2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

bende uzun zanmandır kılo veremeyenlerdenım 69 dum tam 1 ay oldu ıse baslayalı tartıldım 67.5 olmusum gıttı 1.5 kılo bu ıs ıns zayıflatır benı

Ben gittikçe kilo alanlardan olmaya başladım.
iki gün önce hayatımdan şekeri çıkardım. içinde şeker olan hiç birşey yemeyeceğim (meyveler hariç tabiki) 60 kiloyu görene kadar. kendime ceza verdim. aama çok boşluk hisstettim. Atıştırdıklarımın hepsi şekerli şeylermiş.

12 martta 72,3 kiloyum bir ay sonra sadece şekeri keserek kaç kilo verecem bakalım.
12 nisana kadar görüşmek üzere
umarım vereririm:((

ben 12 nisanda görüşürüz demişim ama haziranda ancak aklıma geldi. gerçi nisanda gelsem sonuç aynı olacağından bişey farketmezdi.
Ama son bir ayda Özgü sağolsun "annem kendi başına veremiyecek nasıl olsa bu kiloları " diye düşündü ve bana bu konuda çoooookkk yardımı dokundu.
Kızımın çıkması gereken 8. diş yerine 4 tane azı dişlerimiz aynı anda gelmeye karar vermişler. Ama nasıl bir ağrı yapıyorsa hiç uyku yok. aralıksız 1 saat uyumuyor son 3 haftadır nerdeyse. sürekli mememde beni sömürüyor. Tabi bende de uyku yok. eşimde de durmuyor artık. yalnıızım ve çıldırmak üzereyim umarum biran önce çıkartır da rahatlarım.

Sonuca gelecek olursak 66.8 kiloyum. tartıya çıkınca sevinmiyo değilim hani yani.
ama tam uykuya dalacakken Özgü'nün çığlığını duyunca yalnızlığıma kahroluyorum ve sürünerek kalkıyorum.

ay iyiki kaç kilo verdim diye yazacaktım.içimi dökmüşüm hafiften. kusura bakmayın kızlar

Benn de 64e kadar düşmştüm. Daha fazla düşemiyordum. Baktım böyle olmıcak, spora başladım. 3 ay kadar spor yaptım ve 56 kiloya düştüm. Spor salonunu bıraktım şu anda ama evde pilates yapıyoruım. Spor yapmadan göbek gitmiyor bilginiz olsun.

bende 65 im diyelim hala 5 kilom var acai berry aldım bakalım p.tesi baslıcam ne kadar faydsı olacak

kızlar hepiniz verme taraftarısınız ama benbiraz almak istiyorum şöyle 2 kilo kadar.48e düştüm çıkamıyorum.doğumda 65tim ne güzel tombiş tombiş.kışın 57 olmuştum 2 ayda 9 kilo gitmişti
gidiş o gidiş:(

Back
X