canım hani ankara yolu üzerinde poyraz dügün salonuna eger gitmediyseniz bir gidip görün derim ikinci kattaki çok hoşuma gitti fiyatı da 2,400 ytl eger belediye düğün salonu olmasaydı orasını tutçaktık birde bende kestelde oturuyorum kınayı gürsuda yapmayı bence düşün artık düğüne gelcek misafirler uzak olduğu için gelmeyebiliyorlar ve kestelle gürsu çok yakın olmasına ragmen arabası olmayanlar iki minübüs değiştircekler düğün solonunu tercih ederken ulaşımıda göz önünde tutun bence ben sana gezdiğimiz yerlerin fiyatlarını yazayım belki fikir olur senin için poyraz birinci kat 1800 ikinci kat 2400 kafkas dügün salonu 2700 kilim düğün salonu 2750 ipek dügün salonu 3000 kestel konutlarda havuzlu bahçe dügün salonu 1600 (emin değilim yanlış hatırlıyo olabilirim) eger dügünün yazın olcaksa havuzlu bahçede kına veya dügünün yapabilirsin çok güzel benim ki mayıs oldugu için orasıda açık olduğu için havalara güvenemediğim için orası olmadı okyonus ve yuvam dügün salonlarınıda gittik onlar kapalıydı fiyatlarını bilmiyorum tabiki bu fiyatlar bize verilen fiyatlardı canım birde dügün salonunu hakkında karar verirken hem ulaşım hemde size verilen hediye fotograf sayısını çekim süresini ve bir sürü fotograf çekiyolar onların hepsini almak zorunda olup olmadığınızı ve bir fotografın fiyatını da konuşun derim hadi kolay gelsin