• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 nisan anneleri

Sat 24 Temmuz. Haziran ayında bir düşük yaptım 6 haftada kürtaj oldum. 5 Eylül'de gebe oldugumu öğrendim.hastaneye gittim kan bile almaya gerek duymadı Dr beta hiç goremedim bile.karindan ultrasondan bakınca keseyi ve bebeği gördü vajinal bakalım daha iyi görelim dedi ve kalp atışını görüyorum dedi.bana dinletmedi ama daha erken dedi.ve 5+6 hafta dedi.hatta 2. Bir kese daha var ama o sağlıksız gibi gelişmez büyük ihtimal dedi.benim gibi olup sonradan ikinci kesesi gelişip ikiz olan varmı acaba

Sat 24 Temmuz. Haziran ayında bir düşük yaptım 6 haftada kürtaj oldum. 5 Eylül'de gebe oldugumu öğrendim.hastaneye gittim kan bile almaya gerek duymadı Dr beta hiç goremedim bile.karindan ultrasondan bakınca keseyi ve bebeği gördü vajinal bakalım daha iyi görelim dedi ve kalp atışını görüyorum dedi.bana dinletmedi ama daha erken dedi.ve 5+6 hafta dedi.hatta 2. Bir kese daha var ama o sağlıksız gibi gelişmez büyük ihtimal dedi.benim gibi olup sonradan ikinci kesesi gelişip ikiz olan varmı acaba
Bu arada 2 yıldır Bebek istiyoruz sebepsiz infertilite dendi.ocak ayında aşılama yaptık olmadı.mayis ayında doğal gebe kaldım 6 haftada kürtaj oldum kalp atışını hiç duymamıştık

Selamlar bizde 6 haftalık olduk Allah'a çok şükür 🙏 4. Hamileliğim 3. Bebeğim olucak ama 3. Bebeğim tüp bebek Rabbim kucağıma almayı nasip ederse Nisan sonunda olucak doğumum sezeryan olacağı için Rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin

Back
X