2009 Mayıs Anneleri

inş öledir cnm ya.Bu aralar girmeye fırsat bulamıyorum annemdeyim,annemde çalışıyor bütün işler bana kaldı bitaraftan bebekle uraşıyorum bu ara iyice huysuzlandı durmuyor.bitaraftan işleri yapmaya çalışıyorum yetiştiremiyorum bir türlü.buluşmayada gelmem imkansız helede eminönüne çok zor taşınma işi felanda çıktı başıma napıcam bilmiyorum yaa canım sıkkın baya. :umursamaz:
keşke gelebilseydin çok güzel olurdu napalım bidahakine inşallah

ya kızlar ben nerdeyse 1 aydır oglumun d vtamınını unutuyorum daha dogrusu kafa kalmadıkı artık toplasan 10 kere vermısımdır zararı olurmukı bıde buu saglık ocagından vermılerdı oglum tadını begenmedı bundan once multıtabs verdım sapırdaya sapırdaya ıcerdı bunu oyle pek sevmıyo
canım çok önemli sakın unutma
Civciv al kız evide valla geliriz
Claries çok tatlısınız maşallah
Dırımcım bugün nasılız.Gülhan yine Bora kucaklarda ha
gidiyorum pc eşim alıyor grşrz

ay başım döndü 1 saattir geçmişe bakıyom defnede durmadı kızdım yatagına attım baktım ses gelmiyo uyumuş baharım yaaaaaa

KIZLAR EMıNÖNÜ KESıNSE BABAMA ARATAYIMMI ADAMI BAKALIM NE DıYECEKLER BU ARADA SıBELıM OYER HOCAPAŞADA LOKANTACILAR SOK. VAR KASAP OSMANIN BıTıŞıGı NAZLANMAYIN YAHU DAHA ıYı FıKıR ÇIKMADI VALLA ÖNEMLı OLAN RAHAT ETMEK.. YARINA KESıN KARAR VERıN Şeniz

bide defne artık mama yerken çok aglıyo 10dak. ugraşıyorum biberonu tutsun die okadar içleniyoki iç çekmekten mama yiyemiyo ne yapacagımı şaşırdım çok aç kalınca sinirleniyo diyodum ama bugün hiç aglatmadan hemen mamasını verdim yine çok agladı:((
benide emmiyo dogru düzgün:((
offf ya ne çok huy degiştiriyolar bunlar yaaa

bugünde böyle dvm ederse yrn dok.götürecegim baklım neler oluyor..

kuzenim gelicekmiş bugün onu bekliyom bişide yapasım yok zati rejimdeyim:(((
çayın yanına bişi yapmam lazım ama neeeee

kızlar ben dün misafire bişi yaptım pataesleri haşladım sonra aldım püre haline getirdim içine tereyağ attım üzerine kasar rendeledim sucuk salam sosis zeytin bezelye koydum fırına sürdümm

sonra ketcap mayanöz koydularrrr........

ayyy bu annem delüüüü almış büyümix yoğurt bir tanesini yedirmiş veletlere
en son kasıkda yakaladım ayyy dedim delimisin sen ufaklar dedim
bana diyoki sanki anne sütü veriyon ne olacak diyor
bşde sütümü helal etmem diyor bana karşma sen diyor
ama nasıl yemişler yoğurdu yaaa aliş ağlıyodu bilee

mıçımı kımıldattım ve kalktımkaydirigubbakcemile4

baktım dolabımda patlıcan kabak var

patlıcanları fırına atttım ali nazik yapıcam,

kabaklardada fırında mücber yapıcam patatesli ve bol dereotlu

peynirli makarnam ve mercimek çorbam var ooo çay may olduda bitti:lepi:

ablamda geliyor oda bi tatlı uydurur,

ben çıkayım akşam anca girerim çok öp. anacım

kızlar ben dün misafire bişi yaptım pataesleri haşladım sonra aldım püre haline getirdim içine tereyağ attım üzerine kasar rendeledim sucuk salam sosis zeytin bezelye koydum fırına sürdümm

sonra ketcap mayanöz koydularrrr........

ayyy bu annem delüüüü almış büyümix yoğurt bir tanesini yedirmiş veletlere
en son kasıkda yakaladım ayyy dedim delimisin sen ufaklar dedim
bana diyoki sanki anne sütü veriyon ne olacak diyor
bşde sütümü helal etmem diyor bana karşma sen diyor
ama nasıl yemişler yoğurdu yaaa aliş ağlıyodu bilee

çok güzel olmuş cnm ellerine saglık kumpir gibi..

teyzoşuma delü deme be sensin delüüüülülülülülülü

o herşeyin iyisini bilir hem seninkiler koca adam oldular yahu yesin adamlar...

annene slm birsencim söyle buluşmaya bekliyorum onu, onsuz olmaz çok sıkılırım vallaa:olmaz:

[k] {n} [k];8208227 .!.:
çok güzel olmuş cnm ellerine saglık kumpir gibi..

teyzoşuma delü deme be sensin delüüüülülülülülülü

o herşeyin iyisini bilir hem seninkiler koca adam oldular yahu yesin adamlar...

annene slm birsencim söyle buluşmaya bekliyorum onu, onsuz olmaz çok sıkılırım vallaa:olmaz:

inş.gelecek cnm hadi güle gülee

nurtencim sen görüş bacım herkez onayladı orayı ..

kız birsen sen kesin geliyon dimi bacım harbiden ananıda kandır gelsin onun muhabbetide hoş valla kaydirigubbakcemile3

ayy benim kızda bugun hiç uyumadı yaw sabah 8 den beri yine birdaha akşam erken yatırmıcam bu cadıyı gündüz hiç uyumuyor :bbo:

meltemcim yok ben değildim:):) ben sahibi ortaya çıkmayınca yazayım dedim. meltemcim bu arada sen hipp çayını eczanedenmi alıyorsun bulamadım bir türlü
canım kipadan alıyomuş eşim. ama bazı şeyler bazen bulunmuyo. mesela şu kızların kullandığı babuline gaz gidericiyi bi türlü bulamadım. ecza depolarından sordurdum adını bile bilmiyorlar ya sinir oldum. valla hipp’in çayı da öyleyse hiç şaşmam. Ha bi de yeni bi şey öğrendim: eczanelerde ısırgan otu tabletleri satılıyomuş o da süt arttırıyomuş. Daha bugün öğrendim araştıramadım. ??

merhaba mayıs anneleria.s. nasılsınız? biz iyiyiz size birşey sormak istiyorum özellikle bebişini mama ağırlıkta besleyen anneler günde kaç defa ve kaç cc veriyosunuz kaçar saat aralıklarla? bide benim oğlan bazen hepsini almıyo mamanın daha sonra acıktığında bi kapa sıcak su koyup az bekletiyorum öyle veriyorum bi sakıncası olur mu acaba? CADIARZU
ışte tam da bu sorulara cevap olsun diye bi topik açtım ama beklediğim ilgiyi görmedi pek  yine de ilgilenenler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/296829-mama-m305-meme-veriyorsunuz.html

Annişler gittiler. Eşim geldi yemek yedi. Şimdi mutfağı toparladım. Rahatım artık zemuszemus
Bende regli oldum :lepi:
:
Hadi gözün aydın canım seninle aramızda hep bir gün oluyodu ama bu sefer ben geç kaldım bakalım ben ne zaman olacam.

merhaba kızlarr gece yazmıştım karşıya halama gittim diye

halam patoloji sonucunu almış malesef kansermiş kemoterapiye başlanacak
birsen canım çok geçmiş olsun, inşallah her şey yolunda gider. Kanserin türü çok önemli. Ne kanseri çıktı halanda canım? Tedavisi olan bi tür mü? ınşallah hemenceceik atlatabileceği bir şeydir.

günaydınnnlarrr

bugünde yine sabahın köründe uyandık 8 gibi bi uyudu ama yarım satte kalktı şuan tüm çabayla tuvaletini yapmaya çalışıyor artık sağa sola dönmeye başladı agu ları daha keskin ve tükürük çıkarmayı öğren miş baloncuk yapıyo agu layıp duruyo:)bu arada mayıs bebişlerin son haline resmimizi yolladık kimse bakmamışş:((

birsen çok geçmişolsun cnm bende yaklaşık 3 ay önce halamın kan kanseri oldupğunu öğrendim cnm moral çok önemli birde kamoterapi sırasında yanında kalan kişi onu sürekli motive etmeli cnm çok zor bi durum Allah acil şifa verir inşallah cnmm...
ne oluyor halalarımıza yaw. Benim halama da geçen ay kanser teşhisi konuldu. 2 hafta önce acil ameliyata alındı. Şimdi hala daha durumu kritik. Ben de çok severim halamı. Canımdır o benim. Allah hepsine acil şifalar versin inşallah. Mayıs annelerinin halalarına nazar değdi galiba..

BURCU salıncağınız çok güzel olmuş ellerine sağlık. Nemo resimlerini de sen boyamıştın di mi? Yetenekli arkadaşım benim.. Bayılıyorum yaratıcı annelereee

ESEN, ıLGıN, ŞıRıNE çok geçmiş olsun kızlar
BıRSEN senin oğlanlara maşallah. Pirinç mamaları, büyümixler şaka maka aldılar başlarını gidiyolar valla
CıVCıV inşallah olur eviniz canım Allah gönlünüze göre versin.

Son düzenleme:
ben geldim kızlar eren le gezdik gezdik geldik:)öğlen bi arkadaşıma gittim ordan alış veriş merkezine gittik dönüşde de alt komşu çağrdı ondaydım şimdi geldik eve erende yoruldu beyfendi uyuyo şimdii...

aysun cnm saol valla yazdıkdan sona gördüm cevabını sitem de bulundum ama:)k.bakma cnm..emzik wee nin var en küçüklerinden almıyo başka marka denicem zorla vercem artık ne yapayım

ankakuşu halam ı çok severdim cnm söylemek istememiştim ama doğumuma 2 hafta kala vefat etti...Erenimin adını koyduda gitti:(

Kızlar sizi özledim valla, emzirirken okuorum ama cvp yazmaya vktim olmuyo, çok öptük kağanımla siziŞeniz

ben geldim kızlar eren le gezdik gezdik geldik:)öğlen bi arkadaşıma gittim ordan alış veriş merkezine gittik dönüşde de alt komşu çağrdı ondaydım şimdi geldik eve erende yoruldu beyfendi uyuyo şimdii...

ankakuşu halam ı çok severdim cnm söylemek istememiştim ama doğumuma 2 hafta kala vefat etti...Erenimin adını koyduda gitti:(

ama benim ki biraz geç teşhis edildiği için oldu cnm inşallah senin ve birsenin hala ları çabucak iyleşirlerr..

ayy burnumun direği sızladı canım ya Allah rahmet eylesin başın sağolsun çok üzüldüm. inan çok üzüldüm. ne desem bilemiyorum

ya sorma canım ufak ufak iş hayatına dönmeye çalışıyorum da. malum ben evde çalışıyorum. bir iki iş aldım da onlar oyalıyor. ama mecbur valla. bebişin birçok şeyi eksik hala. ama aklım da siz de. bir satırını okumasam aklım kalıyo. e işim olunca da okunacaklar birikiyo. sonra böyle oluyo işte:kedi:

ayy cnm benim bi mahsuru yoksa evde ne iş yapıyorsun

Back
X