2009 Mayıs Bebişlerine İsimlerr.....

arkadaşlar bende bugün öğrendim bebeğim %90 erkekmiş benim içimden hep kız geçiyordu ana sağlıklı olsun önemli olan o
erkek isim Tuna diyorum ama sanki daha iyisi olabalirmiş gibime geliyor sizler fikirlerinizi söyleyin
16 haftalık olduk bu arada benimle aynı hafta olanlar varmı?

merhaba arkadaşlar bende burayı yeni gördüm bir kızım olucak inşallah biz isimde çooookkk kararsızıs anket bile yaptım en önde giden isim iklim:))Ya anlamıda güzel olsun istiyorum ne zormuş isim bulmak, erkek olsaydı kesin doruk olucaktı.beğendiklerimi yazıyorum hangisi daha güzel sizce?
Arya
İklim
Duru
Rüya
Defne
Beril
Derin

cnm gözün aydın..Ben de aynı haftadayım biliyosunbugün de cinsiyetimiz belli oldu..Erkekmiş bizimki de..Allahım sağlıkla nasip etsin inş..

Eren düşünüyorum ben...Babamızda Ali ekliyor yanında
Ali Eren Olacak inş..

benımde bırı kız bırı erkekmış
ısımlerımız kızımız nazlı oglumuz ege olucak ınsallah

bizde bugün öğreneceğiz cinsiyetini inşallah kız olursa berrak erkek olursa yağız yada kutay düşünüyoruz şimdilik hayırlısıyla inşallah bebişlerimize isimlerini koyarız Allahın izniyle

herkeze merhaba
benım kızım olucak nasıpse ama ısım konusunda çok kararsızım beğendıklerımı sıralıyayım kızı olucak da baksın
duru,berra,naz,melis,berfin,ada,hazan

erkek annesı olacaklarada;yağız,yiğit,kayra yı önerebılırım..a.s.

Melin , tebrik ederim canım Allah tamamına erdirir inşallah.
Bende Eren ismini düşünüyorum Eren , Yiğit, Tuna kaç kilo aldın sen ben 17 haftalık oldum şu anda 3 kilo almışım

evet kıslar bizimde babamız seçecek ismini ben ona iki tane önerdim eymen veya batın dedim o hem karizmatik hemde anlamı güzel isim istiyormuş eymeni beyendi tabi değişebilir belki ama eymen olursa benimde hoşuma gider

ben henüz öğrenmedim cinsiyetni çünkü bizimki göstermiyor ama erkek olursa
mehmet yağız olacak
kız olursa karasızım yaren sudenaz tuana nazlım olabilir

kızımız olsaydı ZEYNEP DENİZ olacaktı ama erkekmiş büyük ihtimalle Kayra Kaan olacak :)

:CüvCüv:Bende kızım olacağını öğrendim.Artık ismi belli zaten TÜRKİZeşim önüne bir isim daha isiyor ben ya ÖVGÜ-yaÖZGÜ diyorum o ise EBRU istiyor bakalım.Türkiz ismini bekarken 10 yıl önce falan bir abim koymuştu çok beğenmiştim.O zamandan beri isterim.Anlamı da çok güzel TÜRK ün ve TÜRKlüğün izinde olan demek.:asigim:

Benim bebeğim 21 haftalık oldu.Kız olacağını 18. haftada öğrenmiştik.Salıya tekrar kontrolüm var süpriz değişiklikler olabilir yani.Ama kız için düşündüğümüz isimler
İrem - Cennet bahçesi demek
Nisa - Kuranda kadınlarla ilgili bir sure ve
Yağmur düşünüyoruz.

İsim ne koysak bizde kararsızıs eşimle ama belki KAAN UFUK olabilir diyoruz çift isimli...

Canım irem isminin kötü bir anlamı vardı sanırım yalancı cennet gibi bişiydi, kötü anlamlı isimler diye kadınlar kulübünden bi link koymuştum 2009 mayıs annelerine sanırım evelsi gündü ordan bi bak istersen:CüvCüv:

Bizde kısmetse kesin kararımızı verdik. DEFNE olacak kızımızın adı...

valla bende ayşe mina koymak ıstıyorum ama bakalım daha var kararımız degısebılır babamız askerde ona daha kararımı soylemedım bakalım begenecekmı :)

valla bende ayşe mina koymak ıstıyorum ama bakalım daha var kararımız degısebılır babamız askerde ona daha kararımı soylemedım bakalım begenecekmı :)

Canım sanırım minanında kötü bi anlamı vardı sende o linke bi bak istersen

bızım oglusumuzun adıda YAGIZ olacak hayırlısıyla...babası YAGIZEFE olsun dıor ama bakalım...
egerkı kız olsaydı ASYA yada DEFNE dusunuorduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…