2009 Mayıs Anneleri

fulyacım bişey yoktur inşallah canım.ilgincim iyi akşamlar kendine iyi bak.sıcak şeyler içmeye çalış.öpüyorum seni ve bebişlerini.

sağolun kızlar... moralim bozuldu baya gercekten ama dinleneyim tekrar su 3 gün..artık birdahaki testi beklicem ona göre bakçaz artık..

Ah keşke canım ya ama hayatta herşey istediğimiz gibi olmuyo.Neden yanlış anlayalım olurmu öle şey ne kadarda olsa bu tarz durumlar insanın içine kapanık düşünmesine sebep oluyo çok doğal böyle hissetmen.Herşeyi atlatacağımıza inanıyorum allahın izniyle kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim sibiko sağol ya gerçekten.

kızlar mesaim bitecek birazdan sizleri çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın fıstıklarım herkese iyi akşamlar

iyi akşamlar bizde seni çok öptük.yarın görüşürüz canım

yaa kızlar benimde nemliydi pazar günü iç çamasırım.sizlerdende duyunca evham yapıp doktora gittim.test yaptılar sızıntı bebeğin suyumu diye bakıolar.kandan.tam sınırda cıkmıs :(3 gün sonra birdaha yapacaklar test.kültür alınabilir dedi doktor :((

ilahi canım ya geçmiş olsun inşallah bebişin suyu değildir.hayırlısı olsun hakkında.

aa bak onu bilmiyordumm ozaman bende öyle yapıyım cnm sölediğin iyi oldu çok saol ŞenizŞeniz

rica ederim canım.ben bir defada 2 bardak içtim. 1 saat sonra kan aldılar. bitti.

kızlar ben bugün çok yoğundum...ancak yazdıklarınızı okuyabildim

herkese iyi akşamlarhihoyyyt

iyi akşamlar cnm hoşgeldinnnnn

kızlar hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakaın işlerimi toparlayım yarım saat kaldı çıkışa
pınarcım doktora sordunmu ne dedi akıntına

kızlar ben bugün çok yoğundum...ancak yazdıklarınızı okuyabildim

herkese iyi akşamlarhihoyyyt

kızlar iyi akşamlar.kendinize ve bebişlere iyi bakın.

kızlar hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakaın işlerimi toparlayım yarım saat kaldı çıkışa
pınarcım doktora sordunmu ne dedi akıntına

Sordum canım. Çok fazla olmadığı yada kokulu ve yoğun olmadığı durumlarda sorun yok dedi...

kızlar bende toparlanayım hepinizi öpüyorum tüm mayıs annişleri...

Canlarım bende çıkıyorummmm öptüm hepinizi bebişlerinizideŞeniz

Çıkan tüm arkadaşlarıma iyi akşamlarrrrrr a.s.

Bende toparlanıyorum artık kızlar. Sabah kısmetse görüşmek üzere. Öptüm hepinizi a.s.

iyi akşamlar arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım:lepi:. allah nasip ederse bende bir mayıs annesiyim.
öptüm hepinizi tabi bebişlerideŞeniz

merhaba kizlar a.s.

fulyacim merak etme..su degildir inşaAllah..stres yapma..ped felan vermedilermi turnosollu? onunla hemen belli olurdu 1 günde..

yaskoocum hoşgeldin canim aramiza a.s.

alsucum bu günlerde kasilmalar normal bildigim kadariyla..üzülme hemencik..

çalişan hatunlar kizlar şimdiden strese girmeyin yahu..daha tatile giriceksiniz..dogum yapcksiniz..üstüne 2-3 ay gecicek..gün dogmadan neler dogar..herşey yoluna girer evelAllahh ;)

merhaba kizlar a.s.

fulyacim merak etme..su degildir inşaAllah..stres yapma..ped felan vermedilermi turnosollu? onunla hemen belli olurdu 1 günde..

yaskoocum hoşgeldin canim aramiza a.s.

alsucum bu günlerde kasilmalar normal bildigim kadariyla..üzülme hemencik..

çalişan hatunlar kizlar şimdiden strese girmeyin yahu..daha tatile giriceksiniz..dogum yapcksiniz..üstüne 2-3 ay gecicek..gün dogmadan neler dogar..herşey yoluna girer evelAllahh ;)

vermedi doktorum cnm.kan tahlili yaptırdık birseye baktı ama unuttum şimdi adını.10000-45000 arası normalmiş herneyse.bende 11000 cıkmıs alt sınıra cok yakın. o ped eczanelerde var mı?nasıl anlasılıyor ordan

canim onu hastanede hazirliyorlar..eczanede bilmem satilirmi..pamugun üstüne ince 3-4 tane kirmizi turnosol kagit koyuyorlar..üstünede gazli bez sariyorlar..onu kullaniyorsun 1 gün..eger rengi kirmizidan mavi-mora dönerse bebegin suyu oldugu anlaşilyor..kandan neye baktilar onu anlamadim acikcasi..iltihaba felan bakmişlardir belki..

kızlar çok mutluyum ya bebişim biraz daha büyümüş gördüm onu cd de aldık foto da çok güzel bir duygu ya... bizimki biraz ufak ama kötü bi şey yok çok şükür :)

canim onu hastanede hazirliyorlar..eczanede bilmem satilirmi..pamugun üstüne ince 3-4 tane kirmizi turnosol kagit koyuyorlar..üstünede gazli bez sariyorlar..onu kullaniyorsun 1 gün..eger rengi kirmizidan mavi-mora dönerse bebegin suyu oldugu anlaşilyor..kandan neye baktilar onu anlamadim acikcasi..iltihaba felan bakmişlardir belki..

anladım cnm saol.. seninn su cıkmıstı dimi.

Back
X