs uçlarınız karardımı ....benim olmadı ama çil basmış gibi kara kara lekeler varr
Benimki baya kararmaya başladı :bbo:
kızlar çatlak oluşmaya başladımı sizde
birsencim benim göğüs uçlarım aynı tatlım beden olarak biraz büyüdüler sadece
Acayip çatladım bikaç tane çok belirgin var :dilcikar: