Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne pek görünmüyor ama bebiş çok tatlı maşallah yanaklarını yerim ben onun tombiş olmuş şeker şey
abooo dur kız yarın şöyle güzzel bir foto çekinelim de oğluşumla,öyle ekleyim:))) şimdi pijamalarla ney görüntülenmeyim:))
yağızın nişanlısı KK'dan mı? ben tanıyom sanki kaynanayı:))
BURCU BIRSENN SUPERSSINIZZZZZ cok seker cıkmısınız bırsen kıs hakkaten dokturmusun bacımmmmm...........
BURCU KIS kaganın agzı sana benzıyo bacımmmmm cene dudaklar tıpkı sen maşallahh boncukumaaaaaaaaaaaaaa
hepınıuze maşallahhhhh![]()
Hadi bekliyruz cnmmmmmmmm, ben 600e 450vyüklüyrummmburcu bacım ıyıkı acmısın bacım bu baslıgı ole bı son cektıım pc dekı resımlere baktımda ben hıc oglusla foto ceklılmemişim yafsss hep tek cekmışım kuzumuuu((yarın ılk işim resım cekılmek olcak ogluşllaaaa soyup gıydırıp cekcem tabı keyfı yerınde olursa:)))amaq bı foto yuklıcem şimdi bende gelıyoo az sonraaaaaaaaaaaaaa:)))
bıde kızlar ben foto yuklerken 320x240 secıom cok kucuk oluyo 640x480 cok buyuk sız hangı boyutta yukluonuz bacım bunuuu
[/URL][/IMG]![]()
nişanlımın elini tutaayım drken eldıvenını cıkardım yafsss ıyıde temas etmek ıstedık haralde anlamıolar bu anneler bizi:)))
Burcucum,Birsom,Aslıcım hepinize maşallah![]()
sizi de bekliyoz sibel hanım:)