Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebişlerim iyi ama benim bazı sırunlarım var demirim çok düşük
alerjim aldı başını gitti tsh lardan t4 olanı düşük çıktı
hala hastanedeyz yanii bu arada cerrahpaşayı çok beğendim kızlar orada yatıyorum
çok güsel ilgileniyolar herşeyini didikliyolar ..ve şekerimde yüksek çıktı
100 lük yapılcak şimdi nette sorun var yazamıyorum işte yakaladımmı yazabiliyorum
Emzik bende kullanmak istemiyorum ama kullanılacaksa da yapacak birşey yok artık...
Kızlar bu arada hamile olan arkadaşımla konuştum. Hani öğretmen olan ve çok çalıştığı için bebişinin kalp atışları yavaşlayan diye anlatmıştım. 39+4 olmuş bugün. Salı günü 40 haftası tamamlanıyo. Gece hafiften sancısı başlamış. Şimdi annesindeymiş. Heyecanla hafta sonu doğurmayı bekliyorum inşallah dedi. Bende onu öyle duyunca çok acaip oldum ya. Nasıl heyecanlandım. delikafadulden Sanki benimde sancım başlamış gibi hissettimbirden psikolojik olarak :) Ayyy geçsin şu 3 ay geçsin hayırlsııyla :Saruboceq:
Birde normalde günde 3 lt su içenbi insandır arkadaşım. Hatta bende öyle olduğumdan eşlerimiz dalga geçer hep bunlara tank bağlamak lazım diye. Bundan öncekilerde hep normalken son 2 kontrolünde doktor suyun azaldı demiş. İçebildiğin kadar sürekli su, komposto, meyve suyu falan iç demiş. Aman kızlar elimizden geldiğince zorlada olsa içelim suyu. İhmal etmeyelim...
kızlar ya ne yemek yapsam bana fikir verin artık birgün önceden yarına ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldım:))
kızlar bizim mesai bitti biradan çıkıcaz öpüyorum herkesi benim çok güzel bir hafta sonu olucak inş herkese iyi tatiller pazartesi görüşürüz
koyukara tatlım biz artık kardeş gibi aile gibiyiz burada iyi kötü herşeyimizi paylaşıyor birbirimize destek oluyoruz:))
tülayım pınarım aslım sibikom birsenim ojefıstığım marlyınım koyukaram mimaresram ve diğer tüm güzel annişler hepinizi kocaman öpüyorum tabi yiyenlerimide :))))))
tülaycım sende iyi bak kendine tatlım:))) yarın görümce ile ne güzel tatil yaparım artık
Maşallah diyelimde nazar değmesin:)
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar,bebişlerinize ve kendinize iyi bakın...
koyukara tatlım biz artık kardeş gibi aile gibiyiz burada iyi kötü herşeyimizi paylaşıyor birbirimize destek oluyoruz:))
tülayım pınarım aslım sibikom birsenim ojefıstığım marlyınım koyukaram mimaresram ve diğer tüm güzel annişler hepinizi kocaman öpüyorum tabi yiyenlerimide :))))))
kızlar hepinize iyi akşamlar iyi haftasonları.öptüm sizi ve bebişlerinizi:)