2009 Mayıs Anneleri

günaydın herkese kızlar nasılsınız benim moralim pek iyi değil sabah eşimi çok yakın arkadaşım aramış eşi yoğun bakıma alınmış acil böbrek bulunması gerekiyormuş ben hamileyim diye eşimle konuşmuş ağlamış kızlar dua edin olur mu Allah çocuğuna eşine bağışlasın inşallah

Allah şifa versin rabbim ailesine bağışlasın :Saruboceq:

ılgıncım günaydın çok geçmiş olsun acil şifalar ..

kızlar sabah işe gelirken çok kötü bir kaza gördüm kartal köprüsünde bir bayana otomobil çarpmış başı kanlar içerisinde yatıyordu kadın çok yaşlıydı çantası başörtüsü bir tarafa savrulmuştu çarpan adamda çok panikti yazık ya hemde otobandan karşıdan karşıya geçmeye çalışmış sanırım ölmüştü bence çünkü çok kan akmıştı başından

Ay bende gördüm kalakaldım valla yaaaaa çok kötü aklımdan hiç çıkmıyo :1shok:

günaydın kızlar...

sabah sabah benim de canım sıkkındı, bi de sizlerden olan haberleri okuyunca biraz daha sıkıldım sanki:çok üzgünüm:

birsen e üzüldüm yaa..zaten zor geçiyodu her günü..bulantıları falan çok kötüydü, umarım en kısa zamanda iyileşir

ılgıcım sen de sıkma canını, allah şifa versin inşallah

marilyn..lütfen sen de öyle kötü bi şeyler gördüğünde sonuna kadar inceleme..:tomato:kaza olmuş olabilir tabi ki ama sen niye her ayrııntısına kadar inceliyosun ki teyzeyi:uhm:bebişin etkileniyo böyle şeylerden..lütfen takmamaya çalış kafana..

kızlar bu arada ben dün gece çok kötü oldum..mide yanması hat safhaya ulaştı ve sinirden ağlıycak duruma geldim ama ilaç kullanmamakta da ısrarlıydım..sonra eşim doktorumuzu aradı ve doktorum çok kızmış..neden verdiğim ilacı kullanmıyor diye..çünkü mide yanması ve ait salgılanması durumunda hamilelikten sonrada kalıcı hasara yol açacak yemek borusu problemleri olabiliyomuş..hani ilaç kullanmayalım, kuzularımız için sabredelim diyoruz ama özellikle mide yanması çok şiddetli olduğunda mutlaka o hamilelere özel ilaçlardan kullanmak gerekiyomuş:1shok:

ay bende artık doktoruma söyleyim bari miğde yanmamı bende ilaç kullanmamak için söylememiştim ama demekki söylemek gerek

kı<lar günaydın herkese.birsen inşallah düzelir en kısa zamanda.ilgin canım geçmiş olsun arkadaşına allah acil şifalar versin eşine ve çocuğuna bağışlasın inşallah.

sibiko senede mi gördün canım ya niye baktık biz gözümün önünde hala

cherrycim haklısın canım ama ben ah ah meraklı melahat allahım ya hemen bakıcam action varya sonrada serviste arkamda oturan kız demezmi taksinin lastiğinde ölmüş kedi var diye allahtan ona bakmadım zorlandım kendimi bakmadım

hoşgeldin pınarcım

hepinize günaydın kızlar. BİRSENcim çok geçmiş olsun,çok üzüldüm. geçen gece rüyamda gördüğümden beri seni arıyorum bende. Allah acil şifalar versin.
kızlarr bu YENİ ANNE nerelerde? sesi çıkmadı gerçekten bi kaç gündür??

sizler nasılsınız bayanlar? ben galiba sistit oldum yaaa! sabahtan beri idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum,gidiyorum bişi yok,yapamıyorum!! acıyor artık orası yaasenağlama

Günaydınlar mayıs anneleri ve kuzucukları!
ancak işten yeni açabildim. umarım herkes iyidir.
bi geçmişi okuyup geleyim.

Merhaba kızlar,sizleri çok özledim,öncelikle iyi haber çok şükür su gelmesi yok şimdilik,eşimle annem marmariste felik fellik turnosol kağıdı arıyor sonunda buldular bu akşam alacak eşim,yatıyorum sürekli kaç gündür giremedim çünkü moralim çok bozuk hep ağlamamak için uğraşıyorum,iltihaplar kurusun diye antibiyotikleride alıyorum sürekli,üzüntüden 1.5 kg vermişim,mafoldum kızlar doktor bana yat yatınca kesin geçecek demiyo hep durumun kritik diyo kızlar,bebişim tepikledikçe mutlu oluyorum,4 saatte bir düşük önleyici ilaç alıyorum,tek yapmaya çalıştığım moralimi yüksek tutmak bide ağlamamak, durduk yere nerden oldu bu hiç anlamış değilim...
Çoğunuz geçmiş olsun demişsiniz merak etmişsiniz kızlar Allah razı olsun,diyendende demeyendende çünkü ben kimsenin bebişine kötü bişi olsun istemem Rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlasın inş.:Saruboceq:
Perş. günü yine gidicem doktora eğer hala iltihap varsa antibiyotik verecekmiş yine,kasıklarımda hala ağrı var,iltihap henüz geçmedi sanırım,çoğu zaman çok korkuyorum bebişime bişi olacak diye,sizide daha fazla üzmiyim kızlar moralim düzelince giricem ben yine , dr. un söyleyeceği iyi bi şeye o kadar ihtiyacım varki anlatamam,korkudan bebişimin eşyalarına bile bakamıyorum,Allah kimseye yasatmasın inş.,30. haftayı doldurunca biraz rahatlıcam inş.
Alsucum ve fulyacım,birsencim sizede çok çok geçmiş olsun inş, hayırlı haberlerinizide alırım,kazasız belasız kavuşuruz bebişlerimize,
Hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın inş.

Son düzenleme:
yeni anne canım geçmiş olsun.inşallah yarın iyi haberler alırsın canım olumlu düşün.allahım korusun hepimizin bebeklerini

selam kızlar...
yeni anne geçmiş olsun cnm... moralini yüksek tut... inşallah bebeğini kucağına alınca unutacaksın hepsini...

yeni anne hakikaten hepimiz seni çok merak ettik amam sabret canım bence hiç bişicik olmayacak sağ salim alıcaksın bebişini kucağına onlar çok güçlüler sen doktorunun tavsiyelerini dinle başkada bir şey yapma canım öpüyorum seni kendine iyi bak bizi habersiz bırakma

kızlar biz yemeğe gidiyoruz afiyet olsun herkese

günaydın kızlar...

kızlar bu arada ben dün gece çok kötü oldum..mide yanması hat safhaya ulaştı ve sinirden ağlıycak duruma geldim ama ilaç kullanmamakta da ısrarlıydım..sonra eşim doktorumuzu aradı ve doktorum çok kızmış..neden verdiğim ilacı kullanmıyor diye..çünkü mide yanması ve ait salgılanması durumunda hamilelikten sonrada kalıcı hasara yol açacak yemek borusu problemleri olabiliyomuş..hani ilaç kullanmayalım, kuzularımız için sabredelim diyoruz ama özellikle mide yanması çok şiddetli olduğunda mutlaka o hamilelere özel ilaçlardan kullanmak gerekiyomuş:1shok:

Günaydın canım hoşgeldin. kendinize niye boşun eziyet ediyorsunuz canlarım ya? Doktor versiyse , kullanın dediyse bebişe bi zararı yoktur. Boşuna eziyet etme kendine. Bak sonucu daha fena olmasın sonra. İç ilacını...

kı<lar günaydın herkese.birsen inşallah düzelir en kısa zamanda.ilgin canım geçmiş olsun arkadaşına allah acil şifalar versin eşine ve çocuğuna bağışlasın inşallah.

Günaydın Tülay'cım hoşgeldin canım...

cherrycim haklısın canım ama ben ah ah meraklı melahat allahım ya hemen bakıcam action varya sonrada serviste arkamda oturan kız demezmi taksinin lastiğinde ölmüş kedi var diye allahtan ona bakmadım zorlandım kendimi bakmadım

hoşgeldin pınarcım

Hoşbulduk tatlım...

hepinize günaydın kızlar. BİRSENcim çok geçmiş olsun,çok üzüldüm. geçen gece rüyamda gördüğümden beri seni arıyorum bende. Allah acil şifalar versin.
kızlarr bu YENİ ANNE nerelerde? sesi çıkmadı gerçekten bi kaç gündür??

sizler nasılsınız bayanlar? ben galiba sistit oldum yaaa! sabahtan beri idrara çıkma ihtiyacı duyuyorum,gidiyorum bişi yok,yapamıyorum!! acıyor artık orası yaasenağlama

Offf kötüdür o ya. Bi sor doktora belki ilaç falan verir canım iyi gelir...

Günaydınlar mayıs anneleri ve kuzucukları!
ancak işten yeni açabildim. umarım herkes iyidir.
bi geçmişi okuyup geleyim.

Günaydınnnn canım...

Merhaba kızlar,sizleri çok özledim,öncelikle iyi haber çok şükür su gelmesi yok şimdilik,eşimle annem marmariste felik fellik turnosol kağıdı arıyor sonunda buldular bu akşam alacak eşim,yatıyorum sürekli kaç gündür giremedim çünkü moralim çok bozuk hep ağlamamak için uğraşıyorum,iltihaplar kurusun diye antibiyotikleride alıyorum sürekli,üzüntüden 1.5 kg vermişim,mafoldum kızlar doktor bana yat yatınca kesin geçecek demiyo hep durumun kritik diyo kızlar,bebişim tepikledikçe mutlu oluyorum,4 saatte bir düşük önleyici ilaç alıyorum,tek yapmaya çalıştığım moralimi yüksek tutmak bide ağlamamak, durduk yere nerden oldu bu hiç anlamış değilim...
Çoğunuz geçmiş olsun demişsiniz merak etmişsiniz kızlar Allah razı olsun,diyendende demeyendende çünkü ben kimsenin bebişine kötü bişi olsun istemem Rabbim hepimize bebişlerimizi bağışlasın inş.:Saruboceq:
Perş. günü yine gidicem doktora eğer hala iltihap varsa antibiyotik verecekmiş yine,kasıklarımda hala ağrı var,iltihap henüz geçmedi sanırım,çoğu zaman çok korkuyorum bebişime bişi olacak diye,sizide daha fazla üzmiyim kızlar moralim düzelince giricem ben yine , dr. un söyleyeceği iyi bi şeye o kadar ihtiyacım varki anlatamam,korkudan bebişimin eşyalarına bile bakamıyorum,Allah kimseye yasatmasın inş.,30. haftayı doldurunca biraz rahatlıcam inş.
Alsucum ve fulyacım sizede çok çok geçmiş olsun inş, hayırlı haberlerinizide alırım,kazasız belasız kavuşuruz bebişlerimize,

Ay canım benim. Hoşgeldin Burcu'cum. Valla merakla haber bekliyoduk senden.stres yapma ne olur. Bak diğer yatan arkadaşlarımızı düşün. Sende biraz daha sabredeceksin. Sonra da sağlıkla alacaksın inşallah bebişini kucağını. Üzme kendini. Moralini yüksek tut. Kuzun ne güzel tekmeler atıyormuş bak. Ben iyiyim annecim diyor sana a.s.

Alsucum ve fulyacım,birsencim sizede çok çok geçmiş olsun inş, hayırlı haberlerinizide alırım,kazasız belasız kavuşuruz bebişlerimize,

bURCUCUM CANIM BENİM YA GEÇMİŞ OLSUN.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİP ARAMIZA DÖNERSİN.MORALİNİ YÜKSEK TUTMAYA ÇALIŞ. BEBİŞDE ETKİLENİR BİLİYORSUN STRES TEN SIKINTIDAN. ONUN İÇİN NEŞELİ OLMALISIN ANNESİ ZORDA OLSA.KENDİNE ÇOK İYİ BAK.İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM.ÇOK ÖPÜYORUMa.s.

selam kızlar...
yeni anne geçmiş olsun cnm... moralini yüksek tut... inşallah bebeğini kucağına alınca unutacaksın hepsini...

Selam canım hoşgeldin...

yeni anne hakikaten hepimiz seni çok merak ettik amam sabret canım bence hiç bişicik olmayacak sağ salim alıcaksın bebişini kucağına onlar çok güçlüler sen doktorunun tavsiyelerini dinle başkada bir şey yapma canım öpüyorum seni kendine iyi bak bizi habersiz bırakma

kızlar biz yemeğe gidiyoruz afiyet olsun herkese

Afiyet olsunnnn...

Teşekkürler kızlar,inşallah hep beraber atlatıcaz,çok iyi bakın bebişlere hiç bi ağrıyıda ihmal etmeyin olurmu,öptüm hepinisi çıkıom ben

Teşekkürler kızlar,inşallah hep beraber atlatıcaz,çok iyi bakın bebişlere hiç bi ağrıyıda ihmal etmeyin olurmu,öptüm hepinisi çıkıom ben

Atlatıcaz canım gülüp geçicez sonra hiç sıkma canını. Stres yapma. Mutlu ol bebişin için. Bizi de habersiz bırakma. Öpüyorum seni ve güzel kuzunu a.s.

Ya cam kenarında oturuyodum o arada bi tarfik sıkıştı araba duruncada baya baktım off aklımdan çıkmaz baya sabah saat 08:30 du biz ordan geçtiğimizde sen daha öncemi gördün?

Canım benim çok çok geçmiş olsun.Allahın izniyle ve bizim dualarımızla kendini toparlayacaksın hiç canını sıkma.Kızlarında dediği gibi moral çok önemli.Bol bol dinlen bizleride habersiz bırakma olurmu.:teselli:

Ya cam kenarında oturuyodum o arada bi tarfik sıkıştı araba duruncada baya baktım off aklımdan çıkmaz baya sabah saat 08:30 du biz ordan geçtiğimizde sen daha öncemi gördün?

Canım benim çok çok geçmiş olsun.Allahın izniyle ve bizim dualarımızla kendini toparlayacaksın hiç canını sıkma.Kızlarında dediği gibi moral çok önemli.Bol bol dinlen bizleride habersiz bırakma olurmu.:teselli:

çok geçmiş olsun seni anlıyorum allah bebişlerimizi bize sağlıklı sıhhatli bağışlasın inşallah:emir_bebek:

Back
X