ALLAHIM MAYIS ANNELERİNİ VE TÜM ANNELERİ KORUSUN

SON 2 YAZIDA KÖTÜ ŞEYLER KORKUTUCU ŞEYLER OLMUŞ...............
eeee arkadaşlarım hasta olurda ben eksik kalırmıyım malesef:a015:bende hastayım ama çok şükürki gebelikle alakalı değil.....
kızlar alerjink rinit oldum bende biliyorsunuzki alerjik astım var ve ben 15 günde bir aşı oluyorum...bu zamana kadar alerji ile ilgili pek sorunum olmadı gebelik alerjisini saymazsak tabi..ama malesef bu mevsimde herkes girip herkes hasta ve ben tüm korunmalara rağmen oldum ........dün hemen sabah erkenden hastaneye gittim
sağolsun doktor çok ilgiliydi güzelce muayne etti ....alerjik dedi .sana hiççççç bişey yapmam bu durumda 6 aylık gebesin dedi..ben dedim ateşlenirsem ne yapacam sana bir antibiyotik verecem ama ateşlenirsen 3 gün içeceksin dedi...bol sıvı tüket dedi...dün biraz iyiydim ama gece boğazım dilim damağım yanıyorrr...kalktık sonra kustum kusarken kızlar baya bir balgam çıktı ......genzim aktığı için balgam yaptı ......alerjimde sapıttı kaşınıp duruyorum.....bu arada kocişim geldi hemen beni yıkadı güselce kremledi yara olan yerlere kaşınma merhemi sürdü.....
p.tesi şeker yüklemem var ...muaynemde var ...alerji doktorunada gidecem belki onun vereceği alerji iğnesi bu rahatsızlığada iyi gelir....
bu arada herşeye rağmen oğluşlarımınnnnnnnnn biz buradayız anne der gibi tekmelemesi beni aşırı duygusallaştırıyor ...rabbime bana herşeyi ver ama onlar içeride iyi olsun diyorum.....annelik böle başlıyor kızlar yaa karnımın içinde kendim ölüyorum ama onlar iyimi aman bişey olmasın neden hasta oldum diyorum...annemde eeeeeee kızım gözünün önünden gidince ne yapacan siz bana anne biz çocukmuyuz diyorsunuz dedi...haklııııııııııııııı çokkkkkkkkkkk haklıııııııııııı ben çok fenaaa anneee olacammdelikafadulden
çocuklar nefes alırken hesap verecekkk