2009 Nisan Anneleri buraya

edacım evet ya normalde iyi bişeymiş ama senin için biraz vakitsiz bi iylik olmuş.ben daha salı günü hastanedeydim sağlık karnesiz işlem yapmadılar.peki bu biz eski memurları kapsamayacak mı acaba?

ama medicalpark bu kanundan haberdardı perşembe sorum evet karnesiz kimlik sevk yeterli dedi...

desene bizi sefil edecekler yine.zaten oldum olası sevk rapor izin işleirnden nefret etmişimdir.ama bu sene hep raporluydum :))

edacım bebeğin kilosuna takılma.ultrason tam kilo ölçümüyamıyo zaten.hem doğduktan sonra daha hızlı kilo alacaklar inşallah.protein ağırlıklı beslen.meyveye süte yüklen bakalım biraz nolacaak.benim ki de 35+4 2500 gr. dı.biz sevindik bile.bizim korkumuz iri bebek olamsı yönündeydi çünkü.inşallah o risk yok artık.doktor 3000 3200 arası bişey olur ancak dedi çok şükür.

ama medicalpark bu kanundan haberdardı perşembe sorum evet karnesiz kimlik sevk yeterli dedi...

geda canım ben kaç yere gittim hiçbirinde karne istemediler. sana öyle denk gelmiş sanırım. çünkü ben de senin gibi hiç karne almayanlardanım. kimlik ve vizite kağıdıyla gidiyorum direk yeterli oluyor..

benim karnım öyle çoooook büyümedi.görenler 6 aylık mı diye soruyorlar gıcık ediyorlar.iç karnım büyükmüş ondanmış.ama şu bi hafatdır farketti birazcık dah.zaten kaldı hayırlısı ile 16 güncük.ya 8 ay bitti şu son günler uzadı da uzadı

sen benden önce mi doğurcan...
sez. tarihi belli olmuştu ama unuttum 14 nisan mıydı... ben 16 nisan normal diye hespliyorum bakalım pınar a da uyarsa....

neye girdim kız anlamadım:uhm: bu arada heyecan yapacam yapmasınada dr müsade etmiyo bi alacam bi almıcam heyecanda kalmadı tıhandıııııımmmmmm haaaaaaa

ben girmem öle bilmediğim şeylere söle sakaryaya beni almasınlarsırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

edacım bebeğin kilosuna takılma.ultrason tam kilo ölçümüyamıyo zaten.hem doğduktan sonra daha hızlı kilo alacaklar inşallah.protein ağırlıklı beslen.meyveye süte yüklen bakalım biraz nolacaak.benim ki de 35+4 2500 gr. dı.biz sevindik bile.bizim korkumuz iri bebek olamsı yönündeydi çünkü.inşallah o risk yok artık.doktor 3000 3200 arası bişey olur ancak dedi çok şükür.[/QUOTE]

saol canım böyle şeyler okuyunca moral buluyorum biraz. bakalım diğer hafta nasıl olucak bebeişimiz. kayın valkidemde dedi ufuk ( eşim) doğduğunda küçücüktü kızım sıkma canını babasına çekecek belki hem küçük doğan bebek daha güzel büyüyor diyorlar. bakalım hayırlısı... :nazar:

günaydın kızlar
hepinize teşekkürler ederiz teyzeleri
hava güzel bugün burda dışarı çıkmak istiyorum yaaa

evet gedacım sezeryan tarihimiz 14 nisan inşallah.bi ara hatta 8 nisan diye düşününldü ama eşim bi hafta sonrası olur mu diye sorunca doktor da şu an için sorun yok olabilir dedi.14 nisana randevumuzu aldık bakalım hayırlısıyla.

geda canım ben kaç yere gittim hiçbirinde karne istemediler. sana öyle denk gelmiş sanırım. çünkü ben de senin gibi hiç karne almayanlardanım. kimlik ve vizite kağıdıyla gidiyorum direk yeterli oluyor..

canım ssk ööle zaten ... yeni emekli sandığı olanlar bu anlattıklarım...

ben biraz mutfakla ilgileneyim bari.havalar güzlleşince bende hep aşırı bi temizlik yapma sevdası başlar ama şimdi müsait değiliz.
görüşürüz kızlar.iyi sohbetler.

edanur megul haklı bebişin kilosu tam olmayabiliyo ve zaten zon 1 ayda daha çok alıyolarmış... ben 14 kilo aldım hem benden az almışın kafana takma.... bi de fındık badem ceviz yumurta et bebişe kilo oluyomuş...

şenayyyy evde yalnızsan ağzını hayra aç bacım.... yarın dr gidecen mi... mırın kırın ediyomuş ya neye karar verdin....

kıs şenay delüsün haaaa,kızım burda hep*mız hamıleyız haberın var demı,kk ya gırdın dıyodum son zaman kadar onun ıçın helal olsun dedım az once ama eksık yazmışım ışte anla,aksıyon kadını görcem senı 1 hafta sonra,ay ben doğumu ankarada yapıo olsaydım gelırdım kıs senı ve bebışlerı görmeye fotoları çeker dağıtırdım valla şış şış heeeeeeeee kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümm

edanur megul haklı bebişin kilosu tam olmayabiliyo ve zaten zon 1 ayda daha çok alıyolarmış... ben 14 kilo aldım hem benden az almışın kafana takma.... bi de fındık badem ceviz yumurta et bebişe kilo oluyomuş...

şenayyyy evde yalnızsan ağzını hayra aç bacım.... yarın dr gidecen mi... mırın kırın ediyomuş ya neye karar verdin....
pazartesi çağırmıştı gidicem valla kendi bilir ya doğurtacak ya da doğurtacak artıkın kaçarı yok
kıs şenay delüsün haaaa,kızım burda hep*mız hamıleyız haberın var demı,kk ya gırdın dıyodum son zaman kadar onun ıçın helal olsun dedım az once ama eksık yazmışım ışte anla,aksıyon kadını görcem senı 1 hafta sonra,ay ben doğumu ankarada yapıo olsaydım gelırdım kıs senı ve bebışlerı görmeye fotoları çeker dağıtırdım valla şış şış heeeeeeeee kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyümm

kız ben bi doğurayım kafamda kırmızı kudela surat şipşiş kollarımda 2 sıpa ben yollıcam maillerinize bu fotoyu

sabah günaydın dedi dağ çiçeki sonra kahvaltı edicem dedi dahada gelmedi
şirvan bu günde çalışacak sıkı bi şekilde pazartesinden sonra kk da daha çok olabilmek için

bende öye foto çektirmek istiyorum kırmızı kurdeleli ve meleğim kucağımda
öyle bi fotom olursa yollayacağım sizlere

Back
X