2009 Mayıs Kuzularının Doğumgünü Hazırlıkları

sibiko

S'agapo Manula...
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
2.214
1
116
42
İstanbul
Mayıs kuzularımızın yavaş yavaş doğum günleri yaklaşıyor.zemuszemus

Heyecanlı hazırlıklarımızda başlıyor aslında.

Ben yaklaşık 1 aydır neler yapıcam diye kara kara düşünüyorum.eyvahedigeldismile

Burdan neler yapıcaz,nasıl bir organizasyon olucak,menülerimiz,pasta seçimimiz,süslemelerimiz ve diğer alternatifler hakkında yazışmaya başlayalım.Birbirimize fikir vermiş oluruz diyorum.Ne dersiniz

sibelcim süper fikir. ben sadece menümdeki birkaç şeye karar verdim.
kümbet pasta.ıspanaklı yaş pasta(ceyda için yapıcam özellikle banumun kızkardeşi) 3 renkli börek minik peynirli pastane poğaçaları çikolatalı portakal şekerlemesi tek lokmalık elmalı pastalar): bunlar arkadaşlarım ısrarla yapmamı istedikleri şeyler.ama daha farklı şeylerde olucak.önce doğm gün olanlar yapsın bende kopya çekerim ordan biraz daha:))

tülaycımmmmmmmmmmmmmm süpersinnnnnnnnnnnn tatlım durununkindede isterim destek:)))))))))))

tülaycımmmmmmmmmmmmmm süpersinnnnnnnnnnnn tatlım durununkindede isterim destek:)))))))))))

canım heraldeee . bir kere kurabiyeleri benden:) ama o anki duruma göre birkaç çeşit daha yaparım): olmassa tam desteğe kardeşimi gönderirim size:)a.s.

Tülaycım süperrsin.Şu yazdıklarının detaylı tarifinide isterim.Kopya çekeceğimde.:kedi:

Tülayyyyy canım yine döktürücen demekki vallahi süper,senden hangi tarifi yapsam güzel sonuç alıyorum maşallah :))) şu yaşgünü tariflerinden bende istiyorum, diş buğdayındaki tarifleride göndermedin bana bekliyorum onlarıda bak unutmadım sositososito

Tülayyyyy canım yine döktürücen demekki vallahi süper,senden hangi tarifi yapsam güzel sonuç alıyorum maşallah :))) şu yaşgünü tariflerinden bende istiyorum, diş buğdayındaki tarifleride göndermedin bana bekliyorum onlarıda bak unutmadım sositososito

burcu canım atlamışımdır kusura bakma..bu arada nerlerdesin sen msn de yoksun valla özleidmmm seninle sohbeti:)).. canım sen hangi tarifi istersen veririmm..

daha çok ayrıntılı düşünmedim ama "1" şeklinde kurabiye kalıbı alıp kurabiyelrimi öyle yapmak istiyorum. bide doğumgününe oğlumun arkadaşları geleceği için evin her tarafına balonlar şişirip bırakmayı düşünüyorum. diş buğdayında çok heveslendim yapamadım, doğumunda hazırladığım gibi şekerler süsleyip gelen misafirlere dağıtmayı düşünüyorum.

ama kızlar,gündüz mü yapsam akşam mı yapsam karar veremedim. ne dersiniz? akşam yapsam herkes eşleriyle gelecek. çok kalabalık olacak o zaman. gündüz yapsam daha eğlenceli olur ama o zaman da babamız yanımızda olmaz. kararsız kaldım??

Tülaycım hepsini :kedi:

Diğer sayfalarda görmüştüm arkadaşlar beğendiklerinin tariflerini detaylı yazmışlardı sende bu konuda önderlik etsen süper olur

ceencim ben geçen sefer akşam uaptım ve dediğin gibi çok kalabalık oldu bişey anlamadım bu sefer zaten selininmin d.günü h.içi o zaman ailecek kutlucaz haftasonuda arkadaşlarım ve bebişleri olucak. kalabalık olunca çok fazla anlamıyorsun eğlenceden:(

tamam sibelcim. hepsini yazarım. gün içind efırsat bulursam yazarım. hangi sayfa bana söylersen bi bakayım .

kızlar durunun doğumgününü akşam yapmayı düşünüyorum çok sevdiğim dostlarımla birlikte bende 1 yaşa özel bebek şekerleri yaptıracağım kısmetse 19 mayıs zaten işyerindede izinli oluruz benim için avanta olacak hazırlıklar için
menü konusunda tülaycımın ve kardeşinin desteğini alacağım gül kurabiyelerimizi tülaycım yapacak kısmetse:))))))

Tülaycım Nisan anneleri topiğine bakabilirsin onlarda doğum günü menümüz yada hazırlıklarımız diye yazmışlardı başlığa.

bakıyorum baya fikirler varmış masallah bizlere ben en sonlarda kutlayacagım için hepinizden kopya cekerim artık
valla ben gündüz yapıcam ama aksamada dedelerde ister tabi babada onun için kızım dogum günüde pazara denk geldiği için cumartesi gündüz yapıcam pazarda aksam annemler ve kayınvalidelere yapıcam herkesizn gönlünü almıs olucam
bende balon düşünüyorum ama hani parlak ve sekilli olanlar var ya cok pahalı olmazsa onlardan istiyorum bide gelenlere bi şeyler vermrk istiyorum hatıra olarak ama daha bulamadım neyse bana cok zaten izmire gitcem ya ordanda bişiler alırım olmazsa:)

tamam sibelcim bakıcam. ve müsait olduğum her fırsatta yazıcam tarifleri.bu arada bide böğürtlen soslu kek yapıcam oda var.

banucum tabi yaparım.kızalr yakın olsanız sizlerede birkaç bişey yapardım özellikle gül kurabiyelerimden yapmak isterdim yenilebilen incilerle süslemek istiyorum. çok şık ve güzel oluyorlar.

bizimki 24 nisan. 23 nisan cuma ya geldiği için o arada 3 gün tatiliz.çok güzel denk geldi. 23 nisan da yaparım hazırlıklarımı. bende süsler alcam,balonlar şişireceğim. minik doğum günü davetiyeleri var arkadaşları için onlardan dağıtacam çağıracağımız kişilere. kesinlikle eğer fikrim sonradan değişmezse 1 şeklinde pasta yaptıracam. şu anda bu kadar bakalım düşündüklerim o zamana kadar daha birşeyler ekleyeceğim. haaa birde saçlarımı boyatacam kaydirigubbakcemile3

bende mayıs annesi olarak saclarımı boyatayım bariikaydirigubbakcemile2

Back
X