2009 mayıs bebişlerinin ve annelerinin beraber fotoları :)))

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
Kızlarrrrr nisan annelerinde gördüm çok beğendim, hadi bizde tomurcuklarımızla beraber çekildiğimiz fotoları ekleyelim buraya :)))a.s.

abooo dur kız yarın şöyle güzzel bir foto çekinelim de oğluşumla,öyle ekleyim:))) şimdi pijamalarla ney görüntülenmeyim:))

ılk fotolar bizden gelsin :)))a.s.

Son düzenleme:
anne pek görünmüyor ama bebiş çok tatlı maşallah yanaklarını yerim ben onun tombiş olmuş şeker şey

49n5zwdv3nhnn8v03536.jpg

urkx3cbb7v9y3d58595u.jpg

sv8mx5sn8lyz1cps0s4.jpg

rk2fvblxvewp6wh2f5i.jpg

shq6ydk71bby9gol8p6l.jpg

0303fz2pchmvf222rq7.jpg

anne pek görünmüyor ama bebiş çok tatlı maşallah yanaklarını yerim ben onun tombiş olmuş şeker şey

Teşekkürler teyzesi, sizdende bekliyoruz ana oğul pozu :)))
Buda anneli olsun zaman :)))
a.s.

Son düzenleme:
Şirine sağol cnm, sendende bekliyruz :)))
Birsencim döktürmüşsünüz maşallah size :)))

abooo dur kız yarın şöyle güzzel bir foto çekinelim de oğluşumla,öyle ekleyim:))) şimdi pijamalarla ney görüntülenmeyim:))

:))) tomurcuklarımızla her halimiz güzel şekerimm yarına bekliyrum he Şeniz

BURCU BIRSENN SUPERSSINIZZZZZ cok seker cıkmısınız bırsen kıs hakkaten dokturmusun bacımmmmm...........
BURCU KIS kaganın agzı sana benzıyo bacımmmmm cene dudaklar tıpkı sen maşallahh boncukumaaaaaaaaaaaaaa
hepınıuze maşallahhhhh:nazar:

burcu bacım ıyıkı acmısın bacım bu baslıgı ole bı son cektıım pc dekı resımlere baktımda ben hıc oglusla foto ceklılmemişim yafsss hep tek cekmışım kuzumuuu:(((yarın ılk işim resım cekılmek olcak ogluşllaaaa soyup gıydırıp cekcem tabı keyfı yerınde olursa:)))amaq bı foto yuklıcem şimdi bende gelıyoo az sonraaaaaaaaaaaaaa:)))
bıde kızlar ben foto yuklerken 320x240 secıom cok kucuk oluyo 640x480 cok buyuk sız hangı boyutta yukluonuz bacım bunuuu

cimg0209m.th.jpg
[/URL][/IMG]

nişanlımın elini tutaayım drken eldıvenını cıkardım yafsss ıyıde temas etmek ıstedık haralde anlamıolar bu anneler bizi:)))

Son düzenleme:
BURCU BIRSENN SUPERSSINIZZZZZ cok seker cıkmısınız bırsen kıs hakkaten dokturmusun bacımmmmm...........
BURCU KIS kaganın agzı sana benzıyo bacımmmmm cene dudaklar tıpkı sen maşallahh boncukumaaaaaaaaaaaaaa
hepınıuze maşallahhhhh:nazar:

ŞenizŞenizSağl bidenemmŞeniz
burcu bacım ıyıkı acmısın bacım bu baslıgı ole bı son cektıım pc dekı resımlere baktımda ben hıc oglusla foto ceklılmemişim yafsss hep tek cekmışım kuzumuuu:(((yarın ılk işim resım cekılmek olcak ogluşllaaaa soyup gıydırıp cekcem tabı keyfı yerınde olursa:)))amaq bı foto yuklıcem şimdi bende gelıyoo az sonraaaaaaaaaaaaaa:)))
bıde kızlar ben foto yuklerken 320x240 secıom cok kucuk oluyo 640x480 cok buyuk sız hangı boyutta yukluonuz bacım bunuuu
Hadi bekliyruz cnmmmmmmmm, ben 600e 450vyüklüyrummm
cimg0209m.th.jpg
[/URL][/IMG]

nişanlımın elini tutaayım drken eldıvenını cıkardım yafsss ıyıde temas etmek ıstedık haralde anlamıolar bu anneler bizi:)))

Şimdiden çapkın olmuş bu yağız oğlan anacımm :))) sende çk güzel çıkmışsın cnmm
a.s.
Burcucum,Birsom,Aslıcım hepinize maşallah :nazar::nazar:

Teşekkr ederisssss sizdende beklerissss
a.s.
sizi de bekliyoz sibel hanım:)

Sizinki nerde kaldı ayşe hanımmmmm:oklava:

çok ama çok güzel çıkmışsınız hepinizde. bayıldım resimlere...
en kısa zamanda bende ekleyeceğim inşallah canlarım hepinizi öpüyorum

Back
X