2009 Nisan Anneleri 2. Bebek Ne Zaman?

2009 nisan anneleri 2. bebişi düşünen var mı?

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .
bi de bu konuya el atayım.
ben de 2012 diyenlerdenim.hesaplamalarıma göre erkek senemiz 2012:)
şaka bir yana. ben de 3-4 yaş araları olsun istiyorum.ideal bana göre. hatta ben ce 3 yaş arayla 2 kız süper olur ama eşim erkek istiyo. tabi önce sağlıklı olsun da gölünde erkek var biliyorum.
ben de kesinlikle 2.ye 1. kadar özenli hazırlanmak davrnmak istiyorum kızlar. tabi bizim bızdıklar izin verirse. ama öteki türlüsü bana da haksızlık gibi geliyo. çiçek çim sen de bence kıyamazsın cancana şimdi dimi? çok zor bence 2 yaş ara.
ben biraz tek çocuk olmanın tadını enazından 3 4 sene selen de ben de çıkaralım istiyoerum.
ama kazara hamile kalırsam üzülürmüyüm hiç üzülmem kısmet derim.
ay çok karışık yazdım ama özetle 2012 de ben de varım...
fatoşun tezini doğrular bi hikaye de ben de var. bi arkadaşım bebekken ailesine kök söktürmüş.bi yaygaracıymış ki adını "seda" koymuşlar. babası kesinlikle 2. yi istemem demiş. kardeşi olmuş. sessiz sedasız bişey. o cesaretle 3. yü de yapmışlar valla.
eşimde geçen diyo ki aynı modelden bi tane daha yapalım. ben de dedim ben kendimi 2. belki uslu olur diye teselli ediyorum sen ne diyosun:)

ehehehehe inşallah uslu olur ya da biz tecrübeli oluruz o da ayrı konu şekercimm inşallah Allah sana bir oğlan bana da bi kız verir yaaaaaaaaaaaaa

bana kalsa ela iki yasini doldurduktan sonra istiyordum ama esim ilk bebekte oldugu gibi bundada cok israrci.. oyuzden iki aydir korunmuyorum buay reglim 4gun gecti ama idrar testleri negatif diyor bakalim nolcak

Back
X