2009 Nisan Anneleri bizde doğum sırası listelerimizi yapalım

eee bizim normal olacak sanırım netcezz... 10 nisan 24 nisan arası olabilir demişti doktorummm... ama belli de olmaz haniii...:ecrin_bebek:

esenn senin son tarih 24 nisanmı benimde normal doğum bakalım 1-15 nisan arası dedi doktor 11 nisana kdr normal doğum yapmassam doktor gereğini ben yapıcam dedi bilmiyorum artık nabcas yha :( özlemini çektiğim yavrumu doğurmak çok gzelde sancı ve acılar da ürkütüyor insanı yani.. :s

merhaba,
bence kesinlikle normal olabiliyorsa normal doğumu tercih et. ben de 38 haftalık hamileyim kızım hala ters duruyor hamile kaldığım ilk andan beri hep normal istedim. ters durduğu için sezaryen diyor doktor..çok üzülüyorum. eşimle son ana kadar beklemeye karar verdik, etraftakiler doğum sancısı ile bebek döner diyorlar. Herşeyin doğalı iyidir bence..hem kendini psikolojik olarak hazırlarsan acılar canını çok yakmaz :)

ayy bende normal çok istiyorum ve benim oğlumda 38 hftlık inşallah sizinkide dönere hayırlısıysa normal olur doğumlarımız....

benimde artık bi doğum tarihim var her nekadar bebeğim sürekli sağ gösterip sol vursada:))) Şimdilik epidual sezeryan 9 Nisan günümüz ama dr. amcası bu bebek her an gelebilir diyo. bakalım beklicek mi 9 nisanı?

kızlar 17 nisan bızım tarıhımız suan normalgozukuyo dogumum,kı ıstesemde dr.sezercık yapmıyo zaten:1shok:napcam bılmıyorum cok korkuyorum ama evladım ıcın katlanıcam.Benım 1 nisan dogum gunum bıde gelıyomuş oglum erkenden ayyy ne guzelolurrrr....hihoyyyt hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın mevlammmmma.s.

Back
X