2009 Nisan Anneleri 2. Bebek Ne Zaman?

2009 nisan anneleri 2. bebişi düşünen var mı?

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .
eheheheh ya yapsammı yapmasammı 2. yi ondan bile emin değilim. etrafımdaki herkes yap dio bende sizin ağzınızı arıorum işte cesaret lazım çünkü gerçekten zor büyüyo bir tanesi bile

ya diorumki acaba doğursamda ikisi bir arada çıksa zor zamanlar bir anda bitse sonra rahat mı etsem. sonra diyorum dur çiçek can daha çok küçük. ve sonra gece mama vermeye kalktığımda uykudan kafam düşerken dşyorumki çiçek sen salak mısın ne ikincisi yaa büyüt bunu bu yeter sana. off

eheheheh ya yapsammı yapmasammı 2. yi ondan bile emin değilim. etrafımdaki herkes yap dio bende sizin ağzınızı arıorum işte cesaret lazım çünkü gerçekten zor büyüyo bir tanesi bile

eheheh forumda yazdım ki aynısını sen burda itiraf etmişsin çiçek :)) sen bu gidişle yapacaksın bence.ben 5 yıl sonrayı işaretledim 35e varmadan yapıcam inş.

çiçenk ikisi birden çıkar çkmasınıda 3.yü de istersin sana söliim çünkü bebek özleniyo bu benim düşüncem
o yüzden ben 2.yi anca 4-5 sene sonra kısmtse

bende tek asla diyen kendimi sanıyordum biri daha demiş ama keşke sadece düşünmüyorum 2. çocuğu seçeneği olsaydı ..asla asla dememek lazım yaa :)))

kız sultan haklısın bebek özlemi çekiim biraz di mi çünkü şuan hiç çekmiorum hatta yazamıorum cancan klavyeyeye vuruyo bütün harfler karışıo ehehehjeh

bende tek asla diyen kendimi sanıyordum biri daha demiş ama keşke sadece düşünmüyorum 2. çocuğu seçeneği olsaydı ..asla asla dememek lazım yaa :)))

eheheheh ben tek çocuğum bir çok avantajı var bunu herşey senin oluyo tüm ilgi tüm mal varlığı tüm sevgi....vs ama bi eksikliği de oluo tabiiii . bilmiorum karar veremiyorum zor bir konu. hele ki özel okul fiyatları 25000 tl civarındaysa daha da düşünülmesi gereken bir konu bu 2. çocuk

bence çocuğun nasıl yetiştiği önemli çünkü tek çocuk olanlar tek olabilir kardeşi olanlarda mutlaka kardeş olmalı diyo demekki herkes halinden memnun bende tek çocuk olarak hep halimden memnundum bi eksiklik hissetmedim o yüzden ela mutlu olsunda tek çift farketmez..
amaaaa 2. delirirde yaparsam sadece ela ya kardeş olsun diye,ben çok vicdan yaparım2. çocuğa karşı,Bunu keyiften yaptık onu ihtiyaçtan gibi,yok yapamam ben ööle :) tabi olunca onu da çok seversin ama böyle düşününce çok kötü bencee

bence çocuğun nasıl yetiştiği önemli çünkü tek çocuk olanlar tek olabilir kardeşi olanlarda mutlaka kardeş olmalı diyo demekki herkes halinden memnun bende tek çocuk olarak hep halimden memnundum bi eksiklik hissetmedim o yüzden ela mutlu olsunda tek çift farketmez..
amaaaa 2. delirirde yaparsam sadece ela ya kardeş olsun diye,ben çok vicdan yaparım2. çocuğa karşı,Bunu keyiften yaptık onu ihtiyaçtan gibi,yok yapamam ben ööle :) tabi olunca onu da çok seversin ama böyle düşününce çok kötü bencee

di mi ya çok karışık bi konu aslında bu. bak sende tek çocuksun ikilemde bırakıyor bu bizi sanki ikinciyi doğurursam ya onunla gerektiği kadar ilgilenemezsem veya ya can ı ihmal edersem. naparım ben.

biraz daha var dedim ben de.. istiyorum kesin ama önce sağlık sorunumu düzeltmeliyim. çünü bugün başladım ilaç kullanmaya ve sanırım ömrümün sonuna kadar da kullanacağım!..
ama doktor olur dediği zaman ilacın dozu yükseltilecek ve o zaman ikinci için çalışmalara başlarım :)))
sultan'a katılıyorum aslında bebek özleniyor bence de...
ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki her istediklerini yapabileceğim eğitimlerini tamamlatıp kısmen de olsa geleceklerini garanti altın alabileceğime inansam ve tabii önemli bir nkta da evde olsam çalışmasam 4 çocuk doğururdum... :kedi:

herkesin büyütülme şekli kendini etkiliyo bence mesela benim arkadaşım ilk çocuk ve kardeşi olunca daha az ilgi gördüğü dönemleri çok iyi hatırladığı ve yaşadıklarını çocuğuna yaşatmak istemediği için tek yapıcam mutlaka diyordu ve yine annesinin çalışmasını hiç istemezmiş küçükken o da çocuğu olunca hemen işi bıraktı çocuğu 3 yaşına gelince başlıcak tekrar işe..ama ben dediğim gibi halimden memnundum ela da tek olabilir diyorum..sanırım yetişme tarzı ve yaşadıklarımızın da etkisi olacak bu çocuk sayısında :))

Çiçek,kız ben 2.yi hiç düşünmüyorum,ama sen insanın aklına sokuyorsun valla:-)))

bende ıkıncıyı duşunuyorum ama selenın bıraz daah buyumesı lazım şöyle 3 yaşına gırsın bı kısmetse ondan sonra ben nebıleyım tek çocuk taraftarı olmadım hiç eşim tek çocuk ve zor bı ınsan selenınde öyle olmasını ıstemıyorum

benim iki tane zaten biliyorsunuz aralarinda 2.5yas var tam olmasada planli bi bebek reha yani soleki biz kasim gibi planlarken temmuzda hamile kaldim bi 4ay erken oldu ama iyide oldu
zor evet ama dusununce 2yil sonra rahata erecegim o zaman kendime ayiracak zamanimda olacak ama ara verseydim 5yil biri 5te biri tam 10yilim cocuk pesinde gececekti zaten karsta gidecek yerde yok evde oturuken cocuclarimda buyumus oldu gitttigim yerde kresede verince ohhhhh deymeyin keyfime BIIZNILLAH
TABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII benim babalik duygulari asiri gelismis kocam 3.diye tutturmazsa
biz ikimizde kalabalik ailelerin cocuklariyiz ve cok memnunuz tipik iki cocuklulardan olmayida pek dusunmuyoruz o yuzden sanirim 3e tamamlicazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bende 3.ler ne zaman topigimi acsam ki 23te 3olur nedersinizzzzzzzzzzzzzz hehehe

Back
X