2009 Mayıs Anneleri

mrb kızlar bende bu aralar pek giremiorum...oğlum gündüzleri uyumayı sevmiyo o uyuyunca da hemen işlere girişiorum..neyse umarım herkesler iyidir...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...zemuszemus

ankakuşu cnm halamın durumu çok fazla bellide değil şimdilik 4 seanslık kemoterapi istemiş o terapi yetmezse daha devam ederiz demiş doktor iyi cvp alırsak göğüsü almayacaz demişş

kızlar Eren misafirlikde uyudu
markette gezerken uyudu
şimdi de uyuyooo
normalmi yaaa
arada uyandırıp emziriyorum ama gece uyumaz sa yandıkk

bu arada saol anka kuşu...

ankakuşu cnm halamın durumu çok fazla bellide değil şimdilik 4 seanslık kemoterapi istemiş o terapi yetmezse daha devam ederiz demiş doktor iyi cvp alırsak göğüsü almayacaz demişş

ayy hadi inşallah. daha çareler tükenmemiş, umutlar taze yani. inşallah Allah yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar selaaam... biz döndük tatilden... çok güzel geçti kendimize geldik biraz... oğlumda çok keyif aldı uykusu bile düzene girmişti orda temiz hava iyi geldi ama dönünce yine mızmızlanmaya başladı... tekrar gitmek istiyor galiba :))

kızlar selaaam... biz döndük tatilden... çok güzel geçti kendimize geldik biraz... oğlumda çok keyif aldı uykusu bile düzene girmişti orda temiz hava iyi geldi ama dönünce yine mızmızlanmaya başladı... tekrar gitmek istiyor galiba :))

hoşgeldiniz canım.Ohhh ne guzel tatıller yapılmış.Annesı gıtmek istemiyor tabı balığın uykusu en önemlisizemuszemus

kızlar ben geldim. evlilik yıldönümümüzdü face 1 tane resim koydum.. :)
kızım daha şimdi uyudu bende yatarım öpüyorummm hepinizi

gunaydın hanımlar nasılsınız
benımoğlum 2 gecedır 6 -7 saat delıksız uyuyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
dun gece 11 de yatırdım sabah 5 te uyandı cok super oluyor boyle 5 te emzırdım yatırdım 6,5ta kalktı oynastık babamızı ise gonderdık sımdı 8 30 da yıne uyudu bıaz temızlık yapam ancak ev kendıne gelebıldı

günaydın herkese nasılsınız kızlar ben bugün işe başladım çok duygusalım prenseslerime çok alışmışım :( işe alışmam biraz zor olacak

selam kızlar bilgisayarım sonunda geldi hepinizi çok özledim annemin bilgisayarından girip geçmişe bakıyordum arada şimdi oğluş izin verirse daha çok girerim banucum işe başlamışsın kolay gelsin canım ya
fulyacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
birsencim allah şifa versin canım

selam kızlar bilgisayarım sonunda geldi hepinizi çok özledim annemin bilgisayarından girip geçmişe bakıyordum arada şimdi oğluş izin verirse daha çok girerim banucum işe başlamışsın kolay gelsin canım ya

hoşgeldin canım bizde seni özledik nasılsın bebiş nasıl

fulyacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere

günaydın herkese nasılsınız kızlar ben bugün işe başladım çok duygusalım prenseslerime çok alışmışım :( işe alışmam biraz zor olacak
cnm kolay gelsın sana ıns kısa surede alısırsın ne yapcaksın hersey onlar ıcın degılmı

hosgeldın cnm sende

Pınar cevap almışsın canım ama 1 ayda tuketılmesi gerekiyormuş.

a.s.

birsen cnm cok gecmiş olsun...

beğendin mi tatlım kızımın uzun saclı fotosunu:):):):) faceteeee

Harika ya bayıldım ben kaydirigubbakcemile3

tatilden bir kare gülce hanım anneyi denize sokmamaya kararlı gözler fal taşı uyumak yok :)

Çok güzel çıkmışsınız canım maşallah a.s.

kızlar anakucağı kullanan var mı?

Ben ullanıyorum canım çok memnunum a.s.

inş öledir cnm ya.Bu aralar girmeye fırsat bulamıyorum annemdeyim,annemde çalışıyor bütün işler bana kaldı bitaraftan bebekle uraşıyorum bu ara iyice huysuzlandı durmuyor.bitaraftan işleri yapmaya çalışıyorum yetiştiremiyorum bir türlü.buluşmayada gelmem imkansız helede eminönüne çok zor taşınma işi felanda çıktı başıma napıcam bilmiyorum yaa canım sıkkın baya. :umursamaz:

Tüh ya gelsen iyi olurdu canım. Neyse bir sonrakine inşallah a.s.

ya kızlar ben nerdeyse 1 aydır oglumun d vtamınını unutuyorum daha dogrusu kafa kalmadıkı artık toplasan 10 kere vermısımdır zararı olurmukı bıde buu saglık ocagından vermılerdı oglum tadını begenmedı bundan once multıtabs verdım sapırdaya sapırdaya ıcerdı bunu oyle pek sevmıyo

Unutma canım ya mutlaka vermek lazımmış. Multitabs daha ilerleyen aylarda veriliyor. Bizim ilk doktor onu vermişti. Sonraki doktorum kızdı. Bu sonra verilir bu aylarda dvit kullanmalı diye. Onu veriyorum şimdi a.s.

günaydın kızlar!
bugünde sayfayı ben açayım dedim. kızım 7de kalktı emdi altını değiştirdim şimdi tekrar uyudu.
kaçgündür hastaydı yavrum. ben iyileştim ama ona geçirmişim rahatsızlığımı galiba. burnu tıkalı ve öksürüyordu. birde huy değiştirdi. yere koyduğum anda basıyordu çığlığı. sürekli kucakta durmak istiyordu. walla şu 3 günde bir kilo vermişim özgü hanımı taşımaktan. ama şükür dün ikindinden beri iyiyiz en azından oturuyorum. kızımda iyileşti sayılır.

Çok geçmiş olsun canım ya a.s.

Günaydın Kızlar...opuyorumnanaktan
Bende bu sabah regl oldum kızlar :lepi: belim çok fena ama.Allahtan bugün oldu ayın 5 inde doktor kontrolüne gidecektim.Ozamana bitmiş olur.:dance: Yoksa 1 ay daha beklerdim benim doktorun randevuları o kadar dolu oluyoki.

Hadi gözün aydın canım zemuszemus

kızlar aslında benim baya bi problemim varrrr
Eren sürekli meme istiyo memeden başka yerde uyumuyo emzik verdim almadı ne yapmam lazım bilmiyorummm:ecrin_bebek:

Benimki de öya canım. Yalancı emzik almadığı için sürekli memede uyuyor a.s.

işte bir derleme kızlar
buyrun okuyun

paylaşıldıkça çoğalan tek şey bilgidir...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/299806-dogru-bilinen-yanlislar.html

Çok tşkler a.s.

[k] {n} [k];8207213 .!.:
ay başım döndü 1 saattir geçmişe bakıyom defnede durmadı kızdım yatagına attım baktım ses gelmiyo uyumuş baharım yaaaaaa

KIZLAR EMİNÖNÜ KESİNSE BABAMA ARATAYIMMI ADAMI BAKALIM NE DİYECEKLER BU ARADA SİBELİM OYER HOCAPAŞADA LOKANTACILAR SOK. VAR KASAP OSMANIN BİTİŞİGİ NAZLANMAYIN YAHU DAHA İYİ FİKİR ÇIKMADI VALLA ÖNEMLİ OLAN RAHAT ETMEK.. YARINA KESİN KARAR VERİN Şeniz

bide defne artık mama yerken çok aglıyo 10dak. ugraşıyorum biberonu tutsun die okadar içleniyoki iç çekmekten mama yiyemiyo ne yapacagımı şaşırdım çok aç kalınca sinirleniyo diyodum ama bugün hiç aglatmadan hemen mamasını verdim yine çok agladı:((
benide emmiyo dogru düzgün:((
offf ya ne çok huy degiştiriyolar bunlar yaaa

bugünde böyle dvm ederse yrn dok.götürecegim baklım neler oluyor..

kuzenim gelicekmiş bugün onu bekliyom bişide yapasım yok zati rejimdeyim:(((
çayın yanına bişi yapmam lazım ama neeeee

Allah Allah niye yemiyor kuzum ya :uhm:

kızlar ben dün misafire bişi yaptım pataesleri haşladım sonra aldım püre haline getirdim içine tereyağ attım üzerine kasar rendeledim sucuk salam sosis zeytin bezelye koydum fırına sürdümm

sonra ketcap mayanöz koydularrrr........

ayyy bu annem delüüüü almış büyümix yoğurt bir tanesini yedirmiş veletlere
en son kasıkda yakaladım ayyy dedim delimisin sen ufaklar dedim
bana diyoki sanki anne sütü veriyon ne olacak diyor
bşde sütümü helal etmem diyor bana karşma sen diyor
ama nasıl yemişler yoğurdu yaaa aliş ağlıyodu bilee

Benim karşı komşumda oğluna 3,5 aylıktan itibaren hergün 1 tane danino yediriyor kaydirigubbakcemile3 Yutkunma yetisi kazansın diye a.s.

Kızlar sizi özledim valla, emzirirken okuorum ama cvp yazmaya vktim olmuyo, çok öptük kağanımla siziŞeniz

Bizde seni özledük canum a.s.

mrb kızlar bende bu aralar pek giremiorum...oğlum gündüzleri uyumayı sevmiyo o uyuyunca da hemen işlere girişiorum..neyse umarım herkesler iyidir...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...zemuszemus

Sağolasın canım Allah kolaylık versin a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

kızlar ben geldim. evlilik yıldönümümüzdü face 1 tane resim koydum.. :)
kızım daha şimdi uyudu bende yatarım öpüyorummm hepinizi

Gördüm tatlım çok güzelsiniz a.s. Evlilik yıldönümüzde kutlu olsun.Nice senelere olsun inşallah a.s.

gunaydın hanımlar nasılsınız
benımoğlum 2 gecedır 6 -7 saat delıksız uyuyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
dun gece 11 de yatırdım sabah 5 te uyandı cok super oluyor boyle 5 te emzırdım yatırdım 6,5ta kalktı oynastık babamızı ise gonderdık sımdı 8 30 da yıne uyudu bıaz temızlık yapam ancak ev kendıne gelebıldı

Ohhhh maşallah kuzuma a.s.

Canım ya kolay gelsin. ALışıcaksın zamanla üzülme sakın a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar temiz çıkar halamın kızında olmuştu çok şükür iyileşti göğsü almadılar

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 9'da kalktık. Kaka yapmış poposunu yıkadım emzirdim şimdi koltukta yanımda yatıyor öyle zemuszemus Biraz bekliyorum vakit geçsin tekrar emzirip kahvaltı edeceğim hihoyyyt

Bu arada benimki artık geceleri de salıncağında yatıyor. Eskiden memede uyur hemen beşiğine koyardım. Şimdi emerken yine uyuyor beşiğine yatırıyorum 5 dk sonra gözünü açıyor. Ama salıncağına koyup 1-2 dakika sallarsam uyanmıyor :uhm: O yüzden artık gündüzleri pek salıncağında tutmıcam. 24 saat salıncakta yatsın istemiyorum kafamçokkarıştı

Ay dönümlerinde büyüme olduğu için böyle huy değiştirir demişti doktor. Bakalım bekliyoruz normale dönsün diye kaydirigubbakcemile3

Back
X