2009 Nisan Anneleri Bebişleriniz Yürümeye Başladı mı?

Fatos3458

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
2.254
2.606
333
Benim bebişim henüz yürüyemiyor,aramızda bebişi yürümeye başlayan varmı acaba?İlk burdan duyuralım yürüdüklerini olur mu?alkisalkisalkis

benim bebişim de yürümüyo daha. iki elinden tutunca gidiyo tabi. dünden beri tek elle de ilerliyoruz yavaş yavaş.yürüteçte ise uçuyo.yürüselermi daha ii acaba yoksa bu hallerimi?hiç büyümesin istiyorum bu hali çok tatlı kuşumun :)))

benim bebişim de yürümüyo daha. iki elinden tutunca gidiyo tabi. dünden beri tek elle de ilerliyoruz yavaş yavaş.yürüteçte ise uçuyo.yürüselermi daha ii acaba yoksa bu hallerimi?hiç büyümesin istiyorum bu hali çok tatlı kuşumun :)))

Bizimkisi kucak delisi olduğu için ben şahsen yürümesini istiyorum,yoksa fıtık olucam maazallahkafamçokkarıştıyürüteçte benimkiside uçuyorkaydirigubbakcemile4

oğuz yürüyor. maşallah.çok çalıştık ama.günde 3 posta öğün gibi yürüyüş çalışmaları yaptım yorulana kadar.10-15 adımı buluyor kendi başına yürümesi.haftaya koşu çalışmalarına başlarız:)

bizimkide bi süre ayakta duruyo tutunmadan sadece şimdilik ama yeliz ve esenin bebekleri yürüyoo..selenle idilde adımlamaya başlamışş..maşallah hepsinee

bizim kızda 9 aylık yürümeye başladı biz bişey yapmadıkk:) 9 ayına kadar ne emekleme ne sıralama hiç bişey yapmıyordu 9 aylık sıralamaya başladı 3 gün içinde ellerini bırakıp yürümeye bütün enerjisini o güne saklamış :)))

süpersiniz yaa yürüyen bebişler maşallah. bizimki sadece ayakta durabilio bi süre sonra popo üstüne gümm die düşüo eheheheh

keremde yürümüyo daha.heryere tutuna tutuna gidiyo.

ama çok hızlı emekliyoruzzz :))

ben yürüsün diye bi şey yapmıyorum.zamanını en iyi kendisi bilir diye düşünüyorum.zaten keremde şimdilik pek istekli degil yürümeye

Benimki de sıralıyor, bir de bizde tomy ilk bisikletim var, ona tutunup kendisi hızlı hızlı yürüyor. Çok güzel bir şey, tavsiye ederim. sonra da bisiklete dönüşüyor. Üzerinde oyuncakları da var. oyuncakların oldugu bölümü isterseniz cıkarabiliyor yanınızda götürebiliyorsunuz.

Eklentiler

• $mTOM-5872_1.webp
    $mTOM-5872_1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 76
Nisan ben de Tomy nin kini görmüştüm ama ,boyu alçak gibi gelmişti bana,kızımı da götürüp denemdim hiç,karar veremedim ,kızımın boyuna uygun olur mu alçak gelir de kullanamazsak diye.Sizde durum nedir?Kullanışlı mı?

keremde yürümüyo daha.heryere tutuna tutuna gidiyo.

ama çok hızlı emekliyoruzzz :))

ben yürüsün diye bi şey yapmıyorum.zamanını en iyi kendisi bilir diye düşünüyorum.zaten keremde şimdilik pek istekli degil yürümeye

Emekliyen bebeklere hep özenmişimdir,aksine bizimkiside emeklemeyi hiç sevmiyor.istese emekler ama çığlık çığlığa ağlıyo yere bırakınca.kucakcı hain ne olacak:mymeka:

bendeeee..bende emekleyen bebeklere bayılırdım allahtan ela da emekliyor nasılsa yürüyecek ama emeleyince acaip sevimli oluyolar popoları sallaya sallaya :)) daha bi bebek gibi oluyo ben nerdeyse geç yürüse sevinicem o kadar yanii :))) hayatının hiç bi döneminde emeklerken görmücez ki yürüdükten sonra :(

Back
X