2009 Nisan Anneleri buraya

okuldan arkadaşlarım arıyo hergün teker teker doğurdunmu nezaman doğurcan diyee ben doğurana kadar insanları dokuz doğurtucam heralde şakkıdı

acele etme anacım zaten birincide olmadın boş ver bırak büyüsün tosunlar ama sana zararı olmadan heeee,ya bişi dicem neden bu bebeler erken geliyor yahu ben hiç anlamadım

lana cnm hayırlı olsun anlatsana nasıl oldu ne oldu bebeiş nasıl s en nasılsın nasıl makat gelişle normal yaptın cnm yazsana çok merake diyoruz

lana yalnız sen varsın hayırlı olsun gercekten doğurdunmöu
bende aksam sabah bekliyorum
kız kardeslerim aaaaay doğur artık diyorlar ama umarım kilosunu toparlamadan doğmaz

ıKı GÜNDÜR HAFıF SANCI ÇEKıYRDUM.dün akşam beş dadikaya bire indi.banyoya girdim ve suyum geldi.hemen dr aradık.hastaneye gittik.ilk söylediğimiz makat geliş dendiğiydiaçılma o zamana kadar tamamlanmış olduğundan sezeryan yapmadılar.sezeryan için geç kaldın dedi.zaten benim ikinci doğumum.normal oldu ve dikiş bile yok.ama doğum biraz zor ve stresliydi.bebek oksijensiz kalmış.ayrca şekerden dolayı solunum yetersizliği varmış.küvöze kondu.

kız lanaaaaaaaaaaaaaaa burdamısın arkandan çok konuştuk anacım anlatsana şu işin aslını hepimizin kafasını karıştırdın

ayy cnm Allah analı babalı büyütsün cnm
sende kurtuldun bebişinede acil şifalar inşallah en kısa zamanda çıkar küvözden

ben yazana kadar anlatmış valla anacım hakkını helal et çok günahını aldık özelliklede ben Allah hayırlı uğurlu etsin analı babalı büyütsün bebişi ne zaman çıkacak kuvözden

kilosu 2500 gr .çabuk toparlanır dediler.3 gün içinde bebek çıkabilir.sabah 10 da ve akşam 9 da gösteriyorlar.şimdi gidicez görmeye.süt almadılar.damardan besliyorlar.sütü sağmaya çalışıyorum.daha tam gelmedi.yarın tekrar yazarım.

ne yazdığınızı okuyamadım.evde çok kişi var.blg sıra gelemedi.yoksa aklımdasınız.iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler.

ben yazana kadar anlatmış valla anacım hakkını helal et çok günahını aldık özelliklede ben Allah hayırlı uğurlu etsin analı babalı büyütsün bebişi ne zaman çıkacak kuvözden

vallaha doğru hakkını helal et kandırdın sandık :mymeka:
vallaha okuma zaten ne yazdığımızıda boşver geçmiş geçmiştir :)))

Son düzenleme:
eve gelir gelmez sıcak duşa girdim.yarım saate bir sağmaya çalışıyorum.olması için uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…