Gittiğim düğünde rezil oldum 🤣🤣

Rezil olmamışsnz ki rezil etmişsiniz zavallı adamı size inanıp halen adama o gözle bakan bile olacak belki.
Adam orda ne geziyordu ne yapıyodu arkasından seslendim baktı tuvalete koştu hemen yanı görumcemin çantasıni değil benimki açık olsaydı parayıda almıstı belki emin değilim o yüzden bu şekilde anlatıyorum hakka girmemek için kendi tarafından sizingibi ciddiyetle yaklaşamiyorum öle olsaydı kamera kayıtlarınada bakardım

Adam orda ne geziyordu ne yapıyodu arkasından seslendim baktı tuvalete koştu hemen yanı görumcemin çantasıni değil benimki açık olsaydı parayıda almıstı belki emin değilim o yüzden bu şekilde anlatıyorum hakka girmemek için kendi tarafından sizingibi ciddiyetle yaklaşamiyorum öle olsaydı kamera kayıtlarınada bakardım
Düğün orasıı siz ne geziyorsanz o da öyle geziyor. Büyük ayıp yaptınız dua edin ki şikayetçi olmamış sizden. Komik de değil ben olsam aksine anlatmaya çekinirimm hshsjs siz hangi kafayla buraya anlattınız ki 🤣 yine mi 2 saatlik uykuylasnz ya da regl misnz.

Düğün orasıı siz ne geziyorsanz o da öyle geziyor. Büyük ayıp yaptınız dua edin ki şikayetçi olmamış sizden. Komik de değil ben olsam aksine anlatmaya çekinirimm hshsjs siz hangi kafayla buraya anlattınız ki 🤣 yine mi 2 saatlik uykuylasnz ya da regl misnz.
Bak ne güzel gülebiliyosun işte onu sana hiç izah edemeyecem şimdi

Ben izah etsem sen anlaman gülüm laf olsun diye konuşma varsa vercek cevabın daha yetişkin bı şekilde bekliyorum ama gelme bana böle işte kavga etcek yer aramayın çokmu mutsuzsunuz bee

Bak sen eğer ciddi bi şekilde açıp durumu izah edip bi de adama karşı mahçup hissettiğini yazsaydın yorumlar daha farklı olurdu. Senin tepki aldığın şey bu olaya gülmen. Çünkü komik değil

Resmen adam ifitraya ugramış.
Özür de dilemişsiniz anlarım ama o sonundaki emojiler ve yazdıgınız saçma şeyler özürün sanki mihayetini almış götürmüş

Bak sen eğer ciddi bi şekilde açıp durumu izah edip bi de adama karşı mahçup hissettiğini yazsaydın yorumlar daha farklı olurdu. Senin tepki aldığın şey bu olaya gülmen. Çünkü komik değil
Kendi düştüğüm duruma güldüm ne var bunda ya arkadaşlar hata yapabiliriz kimse Melek değil duyar kasabilirsiniz onada eyw bak ama siz hakaret ediyosunuz. Ben her insanın başına gelebilir diyorum umarım geldiğinded siz öyle yapın madem.

Merhaba arkadaşlar burda ilk kez konu açıcam aklıma geldikçe utanıyorum 🫢 gittiğim düğünde yer kalmadığı için üst kata oturduk ordada pek kimse yoktu görümcem ablam ben eşlerimiz çocuklarımız gittik neyse görümcem birini gördü selam vermek için aşşa gitti ablamda tuvalete kadar gitti ben çocuklarla yalnız kaldım düğünü yukardan izliyorum bir yandanda çocuklarla ilgileniyorum kafamı oturduğumuz masaya doğru çevirdim adamın biri bizim masadan hızla uzaklaşarak gitti bende masada duran çantalarımıza baktığimda birinin ön fermuarı açıktı benim çantamın o gözündede para var ben elimi attığımda para olmadığını görünce çantayıda alıp adamın peşinden koşturdum adam tuvalete girdi babamı çağırdım baba soyuldum koş diye o sırada babamın yanındaki herkes yanımıza geldi adam tuvalette afedersiniz işerken paramı aldın ver çabuk diye bağırmaya başladım adam tuvaletten çıkti ne parası dedi sonra ben elimdeki çantanın benim değil görümcemin olduğunu farkettim herkes etrafımızı sardı bakarız kameradan sakin ol bilmem ne ben dur bekle dedim yukarı çıkıp çantama baktığimda param yerindeydi 🫣 Allahım yer yarılsaydıda içine görseydim aşşa indim babamla adam tartışıyolardı abi hakkını helal et dedim pardon yanlış anladım falan o sırada benim teyzelerim annemin teyzeleri falan anlamadan dinlemeden öle çıkışma falan dediler neyse ben hala kendimi açiklamaya çalışıyorum falan bu arada 2 saatlik uykuyla duruyorum regl olmuşum ve aşırı panik bı insanım çocuklarla orda yanlız kalmam bile benim için panik atak sebebi yani 😅 Allahım affetsin 🫣aklıma Gupse özayın Lohusa filmindeki Fulya altına sıçmış sahnesi geldi. Herkes bana deliymişim salakmışımgibi baktı 🥲 böle bişey daha önce başına gelen varmı lütfen yalnız olmadığımı söleyin 😅
Yuhhh ya yuhhh

Dürüst olmayacan işte kötü hissettiğimi anlatıyorum ama anlamak istemiyo arkadaşlar
Bu şekilde anlatmadınız işte olayı ay ben çok kötü rezil oldum biliyomusunuz 🤣🤣🤣 diye bol gülme emojili, üstelik komik olaylar diye etiketleyip mizah sayfasında paylaştınız. 'Bana delirmişim gibi baktılar' diyorsunuz ya konu burda siz değilsiniz ki hanımefendi adamın başına gelenler. Bu olay başka birinin başından geçse konu bdv de açılır, başlığa da 'çok mahcup oldum birinin günahını aldım dün gece vicdan azabından uyuyamadım' yazılırdı.

Back
X