Merhaba kızlar,size haberlerim var yine,öncelikle çok çok şükür gelen bebeğin suyu değilmiş,su gelmesinden şüphelenen arkadaslar için testleri adları ile birlikte yazıyorum önce turnusol kağıtlı ped ile baktı doktor,onda turnusol kağıdı sonradan sarıya dönüştü buda idrar ile temes etmesi demekmiş,testin adı ALTEST,ama doktor garanti olsun diye bi test daha istedi onun adıda AMNİSURE,o testtede doktor yine muayeneye alıyor ve vajinal yoldan kendisi testi yapıyor,test 5 dk da kesin sonuç veriyor,oda negatif çıktı çok şükür
Şimdi kullandığım ilaçlar nidilat,enfexia,ve adını hatırlayamadığım şırıngalı bi vajinal krem,doktor ilaçları kullanmaya başladığımdan itibaren bebeğin hareketlerini çok yakından takip etmemi istemişti zaten ilaç özelliklede düşük önleyici nidilatın zararlı etkisine karşı,bebeğin hareketlerini takip ediyorum bende,inşallah ilaçlar etki ederde şu enfeksiyonlardan kurtuluruz oğluşumda bende,ilaçların zararı olur diye çok korkuyorum,
İlacın etkisindenmidir bilemiyorum aşırı unutkanlık başladı, 2 dk önce ilacı alıp almadığımı bile hatırlayamaz oldum annemler eşim hep ilaçlarımı takip ediyor bu yüzden,Allah razı olsun sürekli saat kurup ilaçları veriyolar,enfeksiyon ilaçları ile birlikte bi poset ilaç alıyorum,sabah ve aksam kan ilacı,sabah vitamin ve sabah aksam antibiyotik,basta 4 saatte bir sonra 6 saatte bir olmak üzere günde yaklasık 4 kez nidilat,gece yatmadan önce vajinal krem...bi çuval oldular,bol bol su içiyorum antibiyotikleri atmak için
Doktor ultrasonla yakın takibe aldı zaten sadece bu hafta 5 sefer ultrasona aldılar,sürekli bebeğin suyunda azalma varmı kontrol ediyorlar
Dün tetanos aşısının 2. dozunuda vuruldum,sonra bi kat aşağıya ultrasona girmek için indik,o sırada tansiyon yerlere düşmüş benim şükür eşim yanımdaydı hemen yatırdılar sandalyelerin üstüne hem baş dönmesi hem göz kararması derken dizlerimin bağı çözüldü sanki,neyse tekerlekli sandalyeyle götürdüler yine üst kata,pat diye geçti sonra anlayamadım demekki o sandalyeye oturmam gerekiyomuş:roflol:
Neyse eve geldik sonra bi uyumusum 3 saat sonra falan anca dinlenmişim,sanırım ilaçlar ağır geliyo bünyeme,neyse inş. 5 gün sonra tamamen biter bu ilaç macerası,
Doktor hep yatıcan dedi yine kalkmak yasak,bi wc ye o kadar
Kızlar her gece hem bebişim hemde kendim ve sizin bebişleriniz için dua ediyorum,inş. bu zamanlarıda atlatıp alıcaz bebişleri kucağımıza Allahın izniyle,Ben dünden beri daha rahatladım su olayı negatif olunca,ama doktor bide şöyle dedi,belki sadece o zaman su gelmiştir sonra kesilmişte olabilir dedi,inş. bi daha olmaz,
Şeker testimide yaptırdık açlık 79 tokluk 141 çıktı doktor tam sınırda yüksek sayılır dedi haftaya 100 lük yapılacakmış,inş. onda problem çıkmaz bide şeker çıkarsa tam olcak zaten Allah korusun
Off çok yazmışım ben kaptırdım kendimi galiba:CüvCüv:
Öpüyorum hepinizi ve tontişleriniziii
![]()
canım bak ne güzel herşey yoluna giriyor yavaş yavaş a.s.
canım çok sevindim hep düşünüyordum acaba burcu nasıl oldu, ne yapıyor diye
seni çok yakın görüyorum kendime bak oğlum da tepikliyor teyzesine selam söylüyor, arkadaşına da tabi ki kaydirigubbakcemile5
iyi ki yazdın canım ama kendine dikkat et az kaldı alacağız kucaklarımıza ve bütün sıkıntıları unutacağız inşallah a.s.