ilk maşallahhh bendennnnnn

çok durgun çıkmıuş kuzum hastaykenmı cekmıstın alısık degıl benım bunyem defneyı böle gormeyı güler yüzlü pozlar istıyorum
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben sana yardım edeyim a.s.
ImageShack® - Online Media Hosting bu adrese gir. Browse kısmından istediğin resmi bul. Yükleme Seçenekleri / Yeniden boyutlandır resim >> kısmını seç. Resim yeniden boyutlandır: bölümünden 640x480 olanı seç. Şimdi yükle de. Açılan sayfada forum kodu yazan yerin karşısındaki linki kopyalayıp yapıştır direk buraya. Küçük resim olarak çıkar. Biz üstünü tıklayınca büyür. Sorunda çözülmüş olur a.s.
Semra ve Pınar çok şekersiniza.s.
TESEKKURLER BURCUCUM COK SAOLolumunekankayizsmileEMINIM KAGANIMADA COK YAKISMISTIR HIRKAopuyorumnanaktanKuzularımada annişlerinede kcaman bi maşallah :)
Aysuncum çok güzel çıkmışsınız cnma.s., recebimde büyümüş maş., üzerindeki hırkanın aynısını annemde örmüştü aynı yünden hemde :)))) çok yakışmış kuzucuma , motorsikletçimi olcak ne :)))
COK SAOL CNM RECEP VE BEN COK TESEKKUR EDERIZopuyorumnanaktanCNM BEN ILK DEFA BU SITEDEN YUKLEDIM VE OLDU O YUZDEN NE SORUN VAR BILMIYORUMaysuncum recep çok tatlı olmuş kocaman olmuş maş... tabi sende çok güzel çıkmışsın:))
aysun ya bu site açılmıyo bitürlü sen nasıl yükledin kız resmi??
SAOL PINARCIMopuyorumnanaktanMaşallah canım çok güzel çıkmışsınız a.s.
TESEKKURLER TULAYCIMopuyorumnanaktanaysuncum maşallah ne güzel çıkmışınız...
COK SAOL CERENCIMopuyorumnanaktanAYSUN CANIM MAŞALLAH KUZUŞADA SANADA PEK GÜZEL ÇIKMIŞINIZ ANNE OĞUL![]()
COK TESEKKURLER SıBELCIMopuyorumnanaktanAysuncum çok tatlısınızopuyorumnanaktan
TESEKKURLER TUBA TEYZESIopuyorumnanaktansemracim ve aysuncum ve totikleriniz cok tatli cikmişsinizz a.s.
AMIN CNM COK SAOLopuyorumnanaktanaysuncum semracım cok guzelsınız kızlarrrr
rabbım kuzularımızı hıcc ayırmasın yanımızdan koynumuzdan :Saruboceq:
TESEKKUR EDERIZ ESENCIMopuyorumnanaktansemracım Aysuncum çok güzel görünüyorsunuz miniklerinizle birliktea.s.
ilk maşallahhh bendennnnnn
çok durgun çıkmıuş kuzum hastaykenmı cekmıstın alısık degıl benım bunyem defneyı böle gormeyı güler yüzlü pozlar istıyorum
PINARCIMMM maşşşalllah kuzumada sanada canım çokk güzel çıkmışsınız tü tü tüüüüü![]()
sağol canım en kısa zamanda yükleyeceğima.s.
çok güzel çıkmışsınız canım maşallah![]()
pınarcımmm çok tatlı çıkmışssınız maşallah.
Semra ve Pınar çok şekersiniza.s.
semracım ve pınarcım sızlerde cok harıka gozukuyorsunuz bebıslerınızle
maşallah çok cici anne ve kızı
pınarcım maşşallah cnm çok güzelsiniz ya defnoş'un dudakları hep bükük yaaa yerim onları ben... hep ağzı açık kuzumun:))
maşallah çok güzelsiniz
maşallah kuzucuklarımıza:)))
[/URL][/IMG]![]()
buda kızımla biz yanımdakide küçük cimcimem yeğenim