Merhaba arkadaşalrrrr.....
Yeni annecm okudum çok şaşırdım ..geçmiş olsun cnm İnş herşey yoluna girecektir.Az kaldı inş dinlenerek bu günleri atlatırsın cnm...
Tutkuncum görümcenin sizin tarafınıza geçmesine sevindim cnm..Herşey yoluna girecektir inş..Bak bi bebiş doğsun kayınvaliden de insafa gelecektir inş...
Pınarcım aldıkların hayırlı olsun..Bende cumartesi yürüyüşe çıktım aynen öle hamlamışız ya...Normalde çok severim yürüyüşü ama dikkat edeyim derken biraz ara vermiş oldum..İnş mart ayı gibi bende hergün yürüyüş düşünüyorum...Kart işinizde hallolur inş cnm....
dırımkızıcm inş az kaldı şu sorunların hepsinden kökten kurtulursun inş...Allah sabır versin sana cnm....
Ben ise cumartesi dr a gittim arkadaşlar...
Bebişimi gördüm..İlk defa bu kadar net suratını inceledim..bize dönmüştü meleğim..her bebek böle görüntü vermez dedi dr um kıymetini bilin dedi:)Çok hoş göründü meleğim yaa..fotosuna bakıyoru şimdi habire...1 kiloyu devirmişiz çok şkr
1 kilo 96 gr..1 hafta önden gidiyoruz yine...Bende 69 olmuşum ama napcam bilmiyorum
şeker yüklemesi testim yapıldı 126 çıktı..o da normal şkr

Bu gün de kayınvalidemler gelecek inş...onlara hazırlık yapıyorum..Temizlik işini dün hallettik saolsun eşimle..bugünde yemek yapayım ..bakalım bakalım